Kızlar Selam . Ya yarın ablamın kınası var bu sabah bir uyandık ki göz kapakları şiş ve mor göz altlarıda aynı şekilde
doktora gitti serum felan vermiş ama yarına geçmez demiş .
Birileri salatalık dedi birileri çay dedi ikisin ide denedik geçmedi bildiğiniz bir çözüm var mı ?
şimdiden teşekkürler .
canım bende bilmiyorum bişey ama duruma üzüldüm ondan dayanamadım inş.çözüm bulursunuz netten araştır istersen
patatesi denedik şimdi yıkadı gözlerini birazdan buz sürücez morluk hadi neyse onuda dedik fondotenle kapatırız diye ama şişlik nasıl fondotenle kapansınki bir sonraki günde nikahı var fotoğraf çekimi varpatatesi deneyin bide, göz altlarınada buz sürün, olmadı zaten makyaj yapacak bolca kapatıcı sürün
Doktor ne dedi peki? Yani neden olmuş?
Çok geçmiş olsun. İltihap gözlerine vurmuş demek ki. Antibiyotik kullanıyor mu peki? İltihap yüzünden olduysa dıştan ne sürerseniz sürün pek etki etmez sanırım. Ancak makyajla gizleyebilirsiniz. Umarım yarına kadar azalır(
sağolasın canım .. evet antibiyotikte kullanıyor üstelik bir haftadır .
inşallah azalır yaaaa kimse en mutlu gününden önce böyle birşey olsun istemez
morluklar evet kapatılabilir şişliklerden umutlu değiliz ...
Böyle terslikler de hep önemli olaylardan önce olur. Nazar mıdır nedir artık bilmiyorum. Siz yine de çay, patates vs. deneyin. İnşallah geçer. Çok geçmiş olsun.
Maden suyuyla yuzunu yikasin ayrica pirinc lapasi yedirin vucutta odemi atar sisligi azaltir uykusunu almasini saglayin tuzu kesin
Kuaföre gidecekse orada kapatıcı vardır zaten. Yoksa da düzgün bi kapatıcı uygulayın. Pudrayla da sabitlerseniz gece boyu sorun çıkarmayacaktır. Tek derdiniz bu olsun canım, Allah mesud etsin :)
kız bebeğin annesının sütü iyi geliyor diyorlar ama deneyın isterseniz sonuçta steril yanı mıkrop kapcak zzararlı bişey değil g.olsun
tamam maden suyu olucaktı evde pirinç lapası dediğin nasıl olucak canım normal haşlayıp yedirelim mi ?
Normal haslayin yesin sadece bununla beslensin cok iyi odem atar tok tutar tuz kesinlikle kullanmasin
bence antibiyotik ignesi yaptırsın. 1 saatte kendine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?