• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİN TUTAMAMAK...

Uzun vadede sen kazanaksın emin ol. İçinde fesatlık, kötü niyet yada diğer kötü duyguları barındıranlar kısa sürede kazandığını sansa da iç huzuru olmuyor veya bir yerde cezasını çekiyor.
Aynen temiz kalple devam et. Ya da kullanmaya çalışan kurnazlar bırak seni saf sansın. Uzun vade de yine temiz kalp kazanır.

inşallah hep dediğin gibi olur canım...zaten bu yaşıma değiştirenedim heralde bundan sonrada değiştiremem..çok teşekkür ederim :KK200::KK19:

Ayy aynı benim gibisin kızz :-) Bende bir inat var adama beyaza siyah dedirtir:KK31: Ama kin tutmak mı asla beceremiyorum..Çokta kzımış olsam gelip yüzüme gülünce o kişi vs hemen yelkenler suya düşüyo:KK53: Laf söylemekte altta hiç kalmam ama kolay kolayda kızıp darılamıyorum kimseye.Pammık kalpliyiz pmmık:p

Ayy aynı benim gibisin kızz :-) Bende bir inat var adama beyaza siyah dedirtir:KK31: Ama kin tutmak mı asla beceremiyorum..Çokta kzımış olsam gelip yüzüme gülünce o kişi vs hemen yelkenler suya düşüyo:KK53: Laf söylemekte altta hiç kalmam ama kolay kolayda kızıp darılamıyorum kimseye.Pammık kalpliyiz pmmık:p

ayy çok tatlısın yaaa.... :KK200:

Dünyada hiçbir şey,insanı kin besleme duygusu kadar yıpratamaz.

Kin tutmak size yük ! Bosverın.. Ama sizi dusurmek ısteyenlerı yıne sırtınıza bındırmeyın.. İnsanlara layıgına gore davranın.. Hak edene hak ettıgı gıbı..

Kin tutmak size yük ! Bosverın.. Ama sizi dusurmek ısteyenlerı yıne sırtınıza bındırmeyın.. İnsanlara layıgına gore davranın.. Hak edene hak ettıgı gıbı..

haketmeyenlere bile iyi davranıyorum..aslında değer gördüğün kadar değer vermelisin..

evett...ben kin tutamıyorum ve bazen bunun bana zarar verdiğini

düşünüyorum..insanlar bu huyumu kullanıyorlar sanki..çok inatçıyım ama

kinci değilim işte...haklıda olsam tartıştığım kişi bana gelsin nasılsın desin

iyim sen nasılsın derim..yada yardım istesin hemen yardım ederim...ama

kullanıldığımı anladığım an o kişiye bir daha yardımcı olmam..aradan zaman geçsin sonra unutuyorum..

iyi birşey mi kötü birşey bilemiyorum ama siz kin konusunda nasılsınız hanımlar?

Sanki beni anlatmışsın .. Al benden de o o kadar ..
Şu yaşlarımda çok dezavantajını görüyorum bu huyumun ..
Keşke az biraz kindar olabilsem ben de ..

Bence normal bir insansın, olmuşsun sen :) Kin tutmak yaşamak için gereken en büyük engel, kendi hayatına ağırlık zaten.

İzin vermezsen de kullanamazlar bu durumu, zaten varsın öyle sansınlar sen kaybetmiyorsun.

haketmeyenlere bile iyi davranıyorum..aslında değer gördüğün kadar değer vermelisin..

Bir psikolog görüşü ''Başkasının size + bişey vermeden siz o değeri geri ona vermeyin'' Gereksiz yere iyilik yapmanın lüzmü yok.İnsanlar talep ederse sizin insiyatifinizde,Hak ediyorlarsa haklarını verin..

Bence normal bir insansın, olmuşsun sen :) Kin tutmak yaşamak için gereken en büyük engel, kendi hayatına ağırlık zaten.

İzin vermezsen de kullanamazlar bu durumu, zaten varsın öyle sansınlar sen kaybetmiyorsun.

:KK200: ayy az önce bile işte birisine kızdım ama şimdi geçti :KK39:

Bir psikolog görüşü ''Başkasının size + bişey vermeden siz o değeri geri ona vermeyin'' Gereksiz yere iyilik yapmanın lüzmü yok.İnsanlar talep ederse sizin insiyatifinizde,Hak ediyorlarsa haklarını verin..

cuk oturan bir cümle...çok beğendim gerçekten...inşallah hayat felsefem haline getirebilirim..

bende tutamıyorum kin min ya.
iyimi kötü mü bilmiyorum.
Kimseyle doğru düzgün kavgada edemiyorum.
Etsem bile uzatamıyorum. Hemen affediyorum filan.
Napıcam ben benle bilmiyorum.:KK70:

Back
X