Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bir kerede açılmıyor renk arkadaşlar, benm toğuğumda ayakkabı vurduğu için kırpkırmızı izler kalmıştı büyük, oraya kullandım, sanırım 3 seansta bitti leke.
yavaş yavaş soyulup, yeni deri çıkıyor, bütün yaptığı bu

evet ilk seanstan birşey beklemeyin daha sonraki seanslarda işe yarıyor....
geçen sene yaz tatiline gitmeden 15-20 gün önce son seansımı yapmıştım % 20 TCA ile ve mükemmel bronzlaşmıştı yüzüm..homojen bir şekilde. ayrıca tatil sonrasıda çok kalıcı ve uzun süreli olmuştu bronzluk... sanırım ölü deri yok olduğundan olsa gerek.

bir kerede açılmıyor renk arkadaşlar, benm toğuğumda ayakkabı vurduğu için kırpkırmızı izler kalmıştı büyük, oraya kullandım, sanırım 3 seansta bitti leke.
yavaş yavaş soyulup, yeni deri çıkıyor, bütün yaptığı bu

Bende sitede tca peelingi çatlak ve sivilce izleri için kullandığını gördükten sonra o zman bileğimdeki aykkabı vurmasından kalan izler için kullanayım derken senin mesajını okudum.yüzde kaç asit kullandın onu öğrenmek istiyorum mümkünse..

evet beyazlama renk açılması oluyor aslında renk açılmıyor olması gereken renge geliyor cilt

kızlar bir türlü beceremedim lekelerin fotosunu çekmeyi, fotoğrafta lekesiz görünüyor çünkü.

Ama şöyle bir açılma var. Hani pazardan dansik bir bluz alırsınız yıkandıkça rengi klaçar ya işte öyle açılıyor. Yani açıldıkça cilt kendi rengine dönüyor. Öyle izlerin yerleri beyazlaşmıyor yani..

Ben çok memnun kaldım, tatilden sonra daha yüksek bir yüzdesini alıp çatlaklarıma sürmek istiyorum, umarım geçerler

Ayrıca fondoten,pudra sürmeden gezmek ne kadar güzel birşeymiş yahu :)

nerden alıyorsunuz bu ürünü ben de denemek istiyorum da

ben ilk şişeyi gittigidiyordan almıştım... 2 şişeyi yurtdışındaki bir alışveriş sitesinden alıyım dedim biraz daha ucuz diye hatta aldım ama hiçbişi gelmedi kötükedihüso
gittigidiyorda satanlar var.

Bende sitede tca peelingi çatlak ve sivilce izleri için kullandığını gördükten sonra o zman bileğimdeki aykkabı vurmasından kalan izler için kullanayım derken senin mesajını okudum.yüzde kaç asit kullandın onu öğrenmek istiyorum mümkünse..

%15 kullandım, %30 dan korktum açıkçası

kızlar bir türlü beceremedim lekelerin fotosunu çekmeyi, fotoğrafta lekesiz görünüyor çünkü.

Ama şöyle bir açılma var. Hani pazardan dansik bir bluz alırsınız yıkandıkça rengi klaçar ya işte öyle açılıyor. Yani açıldıkça cilt kendi rengine dönüyor. Öyle izlerin yerleri beyazlaşmıyor yani..

Ben çok memnun kaldım, tatilden sonra daha yüksek bir yüzdesini alıp çatlaklarıma sürmek istiyorum, umarım geçerler

Ayrıca fondoten,pudra sürmeden gezmek ne kadar güzel birşeymiş yahu :)

değilmi ? delikafadulden

pürüzleşip çok güzel bir hal alıyor cilt... ama bu durumdan etkilenip seans sürelerini kısa tutmayın... ayırca yüz için sadece %15 veya % 20 kullanılmalı... çatklar için ise % 30 kullanılıyor.

kızlar oku oku gözlerim yoruldu ,ben antalyadayım,nakit olarak nerden alabilirim acaba.... yardımcı olabilecek olanınız varmı, int den alışveriş yapamıyorum da..... bide ben roaccutane kullanıyorum bunu da sonbahar başlangıcında hazır tedavim bitmişken uygulamak istiyorum sizce bi mahsuru varmı arkadaşlarım?cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

kızlar oku oku gözlerim yoruldu ,ben antalyadayım,nakit olarak nerden alabilirim acaba.... yardımcı olabilecek olanınız varmı, int den alışveriş yapamıyorum da..... bide ben roaccutane kullanıyorum bunu da sonbahar başlangıcında hazır tedavim bitmişken uygulamak istiyorum sizce bi mahsuru varmı arkadaşlarım?cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

bildiğim kadarıyla roaccutane tedavisinden 6 ay sonra kullanılabiliyor peeling ürünleri.... nakit alım için gittigidiyordaki satıcılara bir mail at derim çünkü nakit alınacak bir yer yok sanırım

merhaba gııtıden alcam tca yı ama 15 lık pek fayda etmıyomus 20 lık alsam yuzum ıcın olurmu kı .. bılgın warsa paylasırmısın

ilk kullandığım şişe 15 likti , 2 şişe 20 lik.. evet 20 lik daha etkili ama cildin hassas ise 15 lik kullan derim

arkadaşlar yorumlarınızı okudutan sonra bende aldım 15lık olanından 45 tl bu akşam ılk denememı yaptım ama kötu oldum sebebı bende panık atak var mıde bulanmaya başladı ağzımda kötu bı tat neyse 2 saat sonra bışeyım kalmadı surduum ılk 15 sanıyede yanma başladı tam ıkı dakıka sonra yıkadım bıyık kısmı kızarık bıraz yanında dedıınız ğıbı krem yoktu evden bı krem surdum bakalım önumuzdekı ğunlerde ne olacak :1ninca:

Merhaba ,

BAyadır siteyi misafşr olarak özellikle ciltle ilgili araştırmalarımda takip ediyordum, üye olup dahil olmak istedim :)

Ben 5 aydır roacutane kullanıyorum 2 ay sonra bitecek.Doktorum izlerin kimyasal peeling ile geçebileceğini söylemişti.Bende ekim ayına bitecek kasımda aralıkta yaptırım diye düşünmüştüm ancak bir çok kişi 6 aydan önce yapılamayacağını yazmış.

6 ay beklersemde bu sefer nisan ayına gelicek güneş yüzünden kullanmıycam.

Sivilce tedavisi görüpde 6 aydan önce peeling yapar var mı?

tcayı bende aldım 15lik haftada bir 2. kez kullandım öyle aman aman bir soyulma olmadı ama soyuldu tabi kese yaptım bende
lekelerde bir azalma olduğunu söyleyemem ama kabuklar falan daha çabuk dökülüyor yani mucizevi bir ilaç değil

Back
X