Kına gecesine katılanlar..Rezil olmak istemiyorum :)

Annenizin dar pantalon fikrine katılmıyorum zira dar pantalonla mini eteğin arasında bir fark olacağını sanmıyorum.
Ama kloş krem yada kirli beyaz renkte bir pantalon üstüne kırmızı yeşil mavi zevkinize göre payetli bir bluz aynı renk stiletto ayakkabı birde portföy çanta iyi gider diye düşünüyorum.
Yada straplez balık model bir elbise de olabilir.
Arkadaş noktayı koymuşş bence :rapci::super::KK9:

Çok güzel abiye tulumlar var. Deneyebilirsiniz.

unnamed.webp

images (9).webp

Kızlar merhaba. 20 gün sonra erkek kardeşimin düğünü olacak..Düğün için uzun bir elbise aldım.Fakat kına da kısa giyinmek istiyorum.Bugün mini bir etek ve bluz denedim.Aman Allah'ım ! Bacaklarım berbat.o kadar zayıfım ki zafiyet geçiriyorum adeta.Mağaza aynaları acı gerçeği gösterdi.Ev de bu kadar zayıf görmüyordum kendimi.Annem berbat görünüyorsun iskelet gibisin dedi.Boy:1.78 kilo 50.. :KK43: Annem de en iyisi dar bir pantolon ve üzerine askılı bir bluz altına da topuklu dedi.Ama herkes muhtemelen elbise giyecek.Ama elbise de çıta bacaklarıma hiç yakışmıyor :KK43: sizce pantolon bluz fikri nasıl ? Ama böyle agır şık bir pantolon bluz olacak..Birde şık bir topuklu..Yada elbise olsun mu dersiniz.Bir yardımcı olun nolur..:KK61::KK33: Görümce adayı nasıl giyinmeli :KK15:o_O
Kesinlikle balık bir elbise deneyin çok yakisacaktir ya da uzun ince bir elbise de olur fiziginizin avantajlarını kullanın bence:)

Damadın genç en yakını sensin, şık olmak istemen çok normal. Bence pantolon bluz ne kadar şık olursa olsun genç bir görümce için çok sade. Ben de uzun bir elbise ya da tulum diyorum.

Aynı boylarda ve hemen hemen aynı kilolardayız çubuk kraker gibiyiz malesef pantolon daha kötü gösteriyor aynada iyi görünse bile videolarda fotolarda o kötü görüntü ortaya çıkıyor.en mantıklısı uzun giymen bacakları kapatsın

İlla kısa giymek istiyorsan diz altında ,dar ,kalem elbise giy bence ...Zayıflığının avantajını yaşa bu şekilde...

bence dizin bir karıs altında elbiseler oluyor ya onlardan bakabilirsin canım, hem uzun abiye gibi agır olmaz hem de pantolon gibi duz de durmaz. görümcesin sonucta bence de herkesten sık olmalısın. elbise giymen taraftarıyım ama kısa olmaz dıyorsun uzun da olmaz zaten cok agır durur kına icin. benim tercihim dizin bir karıs altında elbiselerden olurdu.
tulum da giyebilirsin bak o da bir secenek :)

İlla kısa giymek istiyorsan diz altında ,dar ,kalem elbise giy bence ...Zayıflığının avantajını yaşa bu şekilde...

İş o diz altım varyaaa çubuk krakerden daha ince tatlım :( aslında mini giysem daha iyi durur ama diz altı berbat komik duruyor :D dizlerimden aşağısı çok çarpık..Bunu bugün farkettim aslında..Ev de bacaklarımı beğeniyordum halbu ki..:63::silah:

O zaman şık bir tulum veya abiye diyorum.Ama hiç pantolon bluz giymiş görümce görmedim kınalarda.
Benim de hemen aklıma şık bir tulum geldi.
Hem fiziksel özellikler sebebiyle zaten zayıf insanlara yakışan bir kıyafet, hem de olduğundan daha kilolu gösterdiği için bacaklarınızda düşündüğünüz kusuru kapatır.

Hımm bacaklarında şekil bozukluğu varsa(senin deyişinle çarpıksa)kısa elbiseyi unut,uzun elbise giy .Ama basenlerin de yoktur muhtemelen ,gel sen elbiseden vazgeç:super:

Hımm bacaklarında şekil bozukluğu varsa(senin deyişinle çarpıksa)kısa elbiseyi unut,uzun elbise giy .Ama basenlerin de yoktur muhtemelen ,gel sen elbiseden vazgeç:super:

Yok tahta gibi değilim basenlerim var..Ama diz kapağımdan sonrası acayip ince anca aşırı mini giymem lazım onu da tercih etmiyorum.Ama kısa elbiseden umudumu kestim..Şuan elbise de karar kıldım ama güzel bir tulum bulursam onu da alabilirim saol canım :)

Çok kısa giymek zaten bayanı güzelleştirmekten ziyade basitleştiriyor diye düşünüyorum...Hele ki düğün gibi konu komşu,dedikodusever teyzelerin olduğu mekanda:)

Bu fiziğe maşallah diyerek, tabi ki uzun, , balık etek model olabilir, kuğu gibi bir elbise giyebilirsiniz. Fiziğinizdeki kusurları kıyafetlerle gayet güzel kapatır, ve uzun boyunuzu ve inceliğinizi kullanabilirsiniz. Küçük bedenlerde güzel model bulmak tabi ki daha kolay. Pantolonsa çok sade kaçar. Yeni yaptım da kardeşimin kınasını, görümce olmak da bir iş :)

Back
X