- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 42
3 gün önce izmir yasemende yaptırdım peeling. uygulama öncesi cildimi temizlemedi. herhangi birşey sürmedi.meyve içerikli, peeling yapıyorum dedi. ama çok kötü kokuyordu. sadece 30 sn. kadar cildimde kaldı sonra ıslak bir temizleme süngeri ile ya da oyle birşeyle yüzümü temizledi. gözlerim sıkı sıkıya kapalı olduğu için göremedim. sonrasında suratımı bol suyla yıkattırdı ardından bir kremi suratıma maske gibi yoğun şekilde sürdü ve masaj yaparak bunu cildine yedir dedi. cildimde her hangi biryanma ya da soyulma olmadı. hatta dün dışarı çıkarken suratıma garnierin bb kremini sürdüm üzerine de makyaj yaptım ..
bu uygulamayı 75 tl ye yapıyorlar. yazdıklarınız aklımı karıştırdı. evde kendim mi yapmalıyım acaba?
Size meyve asitleri ile peeling uygulanmış sanırım, tca olsa makyaj yapmayın gibi uyarılarda bulunmaları gerekirdi.
Tca cildi 7-10 gün içinde soyan bir kimyasal peeling ajanı ve evet isterseniz evde yapabilirisiniz.
Benim evde nasıl uygulama yaptığımı topiğimde madde madde dikkat edilmesi gerekenlerle birlikte yazdım, buradan okuyabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html
merhabalar..ben daha yeni farkına vardım bu tca ların asitlerin yağların..32 yaşındayım cildimde sivilce çıkardı ama kurur giderdi .şimdi izleri kalıyor..geçmiyor.
forumu okuyorum günlerdir baya bi araştırdım..şu tca yı alıp almama konusunda kararsızım..acaba diyorum laktik asitli tonik yeter mi bana..
dün hastanede kimyasal peeling yaptırdım yatmamla kalkmam bir oldu..ve 100 ytl para verdim.çok pahalı..
şu önerileri yapsam mı acaba cildim açık ve hassas..
doğumdan sonra azıcık lekelerimde oldu.
birde şu doa kozmetik olayı var..sizce nasıl kullanıyorsunuz sanırım..güvenilir mi acaba??
yani o kremlerin hammaddeleri nerelerden geliyor..nasıl ve nerede hazırlanıyor?
çok ucuz ya ..
bana güzel bir laktik asitli tonik tarifi verir misiniz gül sulu falan :)
teşekkürler
Laktik asitli tonik size istediğiniz etkiyi vermez, laktik asitli toniği ben ve birçok kişi genelde cildi dinç tutmak ve pul pul soymak amaçlı kullanıyoruz.
Benim evde nasıl uygulama yaptığımı topiğimde madde madde dikkat edilmesi gerekenlerle birlikte yazdım, buradan okuyabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html
Ben firmanın birçok ürününü yaklaşıl 8 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım ürünlerinin hepsi belgeli sadece ahlaklı ticaret yapıp ulaşılabilir fiyata satıyorlar.
İlk zamanlar bende sizin gibi tedirgindim, çekinmeyin arayın firmayı sorularınızı sorun yardımcı oluyorlar.
Bu arada marka, firma ismi vermek forum kuralları gereği bu ana başlık altında yasak aklınızda olsun

Son düzenleme: