• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal sonrası 30. Gün adet olmadım

merveeeslm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2024
194
49
18
Merhaba ben pcos hastasiyim adet düzenim kotu ilacsiz olmuyorum son 2.5 senedir evlendihim aydan beri
2 senedir pcosla mucadele veriyorum 2 kendiliginden 3 asılama oldum toplam 5 deneme sonucu pozitif ogrendim kasım 11 de. Kasım ayinin 16 sında da kimyasal düşükle sonuclandı. 16 sında kanamam basladı 7 8 gün sürdü 1 doktor bu adet degil düşük kanaması dedi 40 gune adet olursun dedi 2 doktor daha gezdim 2 si bu tabiki adet adetle atacaksın bebegi dedi. Bugun tam tamina 1 ayın icindeyim ve kanama gününü 1. Adet günüm olarak saydigimda 17 sinde akıntılarım basladı benim normal catlamalarimda 15 17. Gun arasi olur 3 gun sürer buda aynı sürdü ilk dikkat etmedim catlama olmaz dedim hemen kimsal sonrası dedim esimjn ısrarıyla 22. Gün muayeneye gittim doktor daha adet olmazsın rahim duvarın kalınlasma evresinde 11mm dedi yani bu catlamış mı oluyor. Bugun 1 ay oldu adet olmam gerekmiyormu gecime mi oluyor yada bu ay catlama olup tutan oldumu

Back
X