Kimyasal sonrası regl gecikmesi

O kadar iyi anlıyorum ki. Ben de hastaneye gitmeye üşeniyorum artık akışına bıraktım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sonradan aynı şeyi yaşayıp araştıran arkadaşlar için yazıyorum kimyasal sonrası regl gecikmesi in 11.gunu bugün damla damla gelmeye başladı ama çok çok az sanırım sökülecek yani baya uzun gecikebiliyor arkadaslar

Özelde güvendiğim doktor var gerek yok dedi. Yinede yaptırmak istedim devlete gittim birde arastirma hastanesine onlarda yapmıyor.

Benim doktorum da öyle söyledi ama ne olur ne olmaz yaptırın diyor yaşayanlar da. Pandemiden ötürü mü yapmıyorlar acaba? Çünkü bende pandemiden yaptıramadım özelde yapılıyorsa orda düşünüyorum artık.

Kimyasali önemsemiyorlar zaten gebelikten bile saymiyorlar. Bilmiyorum benim doktorum gerek yok diyor. Bidaha yaşamayız umarim.

Bilmem gecikmenin 10.gunu kanama başladı öncesinde de kimyasallarım var o yüzden tanıyı kendim koydum kimyasaldir dedim hcg düşünce uzun sürdü ama lekelenme şeklindeydi
Öncelikle geçmiş olsun, hcg ne kadar zamanda sıfırlanıyor?

Öncelikle geçmiş olsun,
kimyasaldan sonraki 2,3 ay mı yoğun, ağrılı olabilir dedi Dr?
Benimde rahim Filmden sonra öyle oldu, çektirmiş miydiniz?

Ca
Canımım bende rahim filmi çektirdiği in ilk ayı yoğun, sancılı ve açık kırmızı renkte kanamam oldu, arada da pıhtı ama yoğunluk açık parlak renkti, hcg yaptrmadım başta, bir hafta sonra yaptırdım kanamadan 0,100 dü, kimyasal mıydı bilmiyorum, sen bir kaç kezgeçirmişsin, inş daha geçirmezsin, Dr lar ne diyor üst üste geçirmeme?
Üstte tarif ettiğim kimyasala benziyor mu?

Postuna bağlycam, geçen ay öyleydi,bu ay 7 gün gecikmeli oldum ve kanamam geçen ay gibi çok değil ama sancılı bayağı.

Bazı doktorlara göre normal ama herşeyin bir sebebi vardır mutlaka 1 kere geçirirsin normal olur çoğu kişi geçiriyor.ama 3 u 4 u bulursa hemen araştırılmalı bende öyle yaptım.arastirma Hastanesi'nin tıbbi genetik bölümüne gidip hikayemi anlattim test yapıldı bazı genperde mutasyon görüldü.ama kimyasallar genelde sperm kalitesizliği den veya yumurtanın tam gelisememesinden oluyor deniliyor.birde 40 yaş üstü erkeklerin spermleri artık yavaşlamaya ve kalitesizlesmeye başlıyor.onlarda milyon olduğu için arada kaliteli Lee denk gelirse dolleyebiliyor ama çoğu genelde kalitesizlesiyirmus erkeklerde de böyle bir durum varmış profesör söyledi.ama kadın kendine iyi baktıktan sonra 50 yaşında bile menepoza girmedikten sonra kaliteli yumurta üretebiliyormus.

Ya ciddi mısın, kadın o yaşta bile kaliteli yumurta üretebilmesi, bunu nasıl sağlayabilir beslenmedir sanırım, başka ne yapabiliriz ki orası için, prof dedi mi nasıl ne yemeli, yapmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…