Herkes sevmek zorunda değil, bana da çok itici geliyor öyle saçma sapan buluyorum yani kına yakmalar, göbek atmalar falan, müzikler desen hiçbiri bana hitap etmiyor. Sevene saygı duyarım ama benim düşüncem de bu. Ben de sevmeyenlerdenim, neden istemeyen, sevmeyen birini görünce uzaylı varmış gibi tepki veriliyor? Adet madet diyorlar bir yığın işkence. İsteyen adetleri yerine getirsin, bana ne. Geçenlerde annemlerle konusu açıldı da gereksiz masraf edildiğini falan söyledim. Kına gecesini gereksiz bulduğumu söyledim yani. Annem de anneannem de uzaydan gelmişim gibi tepki gösterdiler. Eğlenceymiş de, adetmiş de, gelenekmiş de falan. Yahu ben hiçbir geleneğe bağlı bir insan değilim ki. Annenin hakkıymış çocuğunun kınası bilmem nesi ordan girdiler başka yerden çıktılar. O yüzden ben kararımı verdim, evliliğe hazır hissettiğim zaman (eğer hissedersem) tak diye yıldırım nikahıyla evleneceğim hiç bunları dahil etmeden.

Evleneceksin güya ama elli tane formalite. Boş şeyler bunlar bence. Önemli olan evlendikten sonra mutlu olmak. :)