- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
bu elbisenin biraz daha uzunu kınam için uygun olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok istemiyorum canım bindallıKendi kinan icin mi bindalli giymeyi dusunmuyosun ya da cikaracak misin pek uygun gelmedi bana
klasık Türk kına gecesi formatında olmayacaksa kendı arkadaşların arasında veda partısı yaacaksan uygunyok istemiyorum canım bindallı
klasik derken yazlık bahcesinde olacak ama bindallı giymiycem onun dısında kına felan yakılcak arkadaslarım ve akrabalarım gelecekklasık Türk kına gecesi formatında olmayacaksa kendı arkadaşların arasında veda partısı yaacaksan uygun
yanı sadece bındallı gıymıysen sen bılırsın bızım gozumuze alışkın degıl ya garıp geldı sonucta bu senın gunun nasıl ıstersen oyle olsun kı senın ıcınde bısey kalmasın cnm hayırlı olsun evlılıgınklasik derken yazlık bahcesinde olacak ama bindallı giymiycem onun dısında kına felan yakılcak arkadaslarım ve akrabalarım gelecek
teşk ederim canım iyi dileklerin içinyanı sadece bındallı gıymıysen sen bılırsın bızım gozumuze alışkın degıl ya garıp geldı sonucta bu senın gunun nasıl ıstersen oyle olsun kı senın ıcınde bısey kalmasın cnm hayırlı olsun evlılıgın