Saç Rengi ve Saç Boyama Kına rengini nasıl koyultabiliriz?

turamit

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.595
21
358
İstanbul
merhaba,

gebeliğim boyunca kına ile beyazlarımı kapamak istiyorum. ama kına kızıl bir renk veriyor. koyulaştırmak için araştırma yaptım

yeşil ceviz konuyormuş... ben bu mevsimde cevizin yeşil halini nereden bulacağım ki? üstelik acaba cidden doğru mu koyulaştırdığı.

türk kahvesi koy diyen var...

bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen? kınanın rengini ne koyulaştırır?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,

gebeliğim boyunca kına ile beyazlarımı kapamak istiyorum. ama kına kızıl bir renk veriyor. koyulaştırmak için araştırma yaptım

yeşil ceviz konuyormuş... ben bu mevsimde cevizin yeşil halini nereden bulacağım ki? üstelik acaba cidden doğru mu koyulaştırdığı.

türk kahvesi koy diyen var...

bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen? kınanın rengini ne koyulaştırır?

MRB CANIM, kınanın rengini türk kahvesiyle koyulastırabilirsin.. bende eskiden kına yapıyordum saclarıma dogal olsun diye... kırmızı olmasın diye 1 kaşık kahve ilave ediyordum

Kahve geçici koyuluk sağlıyor ama bir süre sonra akıyor, geriye kızıl kalıyor. Çivitle karıştırırsan kahve hatta siyaha kadar ulaşabilirsin kalıcı olarak

Canım çivit, mavi renkli bir boya. Kumaş ve saç boyamada kullanılıyor. Bitkilerden elde ediliyor. Fakat yine de tavsiyem, temin edebilirsen güvenilir bir yerden temin et. Belki biliyorsundur kına diye satılan paketlerin içine de bazen zararlı şeyler karıştırabiliyorlar. Aktarına özellikle hamile olduğunu belirt ki karışım paket falan vermesin sana

araştırmalarım sonucu, aktarlardan aldığım bilgiyle ceviz yaprağını kaynattım ve soğuttum. su siyah renk oldu. kınamı bu su ile kardım... pek çok insanın saçını koyultmuş.

ama benim diplerden gelen beyazlarımı turuncu yaptı, uçlar aynen kaldı... kesinlikle kınanın belli bir ayarı yok. kimde ne olacağı belli değil. benim gibi tüm saça sürmeyin karışım ne olrsa olsun önce az bi saçta deneyin.

ceviz yaprağı bende işe yaramadı.

organik diye satılan bir saç boyası alıp onla anca kapadım.

Back
X