VALLA BENDE İLKİNİ ÇOK KORKARAK YAPTIM o ilkte pek bi değişiklik olmamıştı soyulmada az oldu 1 dk bekletip korkmuştum az da sürmüştüm ondan heralde. 2.cide 2 Dk beklettim bol da sürdüm .3 gün baya çektim. renk koyulaştı bi taraf kahverengi bi taraf kırmızı oldu sonra gerildi falan ama bende hiç rahat vermedim çıkan deriyi tutup çekmemek kesinlikle önemli iz kalabilir ama ben kremle yumşatıp masajla yavaş yavaş yardımcı oldum çıkmasına 3. gün duşa girdim buhardan iyice yumşadı bende masajla hepsini soydum bide hafif kese yaptım . o 3 gün kendime çok kızdım söylendim her duyduğunu yapıyosun ne derdin var hep mahfettim diye ama bugün çıkan deriyi görünce kaymak gbi okadar sevindimki anlatamam . iyiki yapmışım diyorum o ne ölmüş bir deriydi öyle kapkara çıktı maşallah diyim de nazar değdirmim . arkadaşlar çok güzel dediler hayret ettiler böyle işte . ben cildim toparlayınca gene yapcam çok güneş varsa aman diyim 50 faktör güneş kremi kullanın sebamed en iyisi bende şuan avonun var bitane bide dorenin var bitince sebamed alıcam . günş kremi çok önemli heleki yeni çıkan cildi korumada ...
o zaman ben şöyle yapayım..haftasonu büyük ihtimal denize giricem ürün bugün geldi..haftasonu 50 koruma faktörüyle bi güzel yüzümü koruyayım güneşte durmamaya çalışayım..pazar akşamı süreyim..ptesi artık ilk etkiler başlar dediklerine göre..bol bol bephanten ile destekleyeyim yüzümü..p.tesi-salı-çarşamba 3 gün depresyona girerim kesin ben.. ama düzelmesi umuduyla dayanmaya çalışırım :) 1 aydır salisilik asit kullanıyorum yüzüme umarım ikisi üstüste geldi diye etkileşim olmaz..bi tek o endişem var..