kızlar emzirilirken kullanılabiliyormu? 8 aylık bebeğim var süte geçermi acaba? geçiyorsa hiç heveslenipte araştırma yapmıyayım boşuna..
cildin sadece epidermiz dokusuna etki ettiğini biliyorum yani kana karışma gibi bir durum yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar emzirilirken kullanılabiliyormu? 8 aylık bebeğim var süte geçermi acaba? geçiyorsa hiç heveslenipte araştırma yapmıyayım boşuna..
bir cesaretle yanaklarıma da uyguladım.Ama sanki biri beni almış da sabaha kadar tokatlamış sanki Yanaklarım çenem mosmor oldu.Mecburen fondöten ve allık sürmek zorunda kaldım.Şuan sadece 1 hafta sonraki halimi umut ederek aynalardan kaçıyorum ya sizde öle bişe olmadı mı yardım ettt :SS
ilk uygulamalarda bazı kişilerde kahverengimsi yada morumsu izler oluyor sonradan kabuk bağlayıp dökülüyor .... bende de olmuştu ilk yaptığımda ama artık olmuyor.
göz altında da iz var. göz altınada sürdüm deme... garip bir fotoğraf bende olmuştu en başta kahverengimsi ama onlarda kabuk bağlayıp dökülüyo ve düzeliyo.
üst üste iki gün yapmışsın çok yanlış.... ilk uygulamada yada hemen sonraki gün bişi olcak diye beklememek gerek bir hafta içinde başlıyor zaten soyulma.
şüküler olsn içimi rahatlatınn saolun...kaç qünde uyquluosun peki ben ikinci seansımı uyqulacam tüm yüzüme deil leke we çukur bölqelere sürsem ne kadar bekleteyim
ben tca yı uzun zamandır uyguluyorum.... %15 ile başlamıştım... o zaman 15-20 günde bir yapıyordum.. şuan % 20 tca ile ayda bir yapıyorum yazın hiç yapmadım bi mayıs sonlarında yaptım... bu hafta sonu tekrar yapıcam... gayet memnunum ben.. artık kahverengi leke olmuyor bende... 3-4 gün sonra gerilmeyle beraber soyulma başlıor...
yağsız kaliteli bir nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim.. dr.brandt oil free no more blemish diye bir nemlendirici var inanılmaz memnunum çok iyi geliyor.
peki dediqini yapıcam her uyqulamadan sora makyaj maske fln sorun yok dimi...bende bepathen kremi war onu sürüom...şimdi dr.brandt kremi netten baktm yabancı yazıo qaliba pahalı qözüküo...
Arkadaşlar öncelikle hepimize adım attığımız bu riskli yolda bol şanslar diliyorum.. hihoyyyt
Bende sivilce izleri neticesinde bi araştırma yaparken sizler sayesinde TCA denilen peeling hakkında epey bilgi sahibi oldum ve ggDen skin renu markasıyla satılan %15lik ürünü aldım.
Biraz önce uyguladım.
Çok çeşitli yorumlar okumam neticesinde korkuda vardı içimde ve klavuzunda maximum 1 dakika tutmam gerektiği yazıyordu.Bende öyle yaptım.
1 dakika sonra cildimde bi beyazlık oluşmaya başladı yanmayla birlikte fakat ben tüm yüzüme değil, bölge bölge yaptım.Kulak çubuğuyla yaptım..Önce sağ yanağım, sonra sol, çenem, alnım ve burnum..Her birine 1er dakika..Ardındanda her bölgeyi yaptıktan sonra benim cilt zedelenmelerindeki 1. tercihim olan KANTARON YAĞI nı sürdüm.
Sonuç: 2 dakika sonra o beyazlık gitmiş ve yerini hafif bi pembeliğe bıraktı.
Biliyorsunuz Kantoron yağının da hücre yenileyici etkisi var. iz bırakmadan hemde.
Bu hafif pembelikte eminim sabaha kalmıyacak.
Açıkçası 2 dakikaya cesaret edemedim.Dayanabilirdim aşırı derece yanma olmadı çünkü.
Ama bazı arkadaşların yaşadığı neticeyi de okuyunca riske atmak istemedim 'ben' denince akla gelen ilk yerimi yani yüzümü.
Belki 5-6 seansta neticeye ulaşamam, 8-10 seans sürsün onun yerine ama önemli olan zarar görmeden fayda sağlamak değil mi?
tca kalıcı hasar bırakmıyor... kimileri neticeyi görüp gaza geliyo sanırım ve birkaç gün arayla uygulama yapıyor bu riskli.. kantaron yağını çok önceden bende kullandım tca nın yanından bile geçemez... hiç bir işe yaramadı belki çok çok yüzeysel bir soyulma oldu.
Benim 5 gün sonra pul pul olan derilerimin hepsi döküldü.
İlk 2 gün plajda yanmış kırmızı bir surat gibi, sonraki safhalarda da pul pul olan bir ciltle dolaştım.
Tabi kremlerle bu durumumu kamufle ettim.Ama arada aynaya bakıp rütuş yapmam gerekiyordu.
Birdahaki seansım uygulamamdan 2 hafta sonra..
Hayırlısı olsun hepimiz hakkında..Şimdilik fayda hakkında net birşey söyleyemeyeceğim ama cildimde bir aydınlık var sanki..