• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecesi şarkıları

ruzgarrr

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
1.925
52
358
İstanbul
kızlar özellikle kına yakmaya çıkarken ve kına yakılırken çalacak
ve normal kına gecesinde çalacak şarkılar arıyorum onları gerçi karışık indiriyorum ama aklınıza gelen şunlar yakışıyor diyebileceğiniz şarkılar neler
arkadaşımın kınası var en yakın arkadaşım cd sini ben hazırlıyorum

inidiriyorum hemen dinliycem
burada biri yazmış yeşim salkım kına gecesi var onunla gelsin
ama kına yakarken ne çalsın onu da arıyorum
klasik olsun istemiyoruz bakalım nasıl olacakü

benim de kına cd si hazırlamam gerekiyor kendim için degil;teyzem için. liste olursa sevinirim. Bir de siz nerden indiriyorsunuz? Ben hiç bilmiyorum .

canım ben bir yerden biraz bişeyler bulmuştum kendi kınam için burdan link yasak sana özelden atayım beğenmediklerimi siliyorum ben böyle tek tek bulmak çok zor çünkü

Liste bulamadım ama bilumum ankaralı namık, oğuz yılmaz vs. indirdim. Sözleri kötü olanları ayıkladım çünkü cidden çok edepsiz sözleri olanlar vardı. Bir de halay ve mezdeke indirdim. Zaten 2-3 saat sürecek kına. Sanırım yeterli olur

keşke klasik olmasın demeseydi çok güzel şeyler önericektim ama belkş caydırabilirsin çünkü kalsik şarkı herzaman oradakileri bile ağlatır unutulmaz bi kınası olur..ibrahim tatlıses "ağlarsa anam ağlar"
aynur haşhaş "ağlama yar ağlama mavi yazma bağlama"
"seni bir kır çiçeği gibi koklayamam sevemem kaderin oyunu bu ANNEM birdaha geri dönemem"
kesinlikle tavsiyemdir
candan erçetinin yorumu bana hiç güzel gelmiyor asla istemezdim kınamda o çalınsın

Back
X