Lekeler, Çiller Kimyasal peeling ankara

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sulem_8906

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
22
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar 10 gün önce bende kimyasal peeling yaptırdım.Seansı 250 tl.Uzman bir doktora yaptırıyorum.Bana 4 seansta izlerimin geçeceğini söyledi bu ilk seansım.Değişiklik oldumu derseniz koyu lekelerim pembeleşti sadece rengi açıldı ama bu ilk seans ve yüzüm çok soyulmadı.Denizde yandığım gibi soyuldu 2.seansım şubatın 4 de.Gelişmeleri buradan sizinle paylaşıcam.Umarım kurutuluruz bu lekelerden çünkü psikolojimi alt üst ettiler

Son düzenleme:
250 tl mi

arkadaşlar yapmayın çok yüksek paralar bunlar tabi para sizin ama ????

4 seansta çok ben en kötü lekemi 3 seasnta evde kendim uygulayarak geçiriyorum

şişeside oranına göre değişiyor en pahlısı 65 liraya mal oluyor hatta bir şişe ile 15-20 seasn yapabiliyorsunuz.

3,5 senedir evde kendim yaparım çokta memnunum... uygulamak çok zor değil azıcık dikkatle herkes uygulayabilir.

skin renu diye bir markanınkin alıyorum bizde diye bir sitede satılıyor. şuan % 25 kullanıyorum ilk seansımı yapalı 10 günoldu soyulmalar başladı yeni deri çıkıyor alttan

Merhaba sulem. Seanslarınız bitti mi ve güzel bir sonuç aldınız mı? Bende yaptırmak istiyorum. Lütfen sonuçları paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…