Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
dün duşta ovaladım duştan sonrada baktım soyulmayan yerler soyulmuş :)
ben dekoltemede yapmayı düşünüyordum benim orasıda yağlı ve lekeler var kararsız kaldım açıkçası :(
yazı beklesem bronzlaşarakmı kapatsam yoksa şimdi rengini açarakmı soysam ama o zamanda yazın bronzlaşamaz mıyım :( kararsızım yaa

dekolte bölgeni kışın yap cnm..yazın bence dahada lekelenir...

daha yaz gelmeden erkenmi diyosun,
zaten güneş yüzü gördüğümüz yok :)
şimdi yapsam zaten en fazla1-2 senas
sonra yazın az az , faktörlü kremlerle bronzlaşsam olurmu acep?

daha yaz gelmeden erkenmi diyosun,
zaten güneş yüzü gördüğümüz yok :)
şimdi yapsam zaten en fazla1-2 senas
sonra yazın az az , faktörlü kremlerle bronzlaşsam olurmu acep?

valla cnm sen bilirsin...ben tahmin yürütüyorum sadece....denemedigim için...belki deneyenler vardır sesini duyar ;)

bence çok yanlış düşünenler var artık güneş yüzünü daha etkili göstemeye başladı ve bu aylardan sonra ne güzellik merkezleri ne de doktorlar kimyasal peeling yapmayı tercih etmezler..çünkü kimyasal peeling yapıldıktan sonra 6 ay boyunca yüzün yüksek faktörlü kremlerle birlikte çok dikkatli biçimde korunması hiçbir biçimde güneşe çıkmaması gerekir eğerki korunmassa ya da çok dikkat edilmesse yüz daha da felaket bir biçimde lekelenir ve onun çözümü daha da zordur..

plasure tşk ederiz bilgilerin için daha dikkatli olalım...birde ben dün maske yaptım yüzüme kilin içine gül yagı koydum...valla çok güzel oldu yengem gelip gidip yüzüme elliyodu yumusacık yaptı....peeling den sonra bakım kremleri yerine gül yağı kullanıcam artık...herşeye birebir....sizde deneyebilirsiniz.

bu arada tecrübeyle sabittir. tca ile peeling yapılmış cilt daha sonra mükemmel bronzlaşıyor ve bronzluk çok uzun süre kalıcı oluyor. tabi tatilde bir ay önce yapın...

hadi bakalım cnm 2 senasta inş daha da düzelcek...ben hafta sonu ikinciyi yapmayı düşünüyorum bakalım neler olacak ;)

bu tca göz çevresi kazayaı bölgeye sürülürmü yardımcı olurmusunuzyerimseniben

soyulmam tamamen durdu artık 15 gün sonra tekrar yapacağım bu arada süper oldu cildim

:dance: tca kullandığımdan beri bende memnunum cildimden... abartıyor bazıları ama abartılacak korkulacak bişiy yok gerçekten.

kızlar güzellik merkezlerinde nasıl yapıyolar peeling yapıp 15 gün sonra gel diyorlar yanlışmıyım
yoksa soyulduktan sonra 15 gün sonra mı gel diyorlar
benim yaptığım günden itibaren bu hafta sonu 15 gün olacak cildim de kendine geldi yapsam mı yoksa haftayamı yapsam 2. yapışım olacak

al benden de o kadar hafta sonu 15 gün olacak...ama ben bu sever bütün yüzüme sürmücem yaa... leke olan yerlere sürücem...yanaklarımda hiçbişi yok boşu boşuna soyuluyo :S

sewen ama benim soyulduıktan sona 15 gün olacak hafta sonu...bekle istersen...

Back
X