ben de saçıma kına yakmayı düşünüyorum ama şöyle bi sorunum var. diplerden hep beyaz çıkıyor artık. çok abuk bi renk farkı olur mu acaba diplerle uçlar arasında bilemedim. deneyen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.
selam kızlar ben aranıza yeni katılanlardanım yardımcı olun lütfeeen
beyaz tenliyim saçlarımda koyu renk ama boyatmakta istemiyorum daha önce hiç boya kına vs vs kullanmadım papatya kullanmak istiyorum ama biraz yardımcı olur musunuz
nasıl yapcagımı bilmiyorum
ve çok açılmasından korkuyorum
tecrübelerinizi benimlede paylaşın lütfeeen
Kına beyazları kapatmıyor,daha doğrusu kırmızıya yakın açık bir renk oluyor beyazlar.
Ton farkı olur yani.
Papatya kumral-açık kumral-sarı saçlarda daha çok etkili,koyu renk saçları açmayabilir ya da kızıl yansıma bırakabilir.
teşekkür ederim cevabınız için...
ya aslında beyaz tenliyim ama yakışacagından pek emin değilim :/
kızlar 2sene önce ben saçlarım için papatya özlü bir sprey aldım. yazın kullandım hatta baharda bile saçlarıma sıkıp camda güneşte duruyordum. çok güzel oldu.
Benim saçlarım koyu kahveydi. Açık kahveye döndü birazda karamel gibi oldu. sprey markasını resim ekledim ordan görebilirsiniz. Eki Görüntüle 467656
canım eczaneden mı kozmetikciden mı temin ettin
benim de saçım açık kumral, yazın genelde papatya sürüp çıkardım ama papatyanın saçı biraz turunculaştırdığını farkettim. Ben de Lush Marilyn diye yeni bir ürün buldum içinde papatya, safran ve limonyağı var. Hem saça bakım yapıp parlaklık veriyor hem de rengini açıyor. Daha bir kere kullanmama rağmen hafif bir açılma ve parlaklık oldu. Kuru saça sürüp güneşte yarım saat bir saat beletip sonra yıkıyorsunuz, ilk günden etkisi gerçekten tatmin edici denemek isteyenlere tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 464649
Canım, benim yaşadığım yerde lush ürünleri malesef bulunmuyor. Eğer elinde fazla varsa ya da benim için alabilirsen bi alışveriş gerçekleştirelim diyorum :)
canım eczaneden mı kozmetikciden mı temin ettin
canım internet sitesinden sipariş edebilirsin kargoyla yolluyorlar bir bak istersen:) Lush Türkiye'ye Ho_geldiniz!
Canım ya mümkünse saçının önceki ve sonrası hali resm ekleyebilirsen bu ektrat dora ile ilgili cidden cok yardımcı olmus olacaksın.Kullananlar memnun 3-4 seferden sonra acıyrmus yalnız kırıklarım arttı yıprattı dıyenler var sen boyle bir durum yasadnmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?