Gelinbaşı ve Gelin Tacı kına saçım için fikir lütfenn

MaviKelebekler18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
482
0
0
Samsun
kızlar benim hep kınamda yaptırıcam dediğim modeli nişanda yaptırdım e ben şimdi kınada ne yapıcam saçıma yaa...maşa yaptırım üstü yoğun kerepe ve maşaları yana tutturmuştum çok güzel olmuştu...şimdi kınada da maşalı bişe düşünüyorum ama yandan istemiyorum..arkayada nasıl olur bilmiyorum..lütfen bbildiğiniz modelleri bekliyorum sizden...özellikle arşiv yapan arkadaşlardan

bende öle düşünüyorumda resim falan yokki kafadan nasıl tarif edicem:26:
düğün ağustosun 25 inde
seninki nezaman

ben ekimde evlendim canım kına saçımda buna yakındı ama hiççç fark edilmiyor emin ol o kadar ince düşünürdüm ki ama akışına bırak eğer yakıştıysa tekrer yaptır :26: yada daha kabarık falan

he sen geçen sene gelinisin yani
yandan mıydı canım kınada da
ya yakıştıda aynısını istemiyorum işte aslında akışına bırakınca daha güzel oluyor da biyandan da bikeere oluyor herşeyin eniyisini istiyor insan:44:

evet geçen sene geliniyim hani bir kere oluyor diye kendimizi çok paralılıyoruz ama gerçekten ne yapıorsan birileri için yapma kendin için yap evet beğensinler diye çok uğraşıyoruz ama o düğüğnün ve kınanın en güzeli sen olacaksın çok kendini yorma hangi şehirdesin

bilmiom canım biraz da heves ediyom galiba biranönce olsa şu düğün yaa
samsundanım ben

bilmiom canım biraz da heves ediyom galiba biranönce olsa şu düğün yaa
samsundanım ben

vay beee bende bir zamanlar sen gibi takvimim vardı ama çok güzel zamanlar çok iyi değerlendir düğünden sonra ayyy ne kadar saçma şeyleri düşünmüşüm diyorsun emin ol çok güzel olacaksın

bende sen gibi birzamanlar diyecemmi ki yaa

dersin dersin bende aynen sen gibi evlenen arkadaşlara derdim bu site çok güzel ben evliliğime dair herşeyi burda paylaştım şimdi hayatımın aşkı ile beraber tv izliyoruz bende biraz nette takılayım dedim neyse yarn görüşürüz ev eşlya vs .... kib iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…