Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi git salonda sen zil tak oynaFresa konunun devamını okumadın sanırım maalesef düğün de iptal bu akşam olacaktı anlaşamamışlar kavga etmişler salon sahibi biz de şaşırdık bu akşam boşuz dedi mekanımız.
Kızı ne yerden yere vurmussunuz ya.Canını yakan adamın mutluluğunu dileyecek kadar arabesk olduğumuzu sanmıyorum çoğumuzun ne bu tavırlar anlayamadım.Bu kız bozmadı ya aralarını neden mutlu olmasın ben bile sevindim şu an.Sanki ayrıldıktan sonra bi tek ben stalklıyorum eski sevgilimi hayret bi olay ya.
İyi olmuş tatlışkom eden buluyor belasını seni de allah korumuş ex nişanlısını da.Ama bu kadar saplantı yapma hayatına bak ben anladım seni.İnşallah cok mutlu olursun
aynen öyle oluyor.biri hayır dedi mi aynı üslupta yükleniliyor konu sahibine.herkes gercek fikrini söylemeliya sanki kimse hayatını karartan adamları stalklamıyor, konularda ilk yorumlar nasıl 'sert' giderse ve hit alırsa devamı da öyle geliyor.
İster tanıştığı gün evlenir ister 2 ay Sonra . Benim 3 yıllık ilişkim vardı olmayacağını düşündüm karşı taraf istemesine rağmen ben ayrıldım. 1 yıl Sonra eşimle tanıştım 5 ayda evlendim.Allah a şükür 5 yılımız bitti çok da mutluyuz .dead cell o da sadece iki ayda tanıdığı adamla nişanlanmayıp sonraki iki ayda da evlenmeseydi bir insana bir insana güvenebilmek için bir sene bakar neyi sever sevmez evlilik bu kız aşık ama o da kendi tercihini yaşıyor evlilik mutluluk oyunu ya da mutlu görünmeye çalışmak değil gerçekten mutlu olmaktır bu da aşk ve tutku ile olur.Bir tarafın sevmesi ile evlilik olmaz olsa da o kendini kandırmak olur
Canim aradaki farki kaciriyosun ama.adam seni terk edip arkadasinla cikiyosa ona kimse mutluluklar dilemez.ben bile ohhh iyi olmus dedim.aha benim eski uzun ilişkideki sevgilim arkadaşımla çıkmaya başlamıştı. 8 ay falan çıktılar sanırım. evleneceklerdi son anda iptal oldu. ben onlara mutluluklar mı dilemeliydim, yapmayalım şimdi bunu ya. nedense herkes bir anda asilzade olmuş bu konuda.
herkes iyi niyetli falan. kimse kimseyi stalklamıyor.
+1 aynen oyle insan kendine aci cektiren biri üzülsün ister ama huvese kendi de demis adam geri dönse oyun yapar tekmeyi basarmış falanCanim aradaki farki kaciriyosun ama.adam seni terk edip arkadasinla cikiyosa ona kimse mutluluklar dilemez.ben bile ohhh iyi olmus dedim.
Ama konu sahibinin sevgilisi iliskisi bittikten sonra baska birine gitmis.ve o kiz huvesenin arkadasi degil yani.huvese adama degil kiza takik.sanki elinden almis ayartmis gibi.adam bugun gelse kosa kosa gitcek.insanlarin tepkisi bu.ha adama laf saysa amenna.ama onun derdi kizla.
Cok ciddi bi psikolojik tedavi gormesi gerekiyo bence.bu kadar sacma bi takıntı olmaz çünkü .+1 aynen oyle insan kendine aci cektiren biri üzülsün ister ama huvese kendi de demis adam geri dönse oyun yapar tekmeyi basarmış falanderdi adam falan degil derdi adam olsa uzulsun kiz da adami uzsun ister. Nasil takmissa adama kimseye yar olmasin istiyor resmen kizi kiskanmis. Simdi de zil takip oynayacak. Takinti gördüm de boylesini ilk kez görüyorum salonu arayip konusmak sormak nedir ya
![]()
lutfen yapmayin adam evlenmis zaten nikahini yapmis sadece düğünü yapilmamis kurulan bir yuva icin bu sekilde düşünmek olur mu? Dusunsenize evlisiniz sadece düğün yapilacak ama herhangi bir sebepten dolayi cenaze vs olabilir düğünü iptal etmek zorunda kaldiniz ve esinizin eski sevgilisi bu sekilde düşünüyor yetmez gibi dugun salonuna kadar gidiyor ya bu duyulsa hic alakasi yokken gelin duysa ve kocasiyla arasi acilsa.sanmiyorum sizin de bu konuyu olumlu karsilayacaginizi.Cunku adam evlenmis ve kizin kocasina takik olan bir eski sevgili var.arkadaşım ben seni iyi anlıyorum. senin açından bakarak da gözün aydın diyorum. eğer gerçekten düğün de iptal ise anlaşmazlık varsa yüzük vs atıldıysa bu gece rahat uyuyabilirsin.
buradaki arkadaşlar gibi diğer kızın ne suçu var, bana ne sana ne falan diyemeyeceğim.
senin canın yanmış, diğer kızı bari sen düşünmezsin. senin de suçun yoktu seni bıraktığı zaman bu adam.
ne garip işimize geldiğinde başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz diyoruz ilahi adalet geldiğinde de rahatlamayı bile çok görüyoruz konu sahibine. hiçbirimiz melek değiliz, bize taş atana ekmek atmak zorunda da değiliz.
yerinde olsam evet bugün bi oh çekerdim, yarın da normal hayatıma bakmaya başlardım. hoş olmaz mı senin de sevdiğin bir adam olsa, güzel giden bir ilişkin olsa? hatta zerre etkilenmesen karşı taraftaki dalgalanmalardan...
daha güzel oluyor inan. o yüzden sen artık kendine dön, o adamdan yana intikam alma gibi bir beklentin bile olmasın bence. eksilen senden olur intikam için bile olsa.
ve adam evlenmis yahu burada ki kac evli kisi kocasinin eski sevgilisinin bu sekilde takik olmasini isterki.Canim aradaki farki kaciriyosun ama.adam seni terk edip arkadasinla cikiyosa ona kimse mutluluklar dilemez.ben bile ohhh iyi olmus dedim.
Ama konu sahibinin sevgilisi iliskisi bittikten sonra baska birine gitmis.ve o kiz huvesenin arkadasi degil yani.huvese adama degil kiza takik.sanki elinden almis ayartmis gibi.adam bugun gelse kosa kosa gitcek.insanlarin tepkisi bu.ha adama laf saysa amenna.ama onun derdi kizla.