• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sakincene bir kese yaptım ama hala soyulmayan kısınlar var yanaklarımın kulaklarıma yakın kısımları gibi..çenemdeki lekelerde ilk seferde değişme olmadı ama yanaklarımda 1 ton kadar bir açılma var...2. de daha iyi olacak inşallah..:21:

renk açılmaları seans arttıkça devam eder. ama sık yapmamak lazım cilt iyice toparlanmalı. bunun için bebanthen e devam :)

Son düzenleme:
yüzümdeki kadifelik ve derinlemesine temizliği herkes farketti..lekelerde çok hafif bir değişiklik var ama gerçekten çok iyi oldu ilk seferde..çok iyi temizledi ölü deri gitti..

iyi görünüyo ama ilkinden ben biraz daha beklenti içine girdiğimden bi değişiklik yok gibi geliyo ama derinlemesine bi temizlik olduğu hemen belli oluyo..2. de lekeler de daha belirgin bir gelişme olur diye umuyorum..gecenler de bi arkadaşım yüzünde fondöten var mı dedi..yok dedim..bence düzelme var fondöten var gibi çünkü dedi:) işte o an pek mutlu oldum :D:D

iyi bari sevindim bende dün akşam 3.uygulamayı yaptım. bu sefer biraz acele oldu galiba yüzümde biyere fazla kaçtı orası diğer yerlerden daha koyu bir renk iz kalmaz inş.

Kızlar bunu bacakta kullananlar var mı. birde nereden temin ettiniz.. malum siteden ise satıcınız kim acaba

2.uygulamadan sonra sivilce izlerim baya bi gitmiş ti. üstüne fazla sivilce çıkmadı genelde bir sivilcem iyileşmeden dieriçıkardı bende bu sefer çıkmadı.
tek canımı sıkan şu renk farkı belki soyulma olunca oda gider biraz beklicem şuan yüzüm kırış kırış gerildide . bi atsa da gerginlikten kurtulsam sonrasında iyi ce kremlerim falan
:)

ben %30luk ürünü bacaklarımda kullandım ama bi yerde yanlış yaptım sanırım. kaç gün oldu daha soyulma başlamadı. deri kurudu iyice çokda kaşınıyor. kullanımda yanlış birşey mi yaptım acaba?

Merhaba.. Bende bacaklarımda bu ürünü kullanmayı düşünüyorum.. çok sıkıldım bu lekelerden.. Son gelişmeler nelerdir izlerinde geçme oldu mu

bunu yüzünde uygulayan bayanlara bir sorum olucak. yüzümde 3 tane ben gibi bişey var. doktor tca demişti seansı 50 olunca yaptırmamıştım. sadece o noktalara sürsem tca yı daha sonrasında renk farkı olur mu ki. tüm yüzüme uygulamayı gerektirçek bi durum yok çünkü..

Merhaba.. Bende bacaklarımda bu ürünü kullanmayı düşünüyorum.. çok sıkıldım bu lekelerden.. Son gelişmeler nelerdir izlerinde geçme oldu mu

Ben 2 kere kullandım ürünü ilkinde soyulma çok geç oldu hatta satıcıya şikayette bile bulundum ama beni kaale almadı hatta ben aldığım ürünün 30luk olduğundan şüpheliyim. lekeler biraz hafifledi ama tam geçmedi hala yolduğum için yara halinde olanlar var onlara çözüm yolu bulamıyorum. birde şişenin yarısı yanlışlıkla döküldü 1-2 uygulama anca yapabilirim :/ önümüzdeki günlerde 3. uygulamamı yapıcam ama biraz daha lekeleri açmak adına

Anladım bende alıcam sanırım bu akşam %30 luk. eğerki geçerse bida elimi değirmem.. hangi siteden ve satıcıdan aldığını özel msj atabilirsin acabba.

renk farkı olurmu bilmiyorum ama gereksiz yere tüm yüze uygulamamak lazım yani sivilce izi akne vs yok ise bazı ciltlere allerji yaptığını okudum geçenlerde ozaman çok kötü yapıyomuş hatta cildi yananlarda varmış. aslında önce deneme yapmak lazım bir bölgede allerji yoksa sürülmeli . bunlar tecrübeye tabi değil sadece fikir yürütüyorum ...

cesurve güzel soyulma başladı mı renk farkı ne durumda..benm dün uygulamam gerekiyodu ama cesaret edemedim..izmir kaynıyo..eylüle mi bıraksam diğer uygulamaları bilemedim..

soyulma bitti bile . renk farkı bi yerde var ama güneşten oldu sanırsam dün bugün burasıda çok sıcak. güneş kremi sürdüm ama
hemen akıp gidiyo durmuyoki.bende yazın yapmasak daha iyi ben 3.senastan 2.cisi kadar memnun kalmadım bunun sebebide yaz olsa gerek
yazın yapılmıyo denirken haklılar galiba herkeste aynısı olmaya bilir ama benim cildim hassas biraz alerjik reaksiyonlarım da var. burnum baya kızardı
geçse bari .şişliklerim bugün itibarı le yok oldu.şimdi hiç bir uygulama yapmadan toparlanmasını bekliyorum .

Son düzenleme:
ben de 2. uygulamayı yaptım dün akşam korka korka..3 ü artık yaz bitiminde yaparım..inşallah bir aksilik olmaz..
leke falan kalmaz umarım..2. de senin ne kadar sürmüştü soyulma evresi ablacım?

Back
X