Kimyasal sonrası tedavi gerekir mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Ya arkadaşlar kimyasal düşük yaşıyormuşum. Bunu çoğu kişi yaşıyor normal olduğunu biliyorum ama şöyle bi durum var ben geçen sene 4 aylıkken kürtaj oldum bebekte anomali vardı. Kimyasaldada hasta olan bebekler tutunamayıp vücut tarafından atılırmış. İki hamilelik yaşadım ikisindede bebek hastaydı. Bu durumda bir tedavi görmek gerekir mi acaba. Ben hep kadın doğuma gidiyorum herhangi bir sorun olduğu söylenmedi. Eşim hiç gitmedi. Acaba birde o gidip sprem testi verse mi diyorum. Bilgisi olan var mı acaba. Sperm kalitesiyle bi alakası olabilir mi

1 kimyasal sorun teşkil etmiyor genelde bende yaşadım sonrasında sağlıklı gebeliğin oldu fakat sizin durumunuz farklıymış evet eşiniz de test yaptırmalı erkekten gelen bir sorun da olabiliyor

Evet gerekir genetiğe gitmelisiniz belki babada belki sizde problem olabilir araştırılması lazım belki kan uyuşmazlığınız olabilir mutlaka genetik polikiliğine randevu alın araştırılsın

evet sperm testi, dna hasarı testi yaptırın mümkünse tüp bebek merkezinde yaptırın hastanelerce cihaz okuyor tüp bebek merkezinde embriyolog inceliyor daha güvenilir.

evet sperm testi, dna hasarı testi yaptırın mümkünse tüp bebek merkezinde yaptırın hastanelerce cihaz okuyor tüp bebek merkezinde embriyolog inceliyor daha güvenilir.
Ücretli mi yapılıyor bu testler. Devlet hastanesinde yaparlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…