B bmthgd Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 5 0 36 35 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #1 aranızda hiç saçına kıma yakıp da açtıran oldu mu? hangi renge kadar açıldı? bir de açıldıktan sonra saçtaki turunculuklar nasıl gider? yardımcı olabilir misiniz
aranızda hiç saçına kıma yakıp da açtıran oldu mu? hangi renge kadar açıldı? bir de açıldıktan sonra saçtaki turunculuklar nasıl gider? yardımcı olabilir misiniz
Saricik3 Omg!!! Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2017 3.989 6.179 78 34 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #2 Siyah ve kızıl hint kınalı saçımı açmıştım turuncu olmuştu Kahverengi hint kınalı saçımı açtım sarı oldu Normal kınaysa sizinki onu hiç kullanmadım
Siyah ve kızıl hint kınalı saçımı açmıştım turuncu olmuştu Kahverengi hint kınalı saçımı açtım sarı oldu Normal kınaysa sizinki onu hiç kullanmadım
B bmthgd Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 5 0 36 35 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #3 Saricik3 .!.: Siyah ve kızıl hint kınalı saçımı açmıştım turuncu olmuştu Kahverengi hint kınalı saçımı açtım sarı oldu Normal kınaysa sizinki onu hiç kullanmadım Genişletmek için tıkla... normal kına benimki ya yakalı 7 ay oldu
Saricik3 .!.: Siyah ve kızıl hint kınalı saçımı açmıştım turuncu olmuştu Kahverengi hint kınalı saçımı açtım sarı oldu Normal kınaysa sizinki onu hiç kullanmadım Genişletmek için tıkla... normal kına benimki ya yakalı 7 ay oldu
Saricik3 Omg!!! Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2017 3.989 6.179 78 34 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #4 bmthgd .!.: normal kına benimki ya yakalı 7 ay oldu Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum arkadaşım benimki hint kınasıydı ama o kına hint kınasından daha kolay çıkar bence
bmthgd .!.: normal kına benimki ya yakalı 7 ay oldu Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum arkadaşım benimki hint kınasıydı ama o kına hint kınasından daha kolay çıkar bence
B bmthgd Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 5 0 36 35 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #5 Saricik3 .!.: Onu bilmiyorum arkadaşım benimki hint kınasıydı ama o kına hint kınasından daha kolay çıkar bence Genişletmek için tıkla... peki siz tek bir seferde mi açtınız birkaç seferde mi?
Saricik3 .!.: Onu bilmiyorum arkadaşım benimki hint kınasıydı ama o kına hint kınasından daha kolay çıkar bence Genişletmek için tıkla... peki siz tek bir seferde mi açtınız birkaç seferde mi?
Saricik3 Omg!!! Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2017 3.989 6.179 78 34 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #6 bmthgd .!.: peki siz tek bir seferde mi açtınız birkaç seferde mi? Genişletmek için tıkla... Kahverengiyi tek seferde açtım Siyah ve kızılı bikaç seferde açtım koyu renk açılınca koyu bi turuncu oluyo çünkü onu bikere daha açmak lazım
bmthgd .!.: peki siz tek bir seferde mi açtınız birkaç seferde mi? Genişletmek için tıkla... Kahverengiyi tek seferde açtım Siyah ve kızılı bikaç seferde açtım koyu renk açılınca koyu bi turuncu oluyo çünkü onu bikere daha açmak lazım
B bmthgd Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 5 0 36 35 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi bmthgd #7 ay başka açtıran olmadı mı ya?