• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesi iptali

arkadaşım ben seni iyi anlıyorum. senin açından bakarak da gözün aydın diyorum. eğer gerçekten düğün de iptal ise anlaşmazlık varsa yüzük vs atıldıysa bu gece rahat uyuyabilirsin.
buradaki arkadaşlar gibi diğer kızın ne suçu var, bana ne sana ne falan diyemeyeceğim.

senin canın yanmış, diğer kızı bari sen düşünmezsin. senin de suçun yoktu seni bıraktığı zaman bu adam.

ne garip işimize geldiğinde başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz diyoruz ilahi adalet geldiğinde de rahatlamayı bile çok görüyoruz konu sahibine. hiçbirimiz melek değiliz, bize taş atana ekmek atmak zorunda da değiliz.

yerinde olsam evet bugün bi oh çekerdim, yarın da normal hayatıma bakmaya başlardım. hoş olmaz mı senin de sevdiğin bir adam olsa, güzel giden bir ilişkin olsa? hatta zerre etkilenmesen karşı taraftaki dalgalanmalardan...
daha güzel oluyor inan. o yüzden sen artık kendine dön, o adamdan yana intikam alma gibi bir beklentin bile olmasın bence. eksilen senden olur intikam için bile olsa.

Kızı ne yerden yere vurmussunuz ya.Canını yakan adamın mutluluğunu dileyecek kadar arabesk olduğumuzu sanmıyorum çoğumuzun ne bu tavırlar anlayamadım.Bu kız bozmadı ya aralarını neden mutlu olmasın ben bile sevindim şu an.Sanki ayrıldıktan sonra bi tek ben stalklıyorum eski sevgilimi hayret bi olay ya.

İyi olmuş tatlışkom eden buluyor belasını seni de allah korumuş ex nişanlısını da.Ama bu kadar saplantı yapma hayatına bak ben anladım seni.İnşallah cok mutlu olursun

Fresa konunun devamını okumadın sanırım maalesef düğün de iptal bu akşam olacaktı anlaşamamışlar kavga etmişler salon sahibi biz de şaşırdık bu akşam boşuz dedi mekanımız.
İyi git salonda sen zil tak oyna

Kadının düşmanı yine kadın
Sen o adamın değil,o kızın peşindesin.
Senin canın yanmışsa, o kızın da yansın diye avuç açıp dua edecek haldesin.
Başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olma
Sonra yine üzülen mutsuz olan sen olursun
Bırak bitmiş gitmiş bak yoluna
Herkes internetten eski sevgilisine bakar ama senin gibi kına düğün iptal olmuş diye koşa koşa gidip düğün yapılcak yere sormazzzz
Bu kadar ileri gitmezzz
Valla ben sana acıdım

Kızı ne yerden yere vurmussunuz ya.Canını yakan adamın mutluluğunu dileyecek kadar arabesk olduğumuzu sanmıyorum çoğumuzun ne bu tavırlar anlayamadım.Bu kız bozmadı ya aralarını neden mutlu olmasın ben bile sevindim şu an.Sanki ayrıldıktan sonra bi tek ben stalklıyorum eski sevgilimi hayret bi olay ya.

İyi olmuş tatlışkom eden buluyor belasını seni de allah korumuş ex nişanlısını da.Ama bu kadar saplantı yapma hayatına bak ben anladım seni.İnşallah cok mutlu olursun

aha benim eski uzun ilişkideki sevgilim arkadaşımla çıkmaya başlamıştı. 8 ay falan çıktılar sanırım. evleneceklerdi son anda iptal oldu. ben onlara mutluluklar mı dilemeliydim, yapmayalım şimdi bunu ya. nedense herkes bir anda asilzade olmuş bu konuda.

herkes iyi niyetli falan. kimse kimseyi stalklamıyor.

Ortada sağlıksız bir saplantılı durum var evet ama konu sahibine de çok gereksiz yüklenilmiş, zavallı, aciz falan... Bunu bir aşağılama sıfatı olarak kullanananları kınıyorum üzgünüm. Belki eski sevgilisini hala seviyor, belki çok üzdü zamanında ve mutlu olmasını istemiyor. Benim de eski sevgilim aldattı beni, şu an ne yaptığından haberim yok ama beni aldattığı kızla da lay lay lom mutluluk pozları verdiklerini görsem üzülürüm bunun neresi acizlik ya da zavallılık? İnsani bir duygu.

Konu sahibi, senin sıkıntın eski sevgilini saplantı haline getirmen. Nedeni niçini seni ilgilendiren bir durum değil, o insan senin için doğru bir insan değildi ki ayrıldınız. Üzüntünü anlayabiliyorum ama bu kadar saplantı haline getirmen sadece seni üzer; geri kalanın umrunda dahi değil. Başa çıkamıyorsan yardım almanı öneriyorum.

Aynen mutluluklar dilemeliydin hatta üstüne bir çeyrek almalıydın cnm asilzade olmak öyle bir şey demi ama.))

O degilde..dugun salonunu arayip eski sevgilisinin dugunun iptalini zart zurt bilmem ne diyr sorusturmak nasil bir cesaret :KK53:

E simdi ogrendin de ne oldu ama ?
Kisa surelik bir ego tatmini yasadin.
Ama ya giden zamanina, bu zaman icerisinde kendine odaklanip hayatini guzel hale getirmenin firsatlarini kacirmana deger mi? Degdi mi?
Herkesin acisini yasamasinin sureci baskadir. Ama bir dur ben ne haldeyim ne yapiyorum de kendine. Disardan bak kendine canim. Acilara tutunma..sal gitsin. O mutsuz olunca senin hayatinda ne degisecek ki? Ne degisti suan? Hic.. Anlik bir rahatlama en fazla. Ama hayatina bir katkisi olmiyacak. Gecmisi bosver. Geri gelmez. Simdi yasa..guzel yasa..guzel yarinlarin olsun. O kotu anilari sana yasatilanlari bir ders olarak gor. Gor ki birdaha kandirilma. Birdaha boyle iliskilere yer verme hayatinda. Kendini sev say..

Baska yere tasinmis olabilir kina gecesi. Hastalik ,ölum vb seyler olabilir . Iptal oldugu icin sevindiginizi dusunmuyorum. Ama bi kuyruk acisi var ve sizde ona istinaden meraklandiniz sanki? Yoksa niye merak edesiniz dicemde insaniz iste merakk dogamiZda mevcud:)) ama yinede gereksiz bir merak olmus hani cokda sapmayin ..

dead cell o da sadece iki ayda tanıdığı adamla nişanlanmayıp sonraki iki ayda da evlenmeseydi bir insana bir insana güvenebilmek için bir sene bakar neyi sever sevmez evlilik bu kız aşık ama o da kendi tercihini yaşıyor evlilik mutluluk oyunu ya da mutlu görünmeye çalışmak değil gerçekten mutlu olmaktır bu da aşk ve tutku ile olur.Bir tarafın sevmesi ile evlilik olmaz olsa da o kendini kandırmak olur
İster tanıştığı gün evlenir ister 2 ay Sonra . Benim 3 yıllık ilişkim vardı olmayacağını düşündüm karşı taraf istemesine rağmen ben ayrıldım. 1 yıl Sonra eşimle tanıştım 5 ayda evlendim.Allah a şükür 5 yılımız bitti çok da mutluyuz .

aha benim eski uzun ilişkideki sevgilim arkadaşımla çıkmaya başlamıştı. 8 ay falan çıktılar sanırım. evleneceklerdi son anda iptal oldu. ben onlara mutluluklar mı dilemeliydim, yapmayalım şimdi bunu ya. nedense herkes bir anda asilzade olmuş bu konuda.

herkes iyi niyetli falan. kimse kimseyi stalklamıyor.
Canim aradaki farki kaciriyosun ama.adam seni terk edip arkadasinla cikiyosa ona kimse mutluluklar dilemez.ben bile ohhh iyi olmus dedim.

Ama konu sahibinin sevgilisi iliskisi bittikten sonra baska birine gitmis.ve o kiz huvesenin arkadasi degil yani.huvese adama degil kiza takik.sanki elinden almis ayartmis gibi.adam bugun gelse kosa kosa gitcek.insanlarin tepkisi bu.ha adama laf saysa amenna.ama onun derdi kizla.

Canim aradaki farki kaciriyosun ama.adam seni terk edip arkadasinla cikiyosa ona kimse mutluluklar dilemez.ben bile ohhh iyi olmus dedim.

Ama konu sahibinin sevgilisi iliskisi bittikten sonra baska birine gitmis.ve o kiz huvesenin arkadasi degil yani.huvese adama degil kiza takik.sanki elinden almis ayartmis gibi.adam bugun gelse kosa kosa gitcek.insanlarin tepkisi bu.ha adama laf saysa amenna.ama onun derdi kizla.
+1 aynen oyle insan kendine aci cektiren biri üzülsün ister ama huvese kendi de demis adam geri dönse oyun yapar tekmeyi basarmış falan :D derdi adam falan degil derdi adam olsa uzulsun kiz da adami uzsun ister. Nasil takmissa adama kimseye yar olmasin istiyor resmen kizi kiskanmis. Simdi de zil takip oynayacak. Takinti gördüm de boylesini ilk kez görüyorum salonu arayip konusmak sormak nedir ya :olamaz:

+1 aynen oyle insan kendine aci cektiren biri üzülsün ister ama huvese kendi de demis adam geri dönse oyun yapar tekmeyi basarmış falan :KK70: derdi adam falan degil derdi adam olsa uzulsun kiz da adami uzsun ister. Nasil takmissa adama kimseye yar olmasin istiyor resmen kizi kiskanmis. Simdi de zil takip oynayacak. Takinti gördüm de boylesini ilk kez görüyorum salonu arayip konusmak sormak nedir ya :olamaz:
Cok ciddi bi psikolojik tedavi gormesi gerekiyo bence.bu kadar sacma bi takıntı olmaz çünkü .

arkadaşım ben seni iyi anlıyorum. senin açından bakarak da gözün aydın diyorum. eğer gerçekten düğün de iptal ise anlaşmazlık varsa yüzük vs atıldıysa bu gece rahat uyuyabilirsin.
buradaki arkadaşlar gibi diğer kızın ne suçu var, bana ne sana ne falan diyemeyeceğim.

senin canın yanmış, diğer kızı bari sen düşünmezsin. senin de suçun yoktu seni bıraktığı zaman bu adam.

ne garip işimize geldiğinde başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz diyoruz ilahi adalet geldiğinde de rahatlamayı bile çok görüyoruz konu sahibine. hiçbirimiz melek değiliz, bize taş atana ekmek atmak zorunda da değiliz.

yerinde olsam evet bugün bi oh çekerdim, yarın da normal hayatıma bakmaya başlardım. hoş olmaz mı senin de sevdiğin bir adam olsa, güzel giden bir ilişkin olsa? hatta zerre etkilenmesen karşı taraftaki dalgalanmalardan...
daha güzel oluyor inan. o yüzden sen artık kendine dön, o adamdan yana intikam alma gibi bir beklentin bile olmasın bence. eksilen senden olur intikam için bile olsa.
lutfen yapmayin adam evlenmis zaten nikahini yapmis sadece düğünü yapilmamis kurulan bir yuva icin bu sekilde düşünmek olur mu? Dusunsenize evlisiniz sadece düğün yapilacak ama herhangi bir sebepten dolayi cenaze vs olabilir düğünü iptal etmek zorunda kaldiniz ve esinizin eski sevgilisi bu sekilde düşünüyor yetmez gibi dugun salonuna kadar gidiyor ya bu duyulsa hic alakasi yokken gelin duysa ve kocasiyla arasi acilsa.sanmiyorum sizin de bu konuyu olumlu karsilayacaginizi.Cunku adam evlenmis ve kizin kocasina takik olan bir eski sevgili var.

ve adam evlenmis yahu burada ki kac evli kisi kocasinin eski sevgilisinin bu sekilde takik olmasini isterki.

Back
X