- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
kınada ne giyeceksiniz?
ona göre kuaförünüz sizi yönlendirir bence.
kınada ne giyeceksiniz?
kınada ne giyeceksiniz?
bak tatlım bu benim nişan saçım çokda beğendiler tavsiye ederim
Eki Görüntüle 357960
umarım yardımcı olmuşumdur
canım saol eklediğin için çok güzel olmuş ama benim nişan saçım da aynı böleydi kınada daha farklı olsun dimi ama
hımmm ben mayısta nişanlandım şimdi çok trend ama yan değilde arkaya doğru kabarık birşeyler olabilir düğün ne zaman
bende öle düşünüyorumda resim falan yokki kafadan nasıl tarif edicem:26:
düğün ağustosun 25 inde
seninki nezaman
ben ekimde evlendim canım kına saçımda buna yakındı ama hiççç fark edilmiyoremin ol o kadar ince düşünürdüm ki ama akışına bırak eğer yakıştıysa tekrer yaptır :26: yada daha kabarık falan
he sen geçen sene gelinisin yani
yandan mıydı canım kınada da
ya yakıştıda aynısını istemiyorum işte aslında akışına bırakınca daha güzel oluyor da biyandan da bikeere oluyor herşeyin eniyisini istiyor insan:44:
evet geçen sene geliniyim hani bir kere oluyor diye kendimizi çok paralılıyoruz ama gerçekten ne yapıorsan birileri için yapma kendin için yap evet beğensinler diye çok uğraşıyoruz ama o düğüğnün ve kınanın en güzeli sen olacaksınçok kendini yorma ha ngi şehirdesin
bilmiom canım biraz da heves ediyom galiba biranönce olsa şu düğün yaa
samsundanım ben
vay beee bende bir zamanlar sen gibi takvimim vardı ama çok güzel zamanlar çok iyi değerlendir düğünden sonra ayyy ne kadar saçma şeyleri düşünmüşüm diyorsun emin ol çok güzel olacaksın
bende sen gibi birzamanlar diyecemmi ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?