• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Peeling.

Kizlar ben gecen sene kimyasal peeling yaptirdim. o anin karamsarligiyla ise yaramadigini dusundum ben yuzde 100 bir iyilesme bekliyordum tabi ki. hayaller hayaller :) ancak %50 - 60 oraninda bir iyilesme oldu sivilce lekelerimde. Soldu renkleri cilt rengim biraz daha duzeldi. Yazin yuzumun yaglanmasiyla tekrar sivilcelerim cikti iri iri izleri de kaldi.

Lazer yaptirmayi dusunuyordum ama kadinlar kulubunde okuduklarimdan sonra degmeyecegini dusunuyorum. Kimyasal peeling hem daha ucuz hem de daha az aci cekiyorsunuz anladigim kadariyla. Bu kis tekrar peeling yaptiricam umarim biraz daha duzelir cildim.

Kimyasal peeling yaptirdiginizda hava gunessiz bile olsa gunes kremi kullanmalisiniz nemlendirici disinda da baska birsey surmeyin doktorun dediklerini tamamiyle uyguladiginizda gelisme oluyor.

evde kendisi kimyasal peeling yapan var mı?
yada sivilce izleri için önerebileceğiniz bir krem ,bir karışım?
şu cildi soyan laktik asitler varmış mesela??

Ben limon suyunu pamuga damlatip yuzume suruyorum duzenli olarak. cilt rengini acar asitli oldugu icin sivilceleri de sonduruyor.

Onun disinda benim doktorumun onerdigi bir krem var ama doktorunuza sormadan kullanmayin bence. Blending Bleaching cream D - pigmenting daily care. Kimyasal peeling yapildigi sirada kullanmami soylemisti her aksam. (yazin kullanilmiyor)

Bir de NeoStrata 10 AHA PHA pigment lightening gel var. Kimyasal peeling yapiyor gece suruluyor. Yalniz benim gozeneklerimi tikadi sivilcelerim artti birakmak zorunda kaldim. Ama internette arastirdigimda memnun kalan cok olmus. Doktora danismak lazim sanirim yine.

bende gözeneklerden şikayetciyim hle bir tanesi çok belirgin bi arkadaş kimyasal peeling işe yaramaz demiş peki başka bi çaresi yok mu bunun? :(

Gozenekleri kucultmek icin ne yapilabilir bilmiyorum benim sorunum da bu :( o gozenekler kirle dolup dolup iri iri sivilceler oluyor sonra. Temiz tutmak icin skinoren diye bir krem suruyorum geceleri. 3 doktora sordum hepsi iyi dedi :) gozeneklerim 1 hafta icinde belirgin olarak temizleniyo. Suruldugu zaman 24 saat gunese cikilmamasi gerekiyor ve gunes kremi kullanilmali.

Slm arkadaslar benim yaklasik 5 yildir gunes lekelerim var ve bunlar icin kullanmadigim birsey kalmadi sanki son care peelng gibi gorunyo sizce yapmalimiyim evde yapsam fiyati ne olur yardim edin kizlar

Bırak lekeleri götürmeyi bende olmayan lekeler çıkardı kesinlikle tavsiye etmiyorum

Back
X