Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
birde kızlar size önerim eger soyulmanın çabuk gerçekleşmesini istiyorsanız yüzünüz kırış kırış olduktan sonra ( yani soyulma evresine geçince) hergün duş esnasında daha önceden yumusamış deriyi elinizle yavaş yavaş ovarak soyulmayı kolaylaştırabilirsiniz. :)) tecrübeyle sabittir.

birde kızlar size önerim eger soyulmanın çabuk gerçekleşmesini istiyorsanız yüzünüz kırış kırış olduktan sonra ( yani soyulma evresine geçince) hergün duş esnasında daha önceden yumusamış deriyi elinizle yavaş yavaş ovarak soyulmayı kolaylaştırabilirsiniz. :)) tecrübeyle sabittir.

güzel yöntem teşekkürler

benim bugün 4. gün oldu dün soyulmuyo demiştim bugün soyulmaya başladı herkes sinir olur ben sevindim :)
kahverngi leke oldumu bilmiyorum zira benim suratımın her tarafı lekeli zaten ayırd edemedim galiba :p
siz kremi ne kadar sıklıkla sürüyorsunuz soyuluyor ya hemen tekrar kuruyor hiç kuru bırakmamak mı gerek acaba?

benim bugün 4. gün oldu dün soyulmuyo demiştim bugün soyulmaya başladı herkes sinir olur ben sevindim :)
kahverngi leke oldumu bilmiyorum zira benim suratımın her tarafı lekeli zaten ayırd edemedim galiba :p
siz kremi ne kadar sıklıkla sürüyorsunuz soyuluyor ya hemen tekrar kuruyor hiç kuru bırakmamak mı gerek acaba?

kremi sabah akşam yüzünü yıkadıktan sonra sürüyorsun ama ben öglende yüzümü yıkayıp tazeliyorum kremi alt deriyi beslemesi açısından sende öyle yapabilirsin.. soyulmaya başladıgına göre akşamları duşta elinle hafif hafif ovabilirsin bu soyulmayı hızlandırıyor cnm...onun haricinde güneşe maruz kalacaksan eger sadece bepanthen yeterli olmayacaktır..güneş kremmi kullanman şart mazallah alttan temiz cilt çıkacakken daha lekeli bir cilde sahip olabilirsin...bunlar önemli ayrıntılar..bir an önce soyulması dileğimle:) zor bir dönem seni bekliyor olumunekankayizsmile

saol canım ne kadar sürer soyulma 4. gün 10 gün sonra tekrar mı yapayım o zamana kadar bitermi soyulması

bu konuda ben tam bilgi sahibi değilim ama bence soyulma tamamen bittikten sonra 14 gün geçse çok daha iyi olur diye düşünüyorum...çünkü alttaki cildin kendini yenilemesi gerek...ama zeyno bu konuda daha bilgili ona sormak gerek o ne diyecek bakalım....

bu konuda ben tam bilgi sahibi değilim ama bence soyulma tamamen bittikten sonra 14 gün geçse çok daha iyi olur diye düşünüyorum...çünkü alttaki cildin kendini yenilemesi gerek...ama zeyno bu konuda daha bilgili ona sormak gerek o ne diyecek bakalım....

10 gün erken olabilir. 15 günde bir yapmak daha iyi... ben hiç 10 günde yapmadım gerçi şuanda ayda bir yapıyorum

bugün 4. gün yaptığımın 10 gün sonra falan 15 gün olcak ondan dedim

cnm soyulma bitimini başlangıç olarak say...tca yı uygulamaya başlama zamanını değil...bence öyle yoksa çok sık olur gibime geliyor..

hımm öle yapayım o zaman sağlıklı olsun
ay hemen güzel cilde kavuşmak istiyorum :) sabırsızım galiba ondan bu acelem

cnm soyulma bitimini başlangıç olarak say...tca yı uygulamaya başlama zamanını değil...bence öyle yoksa çok sık olur gibime geliyor..

soyulma bittikten sonra sayılacak. çok sık yapmayın zaten ..

kızlar siz sürünce yüzünüz beyaz oldumu fros oluyomuş ya ölü deri varsa
benim olmadı o yüzden soyulmaz demiştim ama soyuldu yinede niye olmadı acaba ki ölü deride çoktur bende :)::)))

kızlar siz sürünce yüzünüz beyaz oldumu fros oluyomuş ya ölü deri varsa
benim olmadı o yüzden soyulmaz demiştim ama soyuldu yinede niye olmadı acaba ki ölü deride çoktur bende :)::)))

cnm o bendede olmadı...ama soyuldu kiminde başka etkiliyor demekki....benim soyulma bitmek üzere sadece şakaklarda kaldı...ilk deneme için güzel sonuc....tabiki mükemmel degil ama en az 6 seans yapmak lazım o zaman güzel sonuçlar alacagımı umuyorum...dudak bölümümdeki lekeler soldu artık daha az belirgin..:) 2 de dahada azalacak:D

cnm senin soyulma durumu nasıl güzel soyuluyor mu yoksa yavaş mı gerçekleşiyor soyulma? aşama kaydedebildinmi?

canım cildim kurudu ve yanak şakak çene burun kısımlarım az az soyuldu tam bitmiş değil zaten bugünde bakınca soyulacak gibi dünde suyla ovaladım baya soyuldu ve yıkadıktan sonra mükemmel duruyordu :)
çok kötü oluyor diyorlardı soyulunca o kadar kötü değilmiş yani güneşteki gibi soyulma değil
ama ilk seferde bile çok hoşuma gitti benim, ben birde dayanamıyor arada bir kaşır gibi soyuyorum :))
böle kuru ara ara yerler soyuluyor hepsi aynı andada deil, birde bakınca soyulduğu belli bile değil o kadar yoğun soyulmalar yok kızlar, korkulacak birşey yok yani

bir daha ki sefere iyice siyah noktaları falan sıkıp bende yağ bezeleride var onları temizleyip ertesi gün tca yı sürmeyi düşünüyorum,
hiç merkezlerde kimyasal yaptıran oldumu orda nasıl yapıyorlar temizleyip mi yoksa onlardamı direk kimyasal sürüyolar bilgi verin ben hiç gitmediğimden kendim yorum yapıyorum
gerçi şuan bakınca siyah nokta yok gibi ama öle daha mantıklı olur diye düşündüm
göznekler açılsın ertesi günde tca yapayım diyorum sonra kremden öncede buz gezdiririm her seferinde hem sıkı temiz cilt olur düşüncesindeyim sizde fifkir verin lütfen

bir daha ki sefere iyice siyah noktaları falan sıkıp bende yağ bezeleride var onları temizleyip ertesi gün tca yı sürmeyi düşünüyorum,
hiç merkezlerde kimyasal yaptıran oldumu orda nasıl yapıyorlar temizleyip mi yoksa onlardamı direk kimyasal sürüyolar bilgi verin ben hiç gitmediğimden kendim yorum yapıyorum
gerçi şuan bakınca siyah nokta yok gibi ama öle daha mantıklı olur diye düşündüm
göznekler açılsın ertesi günde tca yapayım diyorum sonra kremden öncede buz gezdiririm her seferinde hem sıkı temiz cilt olur düşüncesindeyim sizde fifkir verin lütfen

tatlım yağ bezelerin için birşey söylüyemeyecegim onların elinle oynaman ne kadar doğru bilemeiyorum...ama gözeneklerini açıp tca sürmen çok da mantıklı tabiki...buhar tutabilirsin yada maske yapabilirsin...ertesi günde tca yı uygularsın...daha güzel olur...ayrıca kimyasal peeling yapılan heryerde önce temzileniyor tabiki...tca uygulaması ondan sonra oluyor bildigim kadarıyla sende öyle bir ön hazrlık yapabilirsin...cildini tahriş etmedigin sürece bir sorun olacagını sanmam...çünkü cildini tahriş edecek bir temizleme yaparsan tca sürersen çok yanar yüzün aman diyim...

bu arada sana tavsiye sakın tırnagınla yüzünü kazıma ben öle bir cahillik yaptım dudak kısmımda hafif leke kaldı sanki.. bence her akşam duşta ovala parmaklarınla daha iyi kuru kuru kaşıma...leke kalabilme olasılıgı yüksek...ben çok az kaldı gibi ama hassaşlaştıgı içinde olabilir...bepantheni hala bırakmadım...kullanıyorum soyulma bitmesine ragmen alt deriyi beslesin diye...alt deri çok hassaslaşıyor cnm .

ewet dikkat etmeye çalışıyorum aslında
ama kaşınıyor birde[/QUOTE

kaşımamaya çalış dadlım...o kasınma hissi bir süre sona gececek...:) sonuçlarını çok merak ediyorum...ben dünden itibaren normal bakımlarımı yapıyorum...cildim tertemiz..pütür pütür degil artık eskiden yüzüme dokununca pütürlükler gelirdi artık yok :)
sende gelişmeleri yaz buraya :)

dün duşta ovaladım duştan sonrada baktım soyulmayan yerler soyulmuş :)
ben dekoltemede yapmayı düşünüyordum benim orasıda yağlı ve lekeler var kararsız kaldım açıkçası :(
yazı beklesem bronzlaşarakmı kapatsam yoksa şimdi rengini açarakmı soysam ama o zamanda yazın bronzlaşamaz mıyım :( kararsızım yaa

Back
X