Kına Gecesi Kına gecesi için Allı Pullu Elbisem :)

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar buda benim beğenerek ve çok severek aldığım kına elbisem Şafak 14 Eylül
yorumlarınızı bekliyorum :))

Kız sen ne zevklisin öyle Çok güzel canım güle güle kullan. Allah herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin. Mutluluklar yuvandan eksik olmasın

kına için çok sıradan geldi bana.
senden başka abiye giyenlerde olacak. sen daha gösterişli olsan

kına için çok sıradan geldi bana.
senden başka abiye giyenlerde olacak. sen daha gösterişli olsan

Belki haklısın canım ama maalesef çok gösterişli şeyleri hiç sevemedim biraz rahatıma düşkünüm en rahatı bu oldu bunu aldım ama teşekkür ederim yorumun ve fikrin için :)

mutlulugunuz daım olsun cnm elbısen hosmus

Elbise ve ayakkabılar guzel begendım gule gule gıy :)

Kız sen ne zevklisin öyle Çok güzel canım güle güle kullan. Allah herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin. Mutluluklar yuvandan eksik olmasın

gerek modeli gerek rengiyle çok güzel bi elbise seçmişsiniz

Çok güzel mutlulukla giyin inşallah

Kızlar yorumlarınız ve beğenmenize sevindim teşekkür ederim hepinize

Çok güzel olmuş güle güle giyin :)
Ayrıca söylemeliyim ki gerek söz gerek nişan elbiseniz ikisine de bayıldım söz ve nişan elbisenizi nereden aldığınızı ya da markasını söyler misiniz ? :)

Canım giydiğim tüm elbiseler Oleg Cassini marka internetten mağaza adreslerini bulabilirsin
Beğendiğin için çok teşekkür ederim

Bana hiç sade gelmedi bence gayet güzel ve şık kınaya gelinlerde gelin gibi süslenmesin canım aaaaaa

Elbiseniz yakışmış güle güle giyin.Ben de normalde gelinlik nişanlık vs sadelikten yanayım ancak söz konusu kına olunca elim hep daha gösterişli şeylere gidiyor.Umarım sizin gibi kendime yakışanı bulabilirim.Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…