merhaba kızlar,
ben internette satılanlar değilde bir bağlantım sayesinde granül şeklinde su ile seyreltilen profesyonel tca buldum.3 gün önce su ile %15'e kadar seyrelterek tüm yüzüme ve boynuma uyguladım.çok sayıda akne ve sivilce lekesi var.ayrıca çok ince mimik çigisi. her neyse ilk uygulamada oldukça az geldi sanırım pek bir şey hissetmedim 3-5 dakika bekledim tık yok bende çözeltiye biraz daha granül ekledim tekrar uyguladım. çok hafif ama çok hafif bir karıncalanma hissettim 5 dakika sonra ıslak bezle nazikçe silip bepanthane plus uyguladım bolca. 2 gün geçti bir fark yok.herhalde elimdeki granüün yüzdesi hakkında yanlış bilgilendirildim. dün gece daha yüksek granüllü bir solüsyon hazırladım ve uygulama yaptım bu sefer karıncalanma ve çok hafif yanma oldu 5 dakika sonra sildim bu sfer krem sürmedim yattım. sanki bu sabah yüzüm biraz beyazlamıştı ama diğer arkdaşların anlattığı gibi bir çatlama soyulma büzüşme kabuklanma falan olmadı.bekliyorum bakalım.elimdeki şişeyi internetten araştırdım ama konsantrasyonu ile ilgili pek bişi bulamadım belkide kendinden %15tir.şimdi beklemedeyim. piramit sistemi uygulayacağım artık.. bu arada elinize kesinlikle plastik eldiven giyin hafif bir kuruma yapıyor,rahatsız olabilirsiniz. tekrar yazarım.