Kına ve Nikah Resimlerimiz

çok tatlısın canım yaaa hele o gülüşün...Allah bir ömür mutlu etsin bi yastıkta kocayın inşallah birbirinizede çok yakışmışsınıza.s.

ne kadar şeker çıkmışsın vallahi ya, allah mesut etsin ömür boyu işalla

valla gelinlik çok yakışmış.. kilolulara gelinlik güzel olmaz diyenlere kapakkkkk olmuşsun :) bu arada ben de kiloluyum, demek ki senin model referans olabiler :)

güzel olmuşsun canım nikah resimlerin de cok hoşmuş mutluluklar...

Bir ömür mutllu olmanızı dilerim canım..sadece merak ettim giydiğin şalvar hangi yörenin ..yoksa göçmenmisin?

canım öncelikle teşekkür ederim...annem selanikli benim o tarafların kıyafeti işte ama kıyafeti yaptırdığım kadın makedonyalıymış....

valla gelinlik çok yakışmış.. kilolulara gelinlik güzel olmaz diyenlere kapakkkkk olmuşsun :) bu arada ben de kiloluyum, demek ki senin model referans olabiler :)

vallahi kapak olsun evet...biizm canımız yokmu yahu geyette güzel oluyoruz işte darısı başınızaaa =)))

eşinizle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuz ikinizinde yüzünden temizlik masumiyet akıyor bu kadar yakışan bir çift görmedim diyebilirim ayrıca nikahınız kıyılırken eşinizin size bakışı ne kadar aşık aşık oldugunun göstergesi
Allah mutlulugunuzu daim etsin darısı biz nişanlıların bekarların başına:Saruboceq:

Canım çok tatlısın Allah bi yastıkta kocatsın Maşallah

canım arkidişim, 1yıl oldu dimi maşallah maşallah
en kötü gününüz ahan bu resimlerdeki gibi olsun darısı da başımaaaa:1hug:hihoyyyt

ayy çok tatlı olmuşsun yaa maaşallah..Ben de bindallı giymek istiyorum ama bizim kınayla düğün aynı olur belki nasıl yapar ederis bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…