- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
yazdım tabii , çok yapılmış bilindik şeyler çıkıyorGoogle yaz, neler neler çıkıyor
evet ama farklı bir şey olsun istiyor insanBen o tarz şeyleri boş para tuzakları olarak görüyorum, sen yeterince ilgi çekecesin zaten
oldukça değişik olur evetDansöz çağırın
Hediyelik olarakta renkli kumaşlardan minnak sütyenler yaptırın onları dağıtın über değişik olur
Farklilik istiyosan gece klubunde kina yap.Selam kızlar,
Kına gecemde farklı bir şeyler yapmak istiyorum ama neler yapılabilir bulamıyorum
Hem hediyelik hemde Kına gecesinde yapılabilecek , farklı fikirlere değişik önerilere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
koptumDansöz çağırın
Hediyelik olarakta renkli kumaşlardan minnak sütyenler yaptırın onları dağıtın über değişik olur
bu saydıklarınız zaten oluyor ve olacak haricinde ne olabilir diyorumFarklilik istiyosan gece klubunde kina yap.
Ne gibi seyler sana ayni geliyo? Tahtla iceri girmek mi, dansci kizlar tutmak mi, dansoz oynatmak mi? Ben bunlarin hepsini yaptim mesela.
Bence gayet seksü ve akılda kalıcıkoptum
belki benim kınam da bu yaza olur aklımda olsun
evet aslında başkalarını mutlu etmekten ziyade farklı akılda kalacak hoş bir şeyin olması yoksa zaten benim en özel günümsenin mutlu olman gereken gecede başkalarını mutlu etmeye çalışma!
sakın hediye dağıtayım diye bir işe girişme. yalan olmasın doğum günü, nikah , düğün gibi yerlerden gelen şeylerin sonu çöpte bitiyor çünkü. bir de o günlerde sana hediye gelmeli senin hazırlaman saçmalık oluyor.
tabi adetleriniz nedir bilemem ama genelde eğlenilir, kına yakılır. bunu yapman yeterli yani.
evet orası öyle tabiiiiBence hepsi para tuzağı başka birşey değil.
Sen kendin mutlu ol ve kendini o gün özel hisset yeterli.
100 binlerce para harcasanda, kimseyi memnun edemezsin.
Ben sade bir kına yapmıştım, iyi ki de aşırı masraf yapmamışım.
Havaya giden para bana göre.
olabilir bakalım teşekkürlerkız arkadaşlarınla toplanım deflerle bir iki figür yap pek tatlı olur
Butcen ne?bu saydıklarınız zaten oluyor ve olacak haricinde ne olabilir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?