Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına abiyemi beğendiniz mi?

brcbrc1986

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
2
0
16
Ankara

Merhaba Eylül ayında yapılacak kınam için fotoğraflardaki kırmızı elbiseyi aldım. Siyahını daha çok beğenmeme rağmen kınada kırmızı giyilir tabusunu yıkamadım. Sizin elbisem hakkındaki yorumlarınızı ve bu elbise için uygun saç ve aksesuar önerilerinizi bekliyorum kızlar.

Bana biraz sade gelmekle beraber, siyah sanki daha bir alımlı durmuş gibi de geldi ayrıca.Tabi ki önemli olan sizin içinize sinmesi, mutlulukla giyin.Şimdiden tebrikler.

ohaaaaaaa çok güzel bir elbise bu.
Gösterişli,iddialı,hoş tam bir gelin gibi.
Kınada sıradan abiye giyen gelinleri tercih etmiyorum kabarık ve tüllü olmalı diye düşünürdüm ama bu HARİKA.
Modern örgü olabilir saç. Fazla dağınık kalmasın saç bence çünkü elbise zaten dağınık ve gösterişli.
Topuzda olabilir.Ama düğün günü zaten topuz oluyor saç genelde.örgülü topuz falan olabilir.Balıksırtı örgü de olabilir.Saçın nasıl bilmiyorum ama ekleme saçlar olduğundan rahatça konuşuyorum.
Bolca mutluluk sağlık sıhhat inş.
Siyah olmaması kesinlikle iyi olmuş düğün bu cenaze mi ayol??

Ben çok beğendim, gayet yerinde bir kıyafet ama merak ettim ayrıca bindallı giyecek misin?? Bence bu elbise hem abiye hem bindallıyı karşılıyor gibi de... ben çok beğendm valla ayrıca kırmızı daha mantıklı bence dee

Son düzenleme:
Tabikide kırmızı olmalı , siyahı kınada giymek çok saçma olurdu elbise çook güzelmiş çok beğendim

Çokkk güzelll, ve bindallı gibide duruyor tam kına gecesi için kırmızı olan süper seçim güle güle giyin inşallah

siyah felaket yaaaa evet kınada kırmızı giyilir diyorlar ama ben istediğimi giyerdim şahsen ama kırmızıda hoş güle güle giyinin

Canım elbisen mükemmel, kırmızı almakla da çok iyi bir tercih yapmışsın bana göre,mutlulukla giy, bir de elbiseni nereden aldın ayıp olmazsa fazlasıyla beğendim :)

elbiseye bayildim ama siyahina daha cok tabiki.kina gecesinde neden siyah giyilmezmis anlamadim.benim kinada giydigim abiyem siyahti ve uzerinde altin sarisi desenler vardi ve herkes bayilmisti.kina boyunca abiyemle gezdim kina yakilacagi zamanda kirmizi bindalli giymistim.hicte pisman deilim.normalde bende kirmizi olmasi gerektigini dusunenlerdendim amabi biarkasimin kinasinda gordum.arkadasmda siyah bi elbise giymisti ve gercekten cok hos olmustu.hayirli olsun canim insallah biromur mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…