Tavuk Yemekleri Kimyonlu Patatesli Tavuk Resimli

kızlar tarife mısır ve mantar ekledim. baharat olarakta köri, kimyon, karabiber, sarımsak, biber salçası, doğranmış domates ve tuz koydum. inanın parmaklarını yediler vede tarif istediler. resmini çektim inşallah yakında resimde eklerim. nefis oldu nefisss.

Ellerine saglik canosum.Böyle tarifler ekleme
yönünden aciktir,seninde yaptigin gibi uyan seyler
eklenebilir.Begendiginize sevindim.a.s.

Bayılırım ben bu yemege:)
Esım ve aılesı bıze ılk yemege geldıklerıne monude bu da vardı benım ıcın ozeldır o yuzden annem yapmıstı tabı
Suuuperrr elıne saglık canm

Bayılırım ben bu yemege:)
Esım ve aılesı bıze ılk yemege geldıklerıne monude bu da vardı benım ıcın ozeldır o yuzden annem yapmıstı tabı
Suuuperrr elıne saglık canm

Kiz libosummmm,gercektenmii??Vallahi cok sevindim.
O zaman bu yemegin senin icin ayri bir yeri vardir.:asigim:

Valla kı:O)
evet aynen canım...
Esım dıyor halao yemegın tadını unutamıyorummm
sonra kac kere yesek de aynı tat yok o gun demek heyecandan falan daha bı lezzetlenmıs hersey
Bakım denım yıne.Burda tavuklara guvenemıyoruz kı

Ben de çok yaparım.. Hatta biraz öncve koydum fırına... Ama ben folyo falan koymuyorum.. Folyo koymanın amacı ne ki...

canım harikasın yinee...süper görünüyor...bizde yaparız böyle ama tencerede yapıyoruz....fırında deniycem ...eline sağlık canıma.s.

hımmm tamam canım sağol... bundan sonra bende öyle yapayım... benimkilerin üztü azıcık kuru oluyodu... sağolasın...

canım ellerine sağlık güzel görünüyo...
biz bunu sürekli yaparız ...
buna fırında patatesli tavuk deriz..
yanlız içine kimyon katmayız...

bende bunu kanatlı yapıyorum kanadı çok severim nedense of cnm yemek yemek istiyo açım ya ellerine sağlık gece gece iştahım kabardı

ımmmh,ellerine sağlık çok güzel görünüyo,ben bunu köri ve soya sosuyla da yapıyorum öyle de çok lezzetli oluyor kızlar tavsiye ederim...

nefis görünüyor canım ellerine sağlık aynı yemeği bende sık yaparım ama kimyon hiç aklıma gelmedi ben et yemeklerinde pek sevmiyorum ama bi deneyeyim bakalım belkide bi tabuyu daha kırarız belli mi olura.s.

ben bunu sebzesli yapiyorum cok lezzetlöi oluyor ben biberli simdi deniyecegim bakalim nasil olacak ama güzel olacagini biliyorum:)

Birde pişince yemeği görmek lazım kızarmış harika bi tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…