Kimyasal sonrasi..

Ogrtmngelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
202
138
103
Selam hanimlar, ben toplamda 4 ay bebis denemesinde bulundum ilk ayda sevincten herkese ilan ettim ama on bes gün sonra degerler ve olmayan bebek düştü. Sizler dış, boş veya kimyasal gebelikten kac ay sonra gebe kaldiniz? Etrafin siparismis gibi daha yok mu bebek laflari beni yoruyor :(

Canini sıkma kimseyi de takma canım kimyasal dan sonra daha cabuk oluyo ben eylül de kimyasal geçirdim ekim de 4 gün luk gecikmekle kanama başladı ve 7 8 gün surdu adet kanamasından biraz fazla ve kimyasal olduğunu öğrendim aralık da son adeti gördüm şuan hamileyim kimisi ilk ay kimisi 2 ay hamile kaliyo o yüzden sıkma canini yaşayacağımız vardı yaşadık üzüldük ama Allah nasip ediyo çok dua ettim ben de en Kısa zamanda nasip olsun sana da inşallah

Selam hanimlar, ben toplamda 4 ay bebis denemesinde bulundum ilk ayda sevincten herkese ilan ettim ama on bes gün sonra degerler ve olmayan bebek düştü. Sizler dış, boş veya kimyasal gebelikten kac ay sonra gebe kaldiniz? Etrafin siparismis gibi daha yok mu bebek laflari beni yoruyor :KK43:
istemiyoruz de herkez bildiği için sorup duruyo zaten sen de istemediğini kendini hazır hissettiğim de isteyeceğini söyle ama korunma ne zaman ki oldu kese gör kalp atışını duy 2 aydan sonra söylersin en güzeli

Aynen canim agzim yandi zaten insallah bana da nasip olursa dedigin gibi iki aydan once soylemem doktorda bu sadece adet gecikmesi gibi düşün stres yapma dedi hayirlisi, insallah sende bebisini kucagina sağ salim alirsin annesi ☺️

Selam hanimlar, ben toplamda 4 ay bebis denemesinde bulundum ilk ayda sevincten herkese ilan ettim ama on bes gün sonra degerler ve olmayan bebek düştü. Sizler dış, boş veya kimyasal gebelikten kac ay sonra gebe kaldiniz? Etrafin siparismis gibi daha yok mu bebek laflari beni yoruyor :KK43:
Bende seninle aynı durumdayım bu ay kimyasal gebelik yaşadım düştü şu an hastayım inşallah önümüzdeki ilk aydan sağlıklı bir gebelik yaşayabiliriz :dua:

Aynen canim agzim yandi zaten insallah bana da nasip olursa dedigin gibi iki aydan once soylemem doktorda bu sadece adet gecikmesi gibi düşün stres yapma dedi hayirlisi, insallah sende bebisini kucagina sağ salim alirsin annesi ☺️
amin canım benim senin de yüzün gülecek yakin zaman da inan bana olacak rabbim nasip ediyo ben de çok üzülmüştüm niye beni buldu dedim sonra da kabullendim insan ilk olunca bi daha olmayacak zannediyo o yüzden yazmak istedim oluyo yani sitres yapma

Bende seninle aynı durumdayım bu ay kimyasal gebelik yaşadım düştü şu an hastayım inşallah önümüzdeki ilk aydan sağlıklı bir gebelik yaşayabiliriz :dua:
sen de hic üzülme yazdıklarımı okumuşsun dur canım nasip oluyo ben de 3 ay sonra kaldım kimyasal oldu ilk sonra 2 inci ay hamile kaldım korkumdan öğrendiğim 1 hafta değerim 2 kati artıyo mu diye kollarım delik deşik oldu inanın

Çok sağol canim icime su serptin bende cok yikilmistim hic duymadigim bisey nasil beni buldu falan diye sonra şükrettim daha kötüsü de olabilirdi diye Allah a şükür gokte söylenmeden yerde konusulmazmis insallah nasip

İlk gunler cok zor oluyo canim ama vucudun saglikliki sagliksiz olani eliyo boyke dusun benim birde elalem skintim var

Aynen oyle kurtaj olsaydik daha kotu en azından vücudumu z kendi atti sagliksiz diye caninizi hic sikmayin hem kimyasal yasayanlar daha dogurgan yapıdadır yaziyo normal doguma daha yatkin oluyolarmis nette okumustum bakmadigim yer kalmadı

Merhaba kızlar bende kimyasal gebelik yaşadım maalesef ocak ayının ilk haftasında düştü ilk gebeligimdi ve benim için çok kıymetliydi bir buçuk yıl sonra hamile kalmıştım ama çok kısa sürdü mutluluğum. öğrenir öğrenmez herkese söyledim mutluluktan ama sonu hüsran oldu tekrar herkese düştügünü anlatmak zorunda kaldım tabi.adet olunca tedaviye basliyacagim inş ben pko hastasıyım eşimde de bi takım sorunlar var...Allah yardimcimiz olsun

ay o hatayi bende yaptim benmde kimyasaldi tekrar kalınca 4 aya kadar kimseye soylememyi dusunuyrm hatta doguma kadar bile olablr o kadar canim yandi yani:dua::eek:

Aynen canim sanki kendileri bakacak, millet sadece doğurana kadar lafini ediyor dogunca hoop malzeme bitti baska birilerine baskiya basliyorlar, insallah olurda soylemeyiz aminnn ☺️

İnsallah Allah yuzumuzu guldurur sonucta bir kere Allah izin verdi belki de sinadi hic isyan etmeyelim herkes farkli sekilde sinanirmis biri esiyle isiyle biri aileyle falan bizde atlatacaz

Üzülme canım bende düşük yaşadım aralıkta birinci adetim bekledim olsun ondan sonra denerim tekrar 33 gün sonra adet oldum şimdi hastalığım bitti işte şubatta umarım uyu haberler alırız.. Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum canım 3.4 aya kdr kalp atisi başlamadan söylemek de iyi değil zaten der büyüklerimiz bende sevinçten duyurdum eşimin kardeşlerine ama çok dağıldı hemejn 2 hafta sonrada düşük yaşadım.. hayırlısı olsun hakkımızda herşey

Aynen oyle kurtaj olsaydik daha kotu en azından vücudumu z kendi atti sagliksiz diye caninizi hic sikmayin hem kimyasal yasayanlar daha dogurgan yapıdadır yaziyo normal doguma daha yatkin oluyolarmis nette okumustum bakmadigim yer kalmadı
Ay Canm ne güzel şeyler yazmışsın inşallah :dua: Allah seni de sağlıcakla bebeğine kavuştursun bize de nasip etsin:KK200:

Back
X