Kimyasal sonrasi..

Merhaba sevgili meslektasim,
Ben biyoloji ogretmeniyim ne yazikki temmuz ayinda ben de bir kimyasal gebelik yasadim. Sende bir sorun yok aksine hamile kalabiliyorsun demektir bu, sorun embriyodaymis ki tutunamamis.
Cok gecmis olsn, uzulme ve onune bak.
Ben 4 yillik evliyim,kimsecikler bana artik bebek yok mu falan demedi, dedirtmem cnku :) sen de dedirtme, bence bu cok ozl bir konu kimsenin laf soylemeye hakki yok. İyi niyetle soran babane veya ananelerin bile.
Allah ne zaman kismet ederse o zaman olacak.
Gonlune gore olr insallah

Ay Canm ne güzel şeyler yazmışsın inşallah :dua: Allah seni de sağlıcakla bebeğine kavuştursun bize de nasip etsin:KK200:
amin canım benim en kısa zamanda olacak hem de hic caninizi sıkmayın rabbim başka acı keder göstermesin hepimize inşallah

Âmin Canm hamilelerin duası kabul olurmuş sende bize dua et :dua:
dualarımdasınız canım sürekli dilimde söylüyorum bütün isteyenlere nasip etsin Allah kimseyi evlâd acısı yasatmasin hamile olanlara sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin doğumu yaklasanlara kolay doğum nasip etsin isteyenlere bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda Amin :)

İnsallah subat ayi bizim ayimiz olsun bu ay muayeneye gittim genel baktirayim, sukur bisey cikmadi doktor 1 sene dolmadan tedavi onermiyoruz denemeden sobra mutlaka belini yukselt 3 4 saat dinlen dedi

Merhaba sevgili meslektasim,
Ben biyoloji ogretmeniyim ne yazikki temmuz ayinda ben de bir kimyasal gebelik yasadim. Sende bir sorun yok aksine hamile kalabiliyorsun demektir bu, sorun embriyodaymis ki tutunamamis.
Cok gecmis olsn, uzulme ve onune bak.
Ben 4 yillik evliyim,kimsecikler bana artik bebek yok mu falan demedi, dedirtmem cnku :) sen de dedirtme, bence bu cok ozl bir konu kimsenin laf soylemeye hakki yok. İyi niyetle soran babane veya ananelerin bile.
Allah ne zaman kismet ederse o zaman olacak.
Gonlune gore olr insallah
Allah bebegini saglikli kucagina almayi nasip etsin hocam sizlerle konustukca rahatladim buna da şükür diyorum, kimysal gebelik sonrasinda ne kadar zaman sonra bebis geldi hocam?

Allah bebegini saglikli kucagina almayi nasip etsin hocam sizlerle konustukca rahatladim buna da şükür diyorum, kimysal gebelik sonrasinda ne kadar zaman sonra bebis geldi hocam?
hocam isteyen herkese nasip olsun insallah.
ben kimyasal sonrasi bir sure korundum. Korunmayi biraktgm 3.ayda hamile kaldim. Aslnda ovulasyon testi kullandgm ay hamile kaldim. Daha erken kullansaydm muhtemelen daha erken hamile kalrdm. Adetlerm duzensiz oldgu icn ovulasyon gunlerini takip edemedgm icn olmadi o 3 ay sanrm

hocam isteyen herkese nasip olsun insallah.
ben kimyasal sonrasi bir sure korundum. Korunmayi biraktgm 3.ayda hamile kaldim. Aslnda ovulasyon testi kullandgm ay hamile kaldim. Daha erken kullansaydm muhtemelen daha erken hamile kalrdm. Adetlerm duzensiz oldgu icn ovulasyon gunlerini takip edemedgm icn olmadi o 3 ay sanrm
Benim cok duzenlidir yumurtlama tarihimide 2 aydir takio ediyorum ama gecen ay cok rahatsizlandim sadece iki kez denedik bu ay unutluyum insallah ,

kızlar kimyasal sonrası degerlerinizin 0 lanmasını beklediniz mi? yoksa korunmadan dvmmı ettiniz? tşk :)

Back
X