Kına öncesi felaket acil tavsiyelerinize ihtiyacım var!

ceylini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
67
0
0
İstanbul
Kızlar Selam . Ya yarın ablamın kınası var bu sabah bir uyandık ki göz kapakları şiş ve mor göz altlarıda aynı şekilde
doktora gitti serum felan vermiş ama yarına geçmez demiş .
Birileri salatalık dedi birileri çay dedi ikisin ide denedik geçmedi bildiğiniz bir çözüm var mı ?
şimdiden teşekkürler .

canım bende bilmiyorum bişey ama duruma üzüldüm ondan dayanamadım inş.çözüm bulursunuz netten araştır istersen

patatesi deneyin bide, göz altlarınada buz sürün, olmadı zaten makyaj yapacak bolca kapatıcı sürün
patatesi denedik şimdi yıkadı gözlerini birazdan buz sürücez morluk hadi neyse onuda dedik fondotenle kapatırız diye ama şişlik nasıl fondotenle kapansınki bir sonraki günde nikahı var fotoğraf çekimi var teşekkürler tavsiye için cnm

Doktor ne dedi peki? Yani neden olmuş?

doktor hem yorgunluktan hemde gripten demiş grip boğaz iltihabı yapmış boğazdan gözkapaklarına vurmuş

Çok geçmiş olsun. İltihap gözlerine vurmuş demek ki. Antibiyotik kullanıyor mu peki? İltihap yüzünden olduysa dıştan ne sürerseniz sürün pek etki etmez sanırım. Ancak makyajla gizleyebilirsiniz. Umarım yarına kadar azalır (

sağolasın canım .. evet antibiyotikte kullanıyor üstelik bir haftadır .
inşallah azalır yaaaa kimse en mutlu gününden önce böyle birşey olsun istemez
morluklar evet kapatılabilir şişliklerden umutlu değiliz ...

Böyle terslikler de hep önemli olaylardan önce olur. Nazar mıdır nedir artık bilmiyorum. Siz yine de çay, patates vs. deneyin. İnşallah geçer. Çok geçmiş olsun.

Maden suyuyla yuzunu yikasin ayrica pirinc lapasi yedirin vucutta odemi atar sisligi azaltir uykusunu almasini saglayin tuzu kesin

Böyle terslikler de hep önemli olaylardan önce olur. Nazar mıdır nedir artık bilmiyorum. Siz yine de çay, patates vs. deneyin. İnşallah geçer. Çok geçmiş olsun.

aynen ya hep böyle şeylerden önce olur ağda yaptı bacakları morardı mesela bu zamana kadar hiç olmamıştı .
buz ve çayda aklımda patatesi yeni yaptık biraz vakit geçsinde şişliği indirez derken cildi tahriş etmeyelim dedim
sağolasın tatlım

Kuaföre gidecekse orada kapatıcı vardır zaten. Yoksa da düzgün bi kapatıcı uygulayın. Pudrayla da sabitlerseniz gece boyu sorun çıkarmayacaktır. Tek derdiniz bu olsun canım, Allah mesud etsin :)

kız bebeğin annesının sütü iyi geliyor diyorlar ama deneyın isterseniz sonuçta steril yanı mıkrop kapcak zzararlı bişey değil g.olsun

Sislige morluga Lasonil adli bir ilac vardi eskiden cok iyi gelirdi ama simdilerde yok galiba uretmiyorlar artik. Goz cevresi icin hic kullanmadim gerci. Ikinci bir ilac da Bepanten, ozellikle morluklara, ciltte su toplamalarina(yanik veya sikismadan olusmus) mucize ilac gibi birsey. Bu ikisini hic evimden eksik etmezdim ama artik Lasonil bulamiyorum.

tamam maden suyu olucaktı evde pirinç lapası dediğin nasıl olucak canım normal haşlayıp yedirelim mi ?

Normal haslayin yesin sadece bununla beslensin cok iyi odem atar tok tutar tuz kesinlikle kullanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…