Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

canım lekenin derinliğine bağlı bişey diyemem, ama ilk seanstan farkı görürsün cilt güzelleşiyor , sen uyguladıkca karar vereceksin süresine ...

yazın uygulamak konusunda ise bir sorun olmaz zeynocan' nın dediği gibi uzun süre güneşte kalma ve dısarı cıkarken mutlaka 30 spf li güneş koruyucu kullan ..özellikle bu soyulma işlemin oldugu haftalarda .. onun dısında hiç bir sorun olmaz .cünkü bizim kullandıgınmız tca öyle derinden soymuyor ..

teşekkür ederim angel 24:)
moral verdiniz bana hepinize çok teşekkürler gerçekten canım çok sıkılıyo bu duruma kırmızılık olunca makyajla lafan kapanıyo ama benim çukurluk olduğu için makyaj bişey değiştirmiyo hatta allıkla daha dikkat çekici bile oluyoumarım bu ürün işe yarar ben de öncesi ve sonrası diye foto koyarım:)

slm arkadaşlar daha önce de başka bi başlıkta sormuştum ama tam cvp alamadım.bende hala sivilceler çıkıyor özellikle adet dönemlerinde şu an azitro kullanıyorum aknefug ile beraber.eğer tcayı yaparsam sivilce çıkmaya devam edermi yoksa çıkmaz mı?alıp almamakta kararsız kaldım benim gibi sivilcesi olanlar da kullanıyorlar mı acaba bu tcayı?cvp yazarsanız çok memun oldum herkese lekesiz bir cilt dileğimle....

aktif sivilce yokken kullanmak daha uygun diye biliyorum canım ..sivilce tedavisi tamamlandıktan sonra peeling işlemlerine başlamak gerek , ama cok yogun sivilcen yoksa yani 1 , 2 tane cıkıyorsa sorun olmayabilir ,hani sivilcenin üzerine uygulamazsın ..
ama eger cildinde sivilce yoksa ,tca kesinlikle extradan sivilce cıkarmaz , tam tersi ciltteki fazla yagı alıyor ..

buarada arkadaslar sunu belirtmek isterim , ben sadece kendi kişisel tecrübelerimi ,ve araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri sizinle paylaşıyorum ,dolayısyla bir uzman degilim : )

umarım canım istediğin neticeyi alırsın ..: )

bende sivilce var canım ben üzerinede uyguladım birşey olmadı
ama sivilce tekrar çıkıyor kökünü kurutmuyor :)

bende kullanamdan önce çıkıyordu ama artık sivilcem hiç yok. tabi bu herkeste değişir. sivilce ve akne eğer hormonel ve sebum salgısından kaynaklıysa iilaki tekrar çıkacaktır ama en azından akne şeklinde ve sık sık değil.
bu arada salislik asit sebum salgısının ciddi oranda azalmasına ve aknelerin kurumasına çok çok iyi geliyor ben toniğime katıyorum ... tca dan birkaç gün sonra o toniği kullanıyorum sonuç süper.

salisilik asiti toniğine kattıgını söylemişsin canım ,saf salisilik asiti eczaneden mi alıyorsun ?

salisilik asiti toniğine kattıgını söylemişsin canım ,saf salisilik asiti eczaneden mi alıyorsun ?

hayır canım o şekilde sormuştum bir ara eczaneye ama satmıyorlar etken madde olduğu için... tca aldığım satıcı aynı markanın salislik asit serumunu satıyor konsantre halde o serumdan koyuyorum tavsiye ederim çok çok güzel temizliyor ve gözenekleri ciddi anlamda küçültüyor...

Arkadaşlar ben %15 tca kullandım ve sadece 2.ci uygulamadan sonra leke falan kalmadı yüzümde inanılmaz bir sonuç , expigment , acnelyse gibi kremlerle uzun zaman uğraştım 2,3 aylık kullanımda bile sonuç alamadım.TCA 'yı kesinlikle öneriyorum mükemmel sonuç için deneyin evde de uygalanabildiği için her senas için 50 tl kliniğe vereceğinize 50-60 tl ye ürünü alın ve tek şişeyi yaklaşık 8 uygalamada kullanın, bildiğim kadarıyla kliniklerde aynı ürünü kullanıyor o yüzden boşa kliniğe para vermeyin ürünle birlikte kullanım şeklini anlatan bir broşür de gönderiyorlar.'' Lekeler, güneş lekeleriniz için kesin çözüm'' başlıklı konuda daha detaylı deneyimimi anlattım

ne 50 lirası bundan 2 sene önce seans başına 90 lira ödedim ben kötükedihüso
gittigidiyorda satılan ile kliniklerdeki birebir aynı garip bir kokusu var ondan anlaşılıyor. gittigidiyordan alırkende dikkat edin fiyatlara 2 senede tüm markaları kullandım hepside aynı zerre fark yok .. en uygun fiyat hangisiyse onu alın...

ben gittigidiyor dan PEELıNGCENTER isimli satıcıdan aldım 59 tl ye

1-2 yıl önce çok pahalıya satıyolardı şimdi marka çoğalınca fiyatları düşürdüler...baktım mesajından sonra % 15 i 59 a satıyor .
bende en son % 20 lik aldım skin renu marka, international adlı satıcıdan... memnunum tca dan 55 liraydı aldığımda % 20 lik olan birde yanında salisilik asit serumunu aldım toniğe katılıyor ve günde bir akşamları onunla siliyorum yıkadıktan sonra cildimi gözenekler çok küçülüyor ve mükemmel bir temizlik oluyor ciltte.

Son düzenleyen: Moderatör:

salisilik asit serumu bende deniycem, merak ettim, tavsiye için teşekkürler.Bu arada bende Balıkesirliyim hemşehri çıktık, ama 10 yıldır istanbulda yaşıyorum,sevgiler hemşehrim a.s.

salisilik asit serumu bende deniycem, merak ettim, tavsiye için teşekkürler.Bu arada bende Balıkesirliyim hemşehri çıktık, ama 10 yıldır istanbulda yaşıyorum,sevgiler hemşehrim a.s.

canım benim :)

tavsiye ederim gerçekten sadece salislik değil laktik asitte var serumun içinde.... tca yı uyguladıktan 1 hafta sonra kullanmaya başlıyorum serumu eklediğim toniğe çok daha güzel sonuç alınıyor

Sagol cnm bilgilendirdiğin için alıp bunuda denemek lazım ..

sende bizdensin radiunes yerimseniben. bende gayet memnunum tca nın sonuçlarından üstelik henüz 2. uygulamam .. gercekten bugüne kadar para döktüğüm tonik ve kremlerin boşana oldugunu anladım .. benim kulandıgım tca skin renu marka 45 tl ye almıştım .

bu arada daha önce söylemedim sanırım geçen seneki tecrübelerime dayanarak söylüyorum tatile çıkmadan 1 ay önce tca seansı yapın... cilt daha sonra mükemmel güzel bronzlaşıyor ve çok uzun süre kalıcı oluyor bronzluk.

valla ben bıyık bölgeme ikinciyi uyguluyorum baya ara verdim..iş yogunlugundan beklemedeyim soyulmasını aynı zamanda salitik asit siparişini de verdim elimde olur yakında...tca nın soyulma evresini kolaylaştırıyormus..cildi sıkılaştırıyormus görücez....

arkadaşlarım sayfa sayfa okuyorum kaçgündür.........çok ilgimi çekti bu ürün...... ben şu anda roaccutane tedavisi görüyorum.....sivilcelerim gecti çok şükür,hamdolsun... ama çok fazla cukurlarım var..........acaba bu tca cukurlarada etki ediyomuki? tedavim bittikten sonra bunu kullansamdiyorum........bana bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlarım?

slm arkadaşlar.bende sizlerin yorumlarına dayanarak tca aldım.dün ilk uygulamamı yaptım.bugün yüzüm biraz kırışık gibi gülünce.ama bi gerginlik de var gibi.sizlerinde böyle oldumu. soyulma ne zaman başlıyo.şimdiden tşklr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…