- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Ellerine sağlık ....
Bende denemek istiyorum ama ne kadar sürede pişer acaba?Folyolu olduğundan pişip pişmediğini kontrol etmek zor olur biraz...
harikasin canim her zamanki gibi
bu yemeği daha önce yapıyodum ama asla kimyn koymuyodum dün ne yapıcağımı düşünürken aklıma bu yemeği okuduğum geldi hemen yapayım dedim ben soğanı ateşte öldürdüm salça koydum patatesleri tepsiye yemeklik gibi doğradım üstüne tavuk butlarını yerleştirdim onun üstüne çarliston biberlerim vardı difrizde küçük küçük köy biberi onlaı koydum ve üstüne kavurduğum salçalı soğanı koydum tavuk suyunu ve ayriyetten birazda normal su koydum üstüne yağını gezdirdim ha bu arada bol kimyon biraz karabiber pul biber falan ve sonuç muhteşem çok teşekkür ederim azeri kızı yani bu yemek hemen her evde yenir ama bu kadar kimyonlu değildir heralde fakat süperdi eşim ellerini yedi nerdeyse bu arada resmini çekmeyi unutmuşum bu akşam unutmazsam kalanın resmini çeker koyarım buraya
ellerine sağlık canım güzel görünüyor............bende dün akşam yaptım,ama eşim kimyonu pek sevmediği için onun yerine kekik koyuyorum..çok güzel oluyor..bir de piştikten sonra folyosunu çıkartıp,5 dk daha fırında tutuyorum..üzeri kızarıyor ve daha güzel görünüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?