- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kerede açılmıyor renk arkadaşlar, benm toğuğumda ayakkabı vurduğu için kırpkırmızı izler kalmıştı büyük, oraya kullandım, sanırım 3 seansta bitti leke.
yavaş yavaş soyulup, yeni deri çıkıyor, bütün yaptığı bu
evet beyazlama renk açılması oluyor aslında renk açılmıyor olması gereken renge geliyor cilt
nerden alıyorsunuz bu ürünü ben de denemek istiyorum da
Bende sitede tca peelingi çatlak ve sivilce izleri için kullandığını gördükten sonra o zman bileğimdeki aykkabı vurmasından kalan izler için kullanayım derken senin mesajını okudum.yüzde kaç asit kullandın onu öğrenmek istiyorum mümkünse..
kızlar bir türlü beceremedim lekelerin fotosunu çekmeyi, fotoğrafta lekesiz görünüyor çünkü.
Ama şöyle bir açılma var. Hani pazardan dansik bir bluz alırsınız yıkandıkça rengi klaçar ya işte öyle açılıyor. Yani açıldıkça cilt kendi rengine dönüyor. Öyle izlerin yerleri beyazlaşmıyor yani..
Ben çok memnun kaldım, tatilden sonra daha yüksek bir yüzdesini alıp çatlaklarıma sürmek istiyorum, umarım geçerler
Ayrıca fondoten,pudra sürmeden gezmek ne kadar güzel birşeymiş yahu :)
kızlar oku oku gözlerim yoruldu ,ben antalyadayım,nakit olarak nerden alabilirim acaba.... yardımcı olabilecek olanınız varmı, int den alışveriş yapamıyorum da..... bide ben roaccutane kullanıyorum bunu da sonbahar başlangıcında hazır tedavim bitmişken uygulamak istiyorum sizce bi mahsuru varmı arkadaşlarım?cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
ben ilk şişeyi gittigidiyordan almıştım... 2 şişeyi yurtdışındaki bir alışveriş sitesinden alıyım dedim biraz daha ucuz diye hatta aldım ama hiçbişi gelmedi kötükedihüso
gittigidiyorda satanlar var.
ilk kullandığım şişe 15 likti , 2 şişe 20 lik.. evet 20 lik daha etkili ama cildin hassas ise 15 lik kullan derim
bildiğim kadarıyla roaccutane tedavisinden 6 ay sonra kullanılabiliyor peeling ürünleri.... nakit alım için gittigidiyordaki satıcılara bir mail at derim çünkü nakit alınacak bir yer yok sanırım
bacağımda korkunç batık izleri var bide çatlaklar falan yüzde 30luğundan almayı düşünüyorum işe yarar mı?