Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa arkadaşlar bende kullandım tca 15.2 gün oldu.hala bi gelişe yok.yüzümde bir gerginlik hafif de yanma var.bide ben 2 dk bekleyip yıkadıktan sonra dayanamayıp sivilce lekelerimin üzerine tekrar sürdüm ve yıkamayım oraya sadece krem sürdüm.şimdi oralarda kahverendi lekeler oluştuuu.çoook kkötü yaa.geçer diye umuyordum ama bilmiyorum kii.çalışıyorum çook kötü görünüyo.sizdede böyle oldu mu.ben yanlış yaptım sanırım.onun dışında yıkadığım yerler güzel görünüyo.parlak ve gergin.ama bu kahverengi büyük lekeler geçer mi acaba.kızlar yardım .acele geçmesi gerekiyo.salı günü eşim gelecek.hem bana kızar hemde beni böyle görsün istemiyorummm.acilll yardım
kızlar bu uygulamayı yaptıktan sonra daha dogrusu tedavi tamamlandıktan sonra yüzün her tarafı aynı renkte mi oluyor?
Uygulayanlar bilgilendirirse acil![]()
yaaa arkadaşlar bende kullandım tca 15.2 gün oldu.hala bi gelişe yok.yüzümde bir gerginlik hafif de yanma var.bide ben 2 dk bekleyip yıkadıktan sonra dayanamayıp sivilce lekelerimin üzerine tekrar sürdüm ve yıkamayım oraya sadece krem sürdüm.şimdi oralarda kahverendi lekeler oluştuuu.çoook kkötü yaa.geçer diye umuyordum ama bilmiyorum kii.çalışıyorum çook kötü görünüyo.sizdede böyle oldu mu.ben yanlış yaptım sanırım.onun dışında yıkadığım yerler güzel görünüyo.parlak ve gergin.ama bu kahverengi büyük lekeler geçer mi acaba.kızlar yardım .acele geçmesi gerekiyo.salı günü eşim gelecek.hem bana kızar hemde beni böyle görsün istemiyorummm.acilll yardım
tüm yüze uyguluyorsun..ben dün akşam ilk deneyimimi cesaretimim toplayıp yaptım öle abartılacak birşeyle karsılaşmadım yüzüm baya yandı ama 1 dk sona yanma hissi azalıyor...sona yüzümü yıkayıp bepanthen sürüp yattım..kaldıgımda henuz bir degişme yoktu yanak kısmımda hafif kızarıklık vardı ama kötü görünmüyor gerginliği hissediyorum yüzümde bunu ilk gün sayılabilir beklicez görücez bu arada ben tca %15 ile yaptım bunları...deneyimleri paylaşıcam eger olumlu bir cevap alırsam fotolarıda koyucamki insanlar en azından az çok neyle karsılacaklarını bilirler işe yaramassa ki öle bir ihtimalde var...bilgi vereceğim...:uhm:
Arkadaslar bıtek sıvılcelerın uzerınemı yoksa tum yuzemı uygulanıyo acaba???
slm ben %15 tca 7 yada 8 kere uyguladım ama gözeneklerim derin heralde fazla etki etmedi bide baya bi aralıkla kullandımcildimi çok tahriş etmiyim diye.şimdi % 20 yada 30 lukmu alsam diyorum kullanan varsa cevap yazabilirmi arkadaşlar uygulamadan sonra nemlendirici olarak ne kullanıyosunuz bide yanında gelen krem küçücük bişi hemen bitti zaten uygulama aralığında bişi kullanmayınca cilt çok kuruyo sonrada cayır cayır yanıyo suratı insanın![]()
evet yanma hissi abartılıyor bazen ama geçici bir süre yanıyor. ayrıca bilgin olsun.. eğer soyulma olmaz yada çok az olursa. bir sonraki seasta daha uzun süre tut tca yı yüzünde... kiminin cildi daha dayanıklı olabiliyor.