Sivilceli Ciltler kimyasal peeling sonucu :S

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aysevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
126
1
46
Diğer
mrb kızlar dün kimyasal peeling yaptırdım yüzümde siyah nokta ve sivilcelerden dolayı şuan kaşıntı felan var acaba normalmidir.yaptıran varmı bu nu sonuç nasıl oluyo ?

cnm kaşıntıların dışında işe yaradımı peeling? bide kimyasal peeling nsl oluyo yaa.bnde sivilcelerimden siyah noktalarımdan açık gözeneklerimden kurtulmak istiyorum.:43::43::43::43::43:

eğer cildinde sivilce varsa kimyasal peeling daha da çoğaltabilir.kimyasal peeling sadece lekelerde etkili.kaşıntı oluyor ve soyulan cilt hassaslaşıyor yanıyor bende öyle olmuştu.

bilmiyorum canım yaa şuan heryerş benek benek yüzümün :) ama umarım geçer 2.seansa gitmeyiş düşünmüyrm zaten.meyve asitlerinden oluşuyomuş cildi yeniliyomuş felan bilmiyrm 2 gndr fenayım ama umarım sabaha düzelir işe gidicem :(

yAptırdığın yerde bi krem önermeleri lazımdı
bi git sor yarın
2. seansa gitmeden dene :34:

arkadaşlar kimyasal peeling benim yüzümü mahvetti. sivilceler vardı yüzümde. doktorum ısrarla yapma eylemine girişti. ben de kabul ettim. ama sonuç felaket. çok daha kötü oldu. her yer kızarık sivilce dolu. iyice düşünün derim...

kimyasal peeling aktif sivilcelere uygulanır ve hatta daha iyi olur. daha çabuk kurumasını ve geçmesini sağlar. uygulamış bir kişi olarak söylüyorum.

Son düzenleme:
kimyasal peelingten sonra hametan yada bepanten krem kullanabilirsin ama kimyasal peeling tavsiye etmem hiç bi işe yaramıyo..

geçer merak etme. 1 aya kadar eski haline döner. tabi kullanılan gerçek kimyasal peeling ise. ben evd kendim denedim 1 haftaya kadar kötü görünüyo ama daha sonra eski halini alıyor. ben 2 seans yaptım yüzüme %30 luk olandan 1 ay arayla yapılıyo. lekeler azalıyo

eğer cildinde sivilce varsa kimyasal peeling daha da çoğaltabilir.kimyasal peeling sadece lekelerde etkili.kaşıntı oluyor ve soyulan cilt hassaslaşıyor yanıyor bende öyle olmuştu.

Cnm şuan benimde aynısı nasıl geçirdin acısını ve yanmasını

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X