Kimyasal sonrası regl gecikmesi

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
Arkadaşlar geçen ay kimyasal yaşadım kanamave lekelenme şeklinde tam 16 gün sürdü.ilk 3 4 gün kanama seklinde,sonrasında 16.gune kadar lekelenme şeklinde sürekli geldi. bu ay ise 6 gün gecikmem var sanırım gecikme yasaniyirmus ama kanama ve lekelenme uzun sürdüğü için mi acaba bu gecikme benim gibi kimyasal sonrası uzun süre kanaması olup regl gecikmesi yaşayan varmı

Kimyasal gebeliğe göre uzun sürmüş 16 gün çok. Adetle atılır gider zaten kimyasal tutunmaz bile bebek. Acaba kese oluşmuş muydu bilemedim normal gebelik düşüğü olmasın? Bu arada gecikme normal vücut anca kendini toparlar.

Bilmem gecikmenin 10.gunu kanama başladı öncesinde de kimyasallarım var o yüzden tanıyı kendim koydum kimyasaldir dedim hcg düşünce uzun sürdü ama lekelenme şeklindeydi

Seninle ayni zamanda kimyasal yasamistik canim belki hatırlarsın. Benim doktor gecikme olabilir 2-3 ay demisti. 2 gün gecikmeli oldum bende. Normal adetten daha agrili oldu.
Bu arada bide gebelik testi yapmayı unutma kimyasalin ardından hemen hamile kalan cok oluyormuş.

Bugün 8gun bitti 9 a girdim bazı yerlerde 10 güne kadar gecikme oluyor demişler okudum bekliyorum bakalım gebelik olur mu bilmem...
hiç ovulasyin takipi yapmadım yumurtlama oldum olmadimi hissetmedim. 16 gün sürdü reglim lekelenme şeklindeydi acaba o sırada yumurtlama oluyirmu lekelenme devam etse de onu bilmiyorum sizin ne kadar sürdü regliniz

Yumurtlamayi bende hissetmedim birde açıkçası gecikme olur diye düşündüm takipte etmedim. 8 gün kadar sürdü oldukca fazla kanamam olmuştu.

Merhaba bende haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim ancak iki aydır leke şeklinde ara ara az bir kanama olarak adet görüyorum iki günde de kesiliyor . Gebelik testin negatif. Doktor muayene etti bir sorun yok ve gecikme normal dedi ama aklıma takıldı. Normal mi böyle olması bilen ve böyle birşey yaşayan var mı?

Canim gecikmeyi benim doktor da normal dedi ama 2 3 ay Reglin yogun agrili olabilir demişti. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay 2 gün gecikmeli geldi reglim. Ama yoğunluğu normale göre daha fazlaydı.
Herkesin ayni olmuyor doktoruna güven bence içine sinmiyorsa bi doktora daha görün derim. Hormon tahlili öncesinde yaptırmadiysan hormon tahlili yaptirabilirsin.

Ne güzel yoğun olsun olmamasından bin kat iyidir. Benim tam gününde adet ağrısı çok oldu. Ama leke ve az bir kanama ile geçti. Sökülemiyorum diyeceğim ama tertemiz dedi doktor. Ağustos sonuna kadar bekleyeyim dedim bende olmazsam tekrar gideceğim çok rahatsız oluyorum. Hormon tahlili yaptırmadım ama hangi hormon baktırmam gerekli şu durumda ki? Maydanoz suyu içmeyi düşünüyorum artık

Eğer daha önce baKtırmadiysan fsh lh amh prolaktin gibi hormonlara baktirabilirsin. Adetin 2. Yada 3. Günü bakiliyor bu hormonlara.
Maydonoz suyu etkili mi bilmiyorum canim ise yarıyorsa deneyebilirsin gebelik olmadığına emin olduğun zaman.

Ay onlara bakıldı canım zaten aşılama ile gebelik geçirdim biri kimyasal diğeri 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Bunlardan sonra düzgün bir şekilde adet olamadım.
Kanda bakıldı gebelik yok o yüzden içeyim diyorum etkili diyorlar ama. Başka ne söker bilmiyorum. Bu ay tüpe başlayacaktık böyle oldu anlamadım sebebini.

Ayy seninle ayni durumdaymisiz. Benimde bir 6+5 'te düşük oldu biride kimyasal.

Ya ben test yapmadım ama adetim 5 gün gecikti ve farklı oldu çok ağrılı ve yoğun geçti ve normal bitimden 4-5 gün daha akıntı şeklinde lekenme oldu uzun sürdü çok. Kimyasal gebelik mi oldu acaba?

Ayy seninle ayni durumdaymisiz. Benimde bir 6+5 'te düşük oldu biride kimyasal.
Allah tekrarını yaşatmasın canım çok çok kötü bir durum
Sebebini araştırdın mı peki neden olmuş ilk düşüğün ?
Pıhtılaşma testi düşünüyorum ben ama yaptıramadım daha

Özelde güvendiğim doktor var gerek yok dedi. Yinede yaptırmak istedim devlete gittim birde arastirma hastanesine onlarda yapmıyor.

Ya ben test yapmadım ama adetim 5 gün gecikti ve farklı oldu çok ağrılı ve yoğun geçti ve normal bitimden 4-5 gün daha akıntı şeklinde lekenme oldu uzun sürdü çok. Kimyasal gebelik mi oldu acaba?
Hiç bilmiyorum ki canım kimyasalda gecikmeler oluyormuş ama belki nornal gecikmedi kimyasal olduğu için öncesinde de yoğun ağrılı geçmesinde nornal diyirlar birçok yerde. Bazılarında ağrı sızı yoğunluk ve gecikme olmadan da kimyasal sonrasındaki ayda regl olan kişilerde var.bu sanırım bunyeden bünyeye değişiklik gosteriyor....
Bu arada benim bugün gecikmemin 10. Günü ve hala regl olmadım kimyasal sonrası gecikme mi bu bu kadar gecikirmi bilemedim gebelik mi var anlamadım açıkçası hiç test yapmak istemiyorum cunki bıktım 4 sefer kimyasal geçirdim hepsinde umutlandim sonra hüsran olunca şimdi yapmak istemiyorum gelmiycegi varsa gelmez napayım gelirsede gelir.icin için yiyorum aslında içimi gebemiyim acaba diye de bı yandan da öyle düşünme bu kimyasal si taşı gecikmedi boşver sil diyorum kafandan bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…