Saç Rengi ve Saç Boyama Kınada kızıl

MukemmelGenc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
4
0
1
25
Merhaba arkadaşlar sırf bu soruyu sormak için şimdi üye oldum siteye konuya gelirsek ben saçlarımı kınayla kızıl yaptım ama saçım siyah ve hiçbir boya işlemi görmedi ayrıca bu yüzden saçım sadece gün ışığında biraz belli oldu ve bende 2. Kere saçımı kınayla kızıl yaparsam saçım bu sefer rengi tutar mı altta hafif gün ışığına çıkınca gözüken kızılın üstünde tekrar tam istediğim gibi kızıllık gelir mi? Yorumlarınızı bekliyorum

üst üste yaparsanız tutar renk şems arslanın kına tarifleri var bakın youtubeda.

üst üste yaparsanız tutar renk şems arslanın kına tarifleri var bakın youtubeda.

Bu tarifleri biliyorum zaten de bunu uyguladım tek sorunum hala saçımın siyah gözüküp dışarda gün ışığında belli olması kınayı 2. Kes vurdum bu sefer daha güzel bi renk elde ettim ve daha belli ama yine gözümle görmüyorum sadece ışıkta onda da dışarda ben saçı elime alıp değil yanımdakine sorunca biraz belli diyor offff offff napcam ben boya da vuramam artık hem çok zararlı upuzun saçlarımı maffetmek istemiyorum off

canım nette bayakızıl saç için kına arayınca tarifler çıkıyor bunla ilgili burdada kına başlıkları var baktın mı? kullandıgın kına türü ne ona görede degisir

canım nette bayakızıl saç için kına arayınca tarifler çıkıyor bunla ilgili burdada kına başlıkları var baktın mı? kullandıgın kına türü ne ona görede degisir

Kızıl ibareli hint kınası kullandım ve interneti alt üst ettim resmen ama sanırın saçımın koyuluğuyla alakalı

bencede saçınız siyah diye oldu bu arada kınada çok mükemmel degil boya daha rahat ve kullanıslı

Zaten kına yaptığım için boya da tutmaz artık yapcak bir şey yok üst üste kına sürmeye devam sizce saçlarımı az çok kızıl yaptığıma göre saç açıcı doğal yöntemler kullansam olabilir mi istediğim kızılı elde edebilir miyim aslında tam istediğim kızıldayım ama tek sorunum gözle görülmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…