- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Bende çok istiyorum görmeyi görnek kusmet olur inş:)Yani sırf adettendir diye istemediğin birşeyi yapmak çok saçma. Bende gitmek istiyorum Mısır'a Luxor Tapınağı, Giza Piramitleri, Krallar Vadisi ölmeden önce görmek istediğim yerler. :) İlkbaharda kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum bakalım. Dediğim gibi neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap. Boşver insanların ne düşündüğünü.
Ne güzelmiş öyle bizde de öyle olsa keske buralarda böyle şeylere çok düşkün insanlar,alternatifide brz kendimi suçlu hissettiğim İçin istedim galiba ama mantıklı düşününce ona da gerek yok.burada o kadar abartırlar ki kına gecesinde gelinin evine gidilip çay pasta yenir ve sabaha kadar oynarlardüğüne gitmekten de kına gecesine katılmaktan da nefreet ederim. (imza: nefret eden şirin :) ) bizim ailede de öyle bir gelenek yoktur. ne annem yapmış kına gecesi ne de başka bir akraba. annem istersen yap ama ben hiç anlamam da bilmem de diyor :) bizim adetlerimizde böyle bir gece yok ben de zaten pek sıcak bakmıyorum evlenirsem de yapmam zaten. alternatif yapmana da gerek yok. ailelere eşimle ben gerek görmüyoruz demeniz yeterli bence.
Acaba nişanlıma söylesem hani evdede yapmak istemediğimi annenlere söyle desem çünkü kına gecesi için gelirle çay pasta vs otururuz ama müzikmiş kınaymış yapmam onlarada hayal kırıllığı olur yaniİstemiyorsan yapma.
Kayınvalidenle açık açık konuş kına istemediğini.
Tavrım enteresan değil aslında çevremde ki insanların davranışlarına göre konuştum ben çünkü herşey istedikleri gibi olsun istiyolar.dediğim gibi yaparsınız ya da yapmazsınız. hoşlanırsınız ya da hoşlanmazsınız.
ben de düğüne masraf etmeyi gereksiz bulurum örneğin.
benim söylemek istediğim konu başkaydı zaten.
tavrınız çok enteresan.
en başta da söylediğim gibi mecburlar, bana ne, önemli olan gelin ve son olarak da yetinme konusu.
insanlar size şenlik olmak mutluluğunuzu paylaşmak için gelecekler başka da bir şey değil.
diğer insanlarla ilgili düşünce şeklinizi garipsedim.
herneyse uzatmayayım, mutluluklar...
Tşk ederim