Kına gecesinde giyebileceğim bindallı ve abiye arıyorum

Powerofpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
64
9
1
Kına gecesinde giyebileceğim 38-40 beden bindallı ve abiye arıyorum.
Renk olarak kırmızı ve yeşil düşünüyorum kızlar.
Abiye olarak nişanlık tarzı da olabilir,kabarık,prenses model falan.
Bindallıyı şalvarlı düşünmüyorum,elbise ve kaftan şeklinde olabilir. Tarlatanlı olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Merhaba profilimde kardeşimin nisanında giydiği kırmızı abiye var herkes çok beğendi fiyatı da çok uygun sadece 2 saat giydi nişanda 2 elbise giymişti 0 ayarında beğenirseniz ayrıntılı fotoğraf atarim bustiyer kisminin arkası ipli olduğu için bedeninize olur alt tarafı prenses model

Nisan elbisemi koyduğum topigim var, bedeni size uygun balık model düşünürseniz bakabilirsiniz.

merhaba canım, bu sayfadaki kırmızı abiyeyi kına gecende çok rahat giyebilirsin tavsiye ederim )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-abiyelere-mutlaka-goz-gezdirin.756093/

benim abiyem zümrüt yeşili. özel msj ayarlarınızı değiştirirseniz özelden açık halini gönderebilirim . açık hali çok şık. açtırıp göndereirim

Benim elimde 38 beden tarlatanli kaftan bindallı var rengi mora yakın bi renk gül kurusu diyorlar. Herkes bayilmisti seyranli modadan 1000 TL ye almistim 600 TL ye satıyorum tertemiz duruyor.duvağı ve saç aksesuarıda var. Ayrıca kırmızı simli ve dantel işlemeli balık model kinaligim var onuda 1000 tl ye aldim 400 e satıyorum.eğer ilgilenirsen fotolarini atarım cnm ☺

Eklentiler

• IMG_20150916_003848.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…