- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Bende affederim ama yapılanı kesinlikle unutmam.Affettikten sonra o kişiye olan tavrım eskiye nazaran daha farklıdır ve o kişiye karşı daha dikkatli olurum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende affederim ama yapılanı kesinlikle unutmam.Affettikten sonra o kişiye olan tavrım eskiye nazaran daha farklıdır ve o kişiye karşı daha dikkatli olurum.
Evet azıcık minnacık bir şey istiyorum..çok değil azcık tutsak yeter gibi..
insanin yasadigi duruma bagli bence o, kimi olayi kaldiramaz insan, ve silmesi zor olmaz.Buna kin denir mi bilmem ama ben tek kalemde silebilirim, damarıma basılınca merhabayı bile kesebilirim
Evet olay önemliinsanin yasadigi duruma bagli bence o, kimi olayi kaldiramaz insan, ve silmesi zor olmaz.
ama genel anlamda kin tutmamak en güzeli ,
amma yorum yazilmis hee kizlar![]()
Evet azıcık minnacık bir şey istiyorum..
hmm, katilmiyorum diyemiyecegim. insani sildirecek kadar kiran insanlari, silmek gerekir , gerekmektedir....taaaa ki icten samimi bir özür gelene kadar. (bence yani) ondan sonra zaten temkinli davranmak gerek.Evet olay önemli
Ama ne olursa olsun silemem diyenlerden değilim
Sildim mi dönüşü olmuyor
İyi bişey demiyorum ama huy işte
Buna kin denir mi bilmem ama ben tek kalemde silebilirim, damarıma basılınca merhabayı bile kesebilirim
İşte benim öyle olmuyorhmm, katilmiyorum diyemiyecegim. insani sildirecek kadar kiran insanlari, silmek gerekir , gerekmektedir....taaaa ki icten samimi bir özür gelene kadar. (bence yani) ondan sonra zaten temkinli davranmak gerek.
Evet maalesefsende çok sertsin çekirgeecimm
Yok yok hiç tutmayın hatta bize de öğretin bizde tutmayalım kin tutmak insanın yaşam kalitesini düşürüyor. Hep bir kızgınlık hep bir hesaplaşma. Yaşamayan bilemez.![]()
Cok alakasiz ama kin ile din bir arda durmaz derler bi an baslik bana bu cümleyi animsatti.
Evet maalesef
Bende biraz yumuşasam fena olmaz da can çıkmadan huy çıkmıyor
seni anliyorum canim, ciddiyetin boyutunu bilmemekle beraber , eger sana gore olay cokkk ciddi ise, zaten yaptigin sana gore dogrudur, sildigi zaman insan kin tutmaz, sadece unutur. zaten silmek o anlama gelmiyormu?İşte benim öyle olmuyor
Bir kere soğudum mu buz kesiliyorum , sonrası olmuyor özür dilemiş dilememiş
Ama her olayda değil tabi, ciddi olaylardan bahsediyorum
seni anliyorum canim, ciddiyetin boyutunu bilmemekle beraber , eger sana gore olay cokkk ciddi ise, zaten yaptigin sana gore dogrudur, sildigi zaman insan kin tutmaz, sadece unutur. zaten silmek o anlama gelmiyormu?
oda bi bakima kafani rahatlatmali . fakat benim anlatmaya calistigim ; kimse kusursuz degil, herkes hata yapabilir, ve affedilmek istendigindede , bunu hissettirebiliyorsa, bunu insan kabul edebilmeli. Gereksiz gerilime gerek yok kanimca.
Evet o yüzden buna kin denir mi diye başladımseni anliyorum canim, ciddiyetin boyutunu bilmemekle beraber , eger sana gore olay cokkk ciddi ise, zaten yaptigin sana gore dogrudur, sildigi zaman insan kin tutmaz, sadece unutur. zaten silmek o anlama gelmiyormu?
oda bi bakima kafani rahatlatmali . fakat benim anlatmaya calistigim ; kimse kusursuz degil, herkes hata yapabilir, ve affedilmek istendigindede , bunu hissettirebiliyorsa, bunu insan kabul edebilmeli. Gereksiz gerilime gerek yok kanimca.
Böyle biraz havada kaldı
Mesela en şaşırıdğım mı desem en ala kazık mı desem budur herhalde
Aklımda kalan
Bi dostum vardı
Aynı mahalledendik, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
10 yıla kadar sürdü bu halimiz
Beni işten bile almaya gelirdi, kendisi çalışmıyordu bari yolda da muhabbet ederiz diye
Neyse
Birgün beni annesi aradı
X çok kötü, bi senin fotoğrafını gösterip duruyor
Telefonu ona verecem konuş kızımla dedi
Konuşalım dedim 'çocuk gibi sesler çıkarıyordu'
Dedim herhalde yeğeni, ama oymuş
Annesi hastalandığını ondan dolayı böyle olduğunu söyled
Gözlerimden yaşlar süzüldü izin alıp evlerine gittim
Aile içi sorunları vardı
Yine bir kavgada cinnet geçirip kafasını duvara vurdu hafıza kaybı dediler
Tek konuşmak istedim rahat olsun diye
Konuşamadığından yaz dedim
Yazdı çizdi bi büyük haf bi küçük bi büyük bi küçük
Aabisi üstüne yürümüş o da kendi üstünü yırtıp duvara kafa atmış herşeyi hatırlamazmış bi beni hatırlamış filan
Şok oldum 5 yaşında ki çocuktan farksızdı tavırları, çoraplarını eline geçirmişti mesela
Ramazan ayıydı, işten her çıktığımda ona gittim
İftara geciktim ( orda yemek istemedim ailesini sevmiyordum ona bunu yaşattıkları için )
Ortak arkadaşımız birgün benden önce gitmiş ve bilgisayarını açık görmüş ( bize şifre vs unuttuğunu söylemişti )
Bakmış msn açık ( o zamanlar msn var tabi popüler ) , yazışmalar kayıtlı
Netten tanıdığı bir çocuğa başıma böyle bi olay geldi şimdi iyiyim ama hafıza kaybı numarası yapıyorum yazmış
Ortak arkadaşımızdan bunu duyunca ne gittim ne aradım
Ne de aradığında telefonlara çıktım
Bu insan özür dilese ne olur dilemese ne
Hayır numara yaptı diye suçlamıyorumnekadar kötü bir durum...ama ben durumda ne yapardım biliyor musun..giderdim yanına sessizce neler olduğunu sorardım neden böyle yaptığını ve neden söylemediğini sorardım...
ne bileyim belki ailesi iyi davranmıştır bu şekildeyken ki yaptığı çok çok yanlış ama bir an olsun mutlu olmuştur belki...
yani ben illaki dinlerdim..