Kimyasal Peeling.

arkadaş şu formülü yazsa iyi olcakkafamçokkarıştı

çil kremleri bile gözle görülür derecede sonuç verirken

kimyasal peeling (yaptırmadım ama) faydalı olacagını düşünüyorum

ben hep kendim yaptım evde bir şey de olmadı bukadar korkmayın bir şey olmaz doktorlar evde kesinlikle yapmayın diyorlar e tabi kendileri para kazanacak

yaa ben bi merkeze gittim bana dediki kimyasal peeling seni kısa bi süre rahatlatır ama kesinlikle kesin çözüm değil onun yerine spectra lazer daha iyi sonuçlar alınan bi yönetem dedi bende araştırayım dedim ama bişe bulamadım off ben kimyasal peelinge bağlamıştım umudumu (sivilce lekeleri için) şimdi napcam bu yöntemide her hafta uygulyolar 10 kere yaptırıosun 1500 tl imiş kendiside yaptırıomuş

meraba kızlar ben 5.ayıma gırdım we zoretanin kullanıorum(roacuttane ile aynı farklı fırmanın)) cıldım için sivilcelerımın kusması artık durdu ama bu izlerden nasıl kurtulucam bılmıorum cekmedgım sıkıntı kalmadı yuzumdekı ızlerdn kurtulmak ıstıorum bosunamı kullandım ılacı:(:(

kızlar bende kistimden dolayı sivilceler oluştu doktor doğum kontrol ilacı verdi sivilceler durucak ama illaki izleri kalıcak..kimyasal peeling yaptırsammı ? epillasyon yaptırdığım yerdeki hemşire çok faydalı olduğunu söylüyor hiçte zararı yok diyor kendide yaptırıyormuş..bende sivilce lekeleri için yaptırmalı mıyımP

merhaba kızlar.ben yeni arkadasınız çilli surat=)daha önce kimyasal peeling yaptırıp çillernden kurtulan var mı. ben bu kış yaptırmayı düşünüyorum. yüzümde çok çil var =(

selam kızlar..çillerinizle yaşamayı öğrenin çünkü onları geçirmek mümkün diil..ama güneş ve sivilce izlerini ok eden yerler var lazer ve özel peelingler uyguluyolar.annemin dekoltesinde çoktu.erenköyde bir yere gitti 2 seansta geçirdiler.çok dürüstlermiş geçmeyecek yeri söylüyolarmış zaten.

Güneş lekelerini andıran hafif çillerden kurtuluş mümkün; ancak cildin yapısında çil varsa, yazın cildimiz güneşe maruz kaldığında bunlar kesinlikle tekrarlarmış. Hafif güneş lekeleri haricinde çok büyük beklenti içinde olmamak gerekiyor, malesef kesin sonuç olmuyormuş.

Valla bendede güneş lekesi var ne yaptıysam geçmedi. doktorun birine yazdım cevap olarak expıgmenti önerdi her akşam yüzümü yıkayıp leke olan yere ince bir tabaka sürüyorum. Sabah kalktığımda kesinlikle kimyasal olmayan ve tamamen bitkisel sabunla yıkıyorum ve sonuç alıyorum. Birde şunu söyleyeyim güneş kremi mutlaka kullanmak gerekiyor.

Saygılar,

benim de yüzümde yaklaşık 20 yıldır çiller vardı ve kimyasal peeling yaptırdım. malesef tamamen yok olmadılar canımm ama yüzde 90 geçtiler. öncelikle son yıllarda oluşanların renkleri soldu çocukluğumdan beri olanlar çok derinde olduğu için hala biraz belirginler ve artık beni hiiiiç rahatsız etmiyorlar. eskiden bu çilleri çok kafama takıyordum resmen psikolojim bozulmuştu ama artık aynalarla barıştım..
:sm_cool:
ama yine de peeling yaptırdım artık geçti dememek lazım güneş halen en büyük düşmanım.. en ufak bir ihmalde kendini gösteriyor. cep telefonu, cüzdanımı bile almadan evden çıkarım ama güneş kremim olmadan asla...
bence peeling yaptır derim güzelim ama sonrasında özen göstermeyi ihmal etme yoksa çillerin hepsi geri gelirler:1no2:

ankaradamı yaptrdınızz yada yaptırıp memnun kalan adres tel verebılırmı

meraba kızlar bende daha yeni %20 TCA sipariş verdim. internetten. gelince uygulayacağım. aslında korkuyorum ama bir çok kişi yapmış forumda. yapınca anlatırım sizlere.

Benim yüzümde sivilce ve sivilce izleri var. bunun için 4 seans kimyasal peeling yaptırdım ama çok da faydasını göremedim. 1000 tl çöpe gitti resmen. şimdi sivilce ve izleri için elma sirkesi ve çörekotu tozu karışımını deniycem. işe yararsa yazarım.

malesef sunu acikca soylemek zorundayim kimyasal peelingle ne delikler gider nede ciller, pek ise yarayan bir yontem degil, ama cil icin cildinide hicbir doktor soymaz :)
ayrica cil olayi gayet sevimli bence ve sanada yakisiyo olmali birak boyle kalsin :)

benm arkadaşım roaccutane ı kullandı ve yüzü bembeyaz oldu çillerini bile döktü

canım benim sivilecelerden kurtulmanın kökten çöüzümü tedavi 6-7 ay sürüyor doktor kontrolünde kullanılıyor tedavi bittiğinde sivilce derdinde bitiyor ben kullandım bitti ama ameliyattan sonra yine çıkmaya başladı şimdi doktora gidip tekrar yazdırcam sonra bende ya kimyasal peeling yada cilt soydurma yaptırmayı düşünüyorum

2 kere akne tedavisi oldum sivilcelerimden kurtulamıyorum vücuduma zarar vermekten başka işe yaramadı:(

bende geçen sene yaptırdım kimyasal peeling baya bi iyi geliyor ama tekrarlama oranı çok fazla güneş kremide bi yere kadar yazın gene selam güneş lekesi diyorsunuz

merhaba arkadaşlar,
ben kimyasal peeling yaptırdım geçen hafta, sivilce izleri ve güneş lekelerimde açılma oldu, yüzüm aydınlandı, ama iyi sonuç için 3-4 defa yaptırmak gerekiyormuş.

ben bir daha yaptırır mıyım, sanırım hayır. çünkü yüzüm çok kızardı, sol yanağımda yanık gibi lekeler ve kabuklanmalar oluştu, ki eşim beni o halde görünce, kim yaptı diye çok korktu, dayak yemiş de yüzüm yara bere içinde kalmış gibiydi. neyse çok şükür ki geçti ama ertesi günü işe gidemedim, sonraki günlerde kapatıcı sürmek zorunda kaldım ki yine de belirgindi. ama şu an sonuçtan memnunum:)

bende kurtulamadığım sivilce ve izleri için yaptırmak istiyorum kimyasal peeling. yaptırıpta memnun olanlar var mı?? benim yüzüm çok kötü değil,çukurlukta yok sadece yanağımda ve çenemde bi iki iz var faydasını görür müyüm?
ve bi yerde okumuştum kırışıklıklarıda açıyor yazıyordu. Doğru mudur kızlar? gözaltı kırışıklıklarına iyi gelir mi acaba?

Back
X