- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 41
Sen detaylı muayene oldun mu bende olucam kanama gelmesini bekliyoruz ama nasıl araştırıyorlar napıyorlar bilmiyorum Umarım hayırlısı olur ama kanama olunca gidiyor büyük ihtimal zaten 800 olunca değer kese görünmüyor ama sadece yatarsanız dikkat ederseniz belki bir ihtimal gebelik devam edebilir
Anladım . Sizin durum nasıl oldu değerleriniz falan nasıldı detaylı muane oldunuz mu ?Umarım hayırlısı olur ama kanama olunca gidiyor büyük ihtimal zaten 800 olunca değer kese görünmüyor ama sadece yatarsanız dikkat ederseniz belki bir ihtimal gebelik devam edebilir
Bana söylüyorsan arkadaşım ben doktor kontrolündeyim şuanda değerim 70 de idi ve ilk gebe kaldığımda progestron değerim düşük olduğu için jel kullandırdı doktorum o yüzden geç kaldı 115 değerim 72 ye de düştü kanama olmadan zaten ...şimdide kanamam başladığı gün gidicem detaylı bakılacak ..Kanama gelmesini beklemek yanlış bence siz yinede gidin kontrole kendiliğinden düşücekse zaten kanama olması lazım
Bir sıkıntı çıkmadı değer yükselmiş kesede gözüktüBana söylüyorsan arkadaşım ben doktor kontrolündeyim şuanda değerim 70 de idi ve ilk gebe kaldığımda progestron değerim düşük olduğu için jel kullandırdı doktorum o yüzden geç kaldı 115 değerim 72 ye de düştü kanama olmadan zaten ...şimdide kanamam başladığı gün gidicem detaylı bakılacak ..
Gözün aydın çok sevindimBir sıkıntı çıkmadı değer yükselmiş kesede gözüktü
Teşekkür ederimGözün aydın çok sevindim)) hayırlısı olsun :)
Amin. TeşekkürlerCok sevindim Allah sonuna kadar daim etsin inşallah
Canm beni hatrladın mı meğersm kimyasalmış bende senn gibi parça düşürüyorum adet gördüm değerm yükselmedi düştü zaten azdı değerim prki sen kimyasaldan ne zaman sonra hamile kaldın cnm?Sizinki kimyasal degil zaten kanda cikmamis .Ben de kimyasal gecirdim deger once yukseliyor sonra düşüşe geciyor .Zaten kimyasal olunca adet gecmis oluyor ve kanama ara ara devam ediyor parca düşürüyorsun .Idrar testin yanlismis maalesef..
8 9 ay sonra canim gecmis olsnCanm beni hatrladın mı meğersm kimyasalmış bende senn gibi parça düşürüyorum adet gördüm değerm yükselmedi düştü zaten azdı değerim prki sen kimyasaldan ne zaman sonra hamile kaldın cnm?
Sagol canm herksn farklı galiba bazları hemen bazıları geç inş miniğim çok bekletmez bizi8 9 ay sonra canim gecmis olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?