arkadaslar dün gece ilk kez ürünü (tca 15)denedim.ürünü fırca yardımı ile cenemden baslayarak,sağ yanak,alın,sol yanak şeklinde sürdüm.fakat ürün ile birlikte gelen kullanım talimatında 'ilk kullananlar kesinlikle 30 saniyeyi geçmemelidirler.'diyor.ben çeneme sürerken süreyi başlattım.alnıma sürerken 30 saniye dolmuştu,yani ilk başladığım yer olan çenem için süre tamamdı(tabi talimatta hızlı ve dikkatli sürün diyor,nasıl 30 saniye geçti anlamadım bile)fakat ne yapabilirimki o panikle sol yanağımı da tamamlayıp, pamukla antisolusyonu çenemden sürmeye başladım baktım olacak değil direk yüzümü bol suyla yıkadım kremimi sürdüm.şimdi problem şu yıkadığımda,çenem için 50 sn olmuş, sol yanağımdaki ürün 15 saniye bile kalmamış oldu.daha önce arkadaşların paylaştıklarına göre beyazlama oldugu yazıyor,bende beyazlamanın alakası yoktu.fakat sürdügüm anda yanma başladı.ilk kullanım için bu yeterince korkutucu oluyor zaten.şu anki durum şu :çenem ve sağ yanagım hafif kızarık,hafif yanma ve batma var .alın bölgem ve sol yanak için hiç birşey yok.bundan çıkardığım sonuç,kullanım esnasında yanınızda birinin olması şart,iki fırça ile biri bir taraftan digeri diğer taraftan sürerse eğer ,ancak 30 saniyede bu iş biter.bu deneyimim için yorumu olan yada benzer şeyler yaşamış olan varsa bilgi verirseniz sevinirim.