• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına sorunsalı

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Merhaba kızlar.
Arkadaşımın kınası var bu akşam. Uzun elbise giymek istemiyorum kısa olarak ise sadece beyaz elbisem var. Sizce beyaz elbise giymek saçma bir durum mu? Hani bazı insanlar der ya gelinin önüne geçmeye çalışanlar beyaz giyer vs. Bana saçma geliyor böyle şeyler ama farklı mı algılanır?

Eklentiler

• 1560666498277172097927521640436.webp
    1560666498277172097927521640436.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 421
:KK48:Elbise Çok hoşmuş ama Elbisenin altı yok mu:)) şaka şaka bence beyazda çok hoş olur.

Ay keşke bide giysende görsek bacım dibimiz düştü valla:))

Belli kaliteli duruyor aman zaten böyle günler için lazm iyi Bi şeyler sonra ne giysem sorunsalı artıyor. Gerçi evlenince pekte takmıyorsun bekarsın galiba sen:) .

Gayet güzel bence ;) arkadsslarn dediği gibi kinada beyaz çok sorun olmaz .Gerci ben düğünde de sorun etmem ne bileyim gelin kendini belli ediyor yani beyaz giyince gelinin önüne geçmek filan saçma geliyo :)

Amaaan alan almış modundasın öyle yakın akraba olacakta şık olma çabasına gircen hele bide çocuk olmussa Bi ona koştur Bi kocaya eline klasik ne geçerse giyiverim diyosun. Hatta uzak birinin düğünü ise yaa biz gitmesek olurmu modundayım sırf hazırlanmak zor geldiginden :KK48:

Amaaan alan almış modundasın öyle yakın akraba olacakta lık olma çabasına gitcen hele bide çocuk olmussa Bi ona koştur Bi kocaya eline klasik ne geçerse giyi verim diosun. Hatta uzak birinin düğünü ise yaa biz gitmesek olurmu modundayım sırf hazırlanmak zor geldiginden :KK48:
Ahaha yapmayın böyle ya hep diri tutun süslenin püslenin yapın makyajınızı oh sefanız olsun

Hiç bişey olmaz canım yaa aslnda böyle durumlar için kısa bir tayt yada en iyisi Bi korsemsi bişey edinebilirsiniz direkt iç çamasırnı ile risk artar.

Back
X