Kusura bakma polemik olmasın diye başka mesaj yazmayacağım ama ben hala kendinizi ve bizi kandırmaya çalıştığınızı düşünüyorum. İnsanlar diğer canlılardan farklı olarak böyle süreli devam eden durumlarda amaçsız hareket etmezler ama amaçları toplum normlarına ve ahlaki değerlerine ters düştüğünde bunu inkar yoluna giderler o kadar. Psikolojide böyle durumlar için bir amacım ve beklentim yoktu diye bir şey yok .Dediğim gibi bir anlık rehavet, düşünmeden hareket etme , cinsel çekim tek seferlik yakınlaşmalar için geçerli, sizin durumunuz öyle bir şey değil kendinizi kandırmayın. Sürekli olarak adama böyle demişsenizde bunun nedeni belki farkındasınız , belki değilsiniz bilmiyorum ama amacınız benceadamın yuvasının devamından ziyade( zira amacınız o olsa ilk seferden sonra adamın semtine dahi uğramazdınız) , adamın sizi sürekli böyle şeyler yapan ahlaki değerleri düşük biri gibi görmemesi çabası ve bu dediğinizi çoğu metres de evli sevgilisine söylüyor zaten ama nedense bunun için adamla görüşmemeyi göz ardı ediyor. Dediğim gibi ben hala bile isteye yaşadığınız şey sosyal çevrenize ve aile yapınıza uymadığı için kendinizi kandırdığınızı ve inkar yoluna gittiğinizi düşünüyorum, bence acilen psikolojik destek alın, zira bir çok psikolojik rahatsızlık insanların gerçek niyet ve duygularını bastırmak için inkar yoluna gitmesi ile başlıyor.