Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende aldım 2ciyi yaptım ve yüzüm maf oldu sağ tarafım soyuluyo solda bişey yok çene tarafım soyuldu üstüne temiz bir deri değil kızamık gibi benekk benek oldu. Ve sivilcelerim azdı kafayı yicem ne yapmayalım şimdi

ben bir süre ara verdim ve her gün bepanten sürdüm..şu an sabun dışında hiçbirşey kullanmıyorum yüzüme.. biraz dinlendiricem..cilt yormaya gelmiyo
benm de sivilceler geçmek bilmedi 2.den sonra

uzun zamandır gelmemiştim düğünümüz vardı . sivilce bendede olmuştu gülls ama o da geçiyo cilt hassas tabi dikkat etmek lazım çikolata filan yeme sivilceyapıyorsa bende helva yemiştim sivilce olmuştum krem sürmiceksen bile güneş kremii mutlaka sür ve nemlendirmeyi unutma :)

Son düzenleme:
ben yüzüm için değil de kolumdaki dövme için kullanıcam bu tca yı.30 luk sipariş ettik bakalım gelmesini bekliyorum.sürdüğün anda beyazlaşıyor mu yoksa durdukça mı beyazlaşıyor?

tcayı dıovmenız ıcın kullandınızmı sonuc nedır ...cvp lutfenn

arkadaşlar ben bunu az önce bacaklarımda ve yüzümde kullandım.. bacağımda 2 dk bekletip yıkadım yüzümde ise sonradan oluşan ben tarsı 3 tane noktam vardı onların üstüne kulak pamuğuyla sürüp 30 sn bekletip yıkadım.. Bacaklarımda ve yüzümde ilk baş yanma meydana geldi ancak bepanten sürünce geçti sizde de böyle mi oldu? ve bundan sonraki süreçte neler olucak.. %30 tca kullandım

arkadaşlar ben bunu az önce bacaklarımda ve yüzümde kullandım.. bacağımda 2 dk bekletip yıkadım yüzümde ise sonradan oluşan ben tarsı 3 tane noktam vardı onların üstüne kulak pamuğuyla sürüp 30 sn bekletip yıkadım.. Bacaklarımda ve yüzümde ilk baş yanma meydana geldi ancak bepanten sürünce geçti sizde de böyle mi oldu? ve bundan sonraki süreçte neler olucak.. %30 tca kullandım

%30 tca yı yüzüne sürmedin umarım....

ayrıca şu soyulma sürecini hızlandırmak için salislik asit laktik asit kullanımını şiddetle öneririm... hatta ara verdiğimde her akşam bu serumu kattığım tonikle yüzümü siliyorum inanılmaz işe yarıyor.

arkadaşım kullandı % 30 tca yı... ciddi anlamda kalıcı dövmesi yok oldu... hafif gölge gibi kaldı demişti en son devam edicem oda geçene kadar dedi ama sonradan görüşemedik ne yaptı bilmiyorum

kızlar yüzde 30 tca profesyonel uygulama gerektiriyor kendimiz denemeyelim lütfen 15 lik zarar vermez gülls tatlım sivilceler geçicek bende ilk bş oldu geçti arap kızı kullanmanı öneriyorum sadece sivilcelere süreceksin aktarda var 3-4 tl fiyatıda sivilclere iyi geliyor

ben 30luk kullandım ama bacaklarımda kullandım 3 seans lekeler hafifledi ama tam olarak geçmedi. Birde şişeyi devirdim 1 seans ya çıkar ya çıkmaz. Ama yüzde kaçlık olursa olsun yüze uygulamak çok ama çok tehlikeli bence. Asit ne de olsa cildinizin ne kadar hassas olduğunu bilemezsiniz. Bacak derisi yüze göre kalın ki ben onda bile ilk uyguladığımda çok korkmuştum

ben 30luk kullandım ama bacaklarımda kullandım 3 seans lekeler hafifledi ama tam olarak geçmedi. Birde şişeyi devirdim 1 seans ya çıkar ya çıkmaz. Ama yüzde kaçlık olursa olsun yüze uygulamak çok ama çok tehlikeli bence. Asit ne de olsa cildinizin ne kadar hassas olduğunu bilemezsiniz. Bacak derisi yüze göre kalın ki ben onda bile ilk uyguladığımda çok korkmuştum

3 seans erken ben 7-8 seansta geçer bence.... %30 tca yı çatlaklarım için kullanıp çok faydasını görmüştüm. 2 yıldan fazladır %15 ve % 20 lik tca yı yüzümde kullanıyorum çok memnunum birde akşamları salislik asit laktik asit serumu eklediğim tonikle siliyorum hiç bir kötü yanını görmedim. 20 üstü yüzde kullanıulmaz ama 10 - 15 - 20 yüzde güvenle kullanılıyor.

Son düzenleme:
kızlar yüzde 30 tca profesyonel uygulama gerektiriyor kendimiz denemeyelim lütfen 15 lik zarar vermez gülls tatlım sivilceler geçicek bende ilk bş oldu geçti arap kızı kullanmanı öneriyorum sadece sivilcelere süreceksin aktarda var 3-4 tl fiyatıda sivilclere iyi geliyor

o kremi görünce tüylerim diken diken oluyor bir ara kullanıyım dedim yüzümde sivilce içinde kalmıştı bana inanılmaz ters etki yaptı arap kızı kremi

cevap yazamadım kusura bakma, uzun süre giremedim düğünüm vardı. ev işlerinden fırsat bulamıyorum nete bakmaya.
ben tca yı 1 kez yaptım, araya düğündü evdi falan girince yapmadım tatilde zorluk çekmeyim diye.ama önümüzdeki haftalarda başlamayı düşünüyorum ancak sabrederek yapanların olumlu cevaplarını okuyorum forumda.

cevap yazamadım kusura bakma, uzun süre giremedim düğünüm vardı. ev işlerinden fırsat bulamıyorum nete bakmaya.
ben tca yı 1 kez yaptım, araya düğündü evdi falan girince yapmadım tatilde zorluk çekmeyim diye.ama önümüzdeki haftalarda başlamayı düşünüyorum ancak sabrederek yapanların olumlu cevaplarını okuyorum forumda.

allah mesut etsın mutluluklar dılerım canım .ayagımda canımı fena sıkan bı dovmem var ondan kurtulmanın yollarını arıyorum.senden rıcam tca ıle gozlemledıklerını paylasman.umarım bı faydasını gorursun de bızımle paylasırsn.simdıden tsklr

Bende denemeyii düşünüyorum ama lazer epilasyon yaptırıyorum zararı olur mu acaba ?:18:

tca ve salislik laktik asit serumu ürünlerinden çok faydalanmış biri olarak söylüyorum lazer epilasyonla bir arada kullanmayın.

Son düzenleme:
ben uygulamayı yapalı baya bi oldu yanlış hatırlamıyosam en son haziranda yapmıştım. tespitlerimi söylicem. ilk yaptığımda 1 dk bekletmiştim az soyuldu. 2.cide 2.5 dk beklettim baya kalın soyuldu . 2.cide baya bir yanma hissetmiştim. canım acımıştı yani. yıkayıp kremlemiştim. ama kendim soydum gibi bişey deriyi. acele ettim yani. zaten sabırlı biri değilim. ondanmıdır bilmiyorum
yüzümde bazı izler kaldı . böyle bi tarafı sisli gibi hani hamile bayanlara olur ya onun gibi. birde burnumun altında bir bölge baya bir koyu renk kaldı . yani yüzüme bakınca gölge gibi anlaşılıyor. ayrıca birde şu var bu işlem yapıldktan sonra bi 10-15 gü cilt çok parlak porselen gibi falan oluyor . ama sonrasında aynı izler geri geliyor. belki kırışıklar için hücre yenileme için yararlı bir yöntem bu ama daha tehlikesiz olan ları vardır sanıyorum. ben şmdi bi kez daha yapmayı düşünüyorum belki o sisli görüntü gider diye . bütün yüzüme uygulayıp beklicem. bi hafta dayanıcaz artık. ama bana kalırsa değmiyo çünkü aynıları tekrar çıkıyo. fark yok gibi . işte o an için hücren yenileniyo o kar var ama işlemi yanlış yapıncada daha uğraştırıcı sonuçlar bırakabiliyo. ilk başlayacaklar için şunu diyebilirim. eğer başlamadınız sa hiç başlamayın. yanlış yapınca daha çok uğraşırsınız. ben ya cildi mi yaktım yada kendim soyduğum için iz kaldı bilemiyorum ama her ciltte farklı da olabilir ben im cildim biraz alerjik bununda etkisi olabilir. ilk baştaki sevinç ve coşku şimdi keşke ye bıraktı yerini . izlenimlerim bukadar sonuçta bu yöntemi ben önermiyorum gerisi size kalmş .

Son düzenleme:
ben uygulamayı yapalı baya bi oldu yanlış hatırlamıyosam en son haziranda yapmıştım. tespitlerimi söylicem. ilk yaptığımda 1 dk bekletmiştim az soyuldu. 2.cide 2.5 dk beklettim baya kalın soyuldu . 2.cide baya bir yanma hissetmiştim. canım acımıştı yani. yıkayıp kremlemiştim. ama kendim soydum gibi bişey deriyi. acele ettim yani. zaten sabırlı biri değilim. ondanmıdır bilmiyorum
yüzümde bazı izler kaldı . böyle bi tarafı sisli gibi hani hamile bayanlara olur ya onun gibi. birde burnumun altında bir bölge baya bir koyu renk kaldı . yani yüzüme bakınca gölge gibi anlaşılıyor. ayrıca birde şu var bu işlem yapıldktan sonra bi 10-15 gü cilt çok parlak porselen gibi falan oluyor . ama sonrasında aynı izler geri geliyor. belki kırışıklar için hücre yenileme için yararlı bir yöntem bu ama daha tehlikesiz olan ları vardır sanıyorum. ben şmdi bi kez daha yapmayı düşünüyorum belki o sisli görüntü gider diye . bütün yüzüme uygulayıp beklicem. bi hafta dayanıcaz artık. ama bana kalırsa değmiyo çünkü aynıları tekrar çıkıyo. fark yok gibi . işte o an için hücren yenileniyo o kar var ama işlemi yanlış yapıncada daha uğraştırıcı sonuçlar bırakabiliyo. ilk başlayacaklar için şunu diyebilirim. eğer başlamadınız sa hiç başlamayın. yanlış yapınca daha çok uğraşırsınız. ben ya cildi mi yaktım yada kendim soyduğum için iz kaldı bilemiyorum ama her ciltte farklı da olabilir ben im cildim biraz alerjik bununda etkisi olabilir. ilk baştaki sevinç ve coşku şimdi keşke ye bıraktı yerini . izlenimlerim bukadar sonuçta bu yöntemi ben önermiyorum gerisi size kalmş .

benim ilk başladığımda sol yanağımda aylarca gideremediğim akne izi vardı... 6 seansta yok oldu ama 7-8- ayda yok etmek için herşeyi kullanmıştım...

2 dk ve üstü tehlikeli gerçekten acele etmemek lazım.. 1 dk ile yetinip hep öyle devam etmek gerekiyor sonuçta 1 sean ile sonuç almak zor ama gerçekten çok işe yaradı bende.

biri bana yardım etsin lütfen yüzde 20lik kullanıyorum bu 6n cı seansta fazla kaçırdım sanırım yüzüm morardı beyazlaştı kahverengileşti kapkalın oldu 2. gün soymaya başladım bildiğiniz yanık su toplamış gibi sanki kaynar su dökülmüş yüzüme canım yanıyo 3 gündür uyku uyuyamıyorum aynaya bakamıyorum ne yapıcam biri yardım etsin :43:

biri bana yardım etsin lütfen yüzde 20lik kullanıyorum bu 6n cı seansta fazla kaçırdım sanırım yüzüm morardı beyazlaştı kahverengileşti kapkalın oldu 2. gün soymaya başladım bildiğiniz yanık su toplamış gibi sanki kaynar su dökülmüş yüzüme canım yanıyo 3 gündür uyku uyuyamıyorum aynaya bakamıyorum ne yapıcam biri yardım etsin :43:

fazla kaçırdım derken asidi mi fazla döktün yoksa dakika mı fazla beklettin fazla asid döktünse okadar sıkıntı etme fazla olduğyğu için çabuk soyulacağından kabarmıştır ama fazla beklettinse sıkıntı olabilir ama içim rahat etsin dersen bir cildiyeye git kalıcı bişey kalabilir. ayrıca o soyma işini de sen yapma bırak kendi soyulsun kendin soyunca iz kalıyo ben o hataya düşmüştüm şimdi 2tane izim var :( onlarla uğraşıyorum geçmiş olsun ...

asidin çok olması değil sürenin uzun olması önemli... kahverengiler kabuk bağlayıp soyuluyor... asla elle soymaya kalkma kendi haline bırak... kalıcı bir hasar olmuyor sadece süreç biraz uzuyor... daha derin soydurmuşsun ama tavsiye edilmiyor asla. yavaş yavaş yapmak lazım herşeyi çok soyulsun lekeler hemen geçsin diye birşey yok... bepanthen sür yağsız olandan ince tabaka halinde çokda elleme .. geçen sene bende süreyi bir ara uzun tutmuştum daha çok soyulsun diye ama öyle olmuyor işte bir süre sonra geçti kalıcı birşey bırakmıyor.

öncelikle mrb uzun zamandır takip ediyordum ve sonunda bende yazmaya karar verdim.tca yı sizin sayenizde yaklaşık olarak 2 ay önce faln umutsuzca lekelere çözüm ararken keşfettim.4.seansımı yapmış durumdayım ve biraz kafam karışık açıkçası.söyle söyleyeyim evt cildim daha canlandı onu inkar edemem hatta daha az lekem kaldı da diyebilirim ama soyulduktan bir iki hafta sora cilt gene eski halini almaya başlıyor gibi.soyulmadan sora geçti sandığım lekelerim tekrar geri geliyor aynı şey sizdede oluyormu belki yazdandır diorum ama 50 faktör güneş koruyucuda sürüyorum.tabi tamamen hespsinin geri geldiğinide söyleyemem büyük ölçüde de iyileşme oldu.ama nebilim okadar lanet ki soyulma evresi sorasındada tekrar bazı lekeler geri gelince insanın siniri bozuluyor.

Back
X