kınayacaklar gelmesin

hamile değilsin, bu şartlarda kalamzsın da zaten. malum korunmuşsun.. asla kınamıyorum hayat ve karar senin.. sadece hamile kaldığın konusunda endişe yaşayacak kadar yetersiz bilgiye sahipken ..... neyse boşver

Evet kuramamışım :KK70: Bilinçli olmaktan bahsediyordum da, üstüne görme dediğinizle adet arasında fark var sanırım

yani geçen bi yerde okudum da orda gördüm. normal adet dönemine denk geldiği için kadınlar ayırt edemeyip hamile olduklarının farkında varmıyolarmış. belki daha kısa sürüyodur ama bilemedim.

Evet kuramamışım :KK70: Bilinçli olmaktan bahsediyordum da, üstüne görme dediğinizle adet arasında fark var sanırım

yani geçen bi yerde okudum da orda gördüm. normal adet dönemine denk geldiği için kadınlar ayırt edemeyip hamile olduklarının farkında varmıyolarmış. belki daha kısa sürüyodur ama bilemedim.

Anladım ben de duymamıştım. Konu sahibi bir test alsın en iyisi :D

İlahi güldürdün öğle değil :) iktidarsız mis birşey diyim mı herşey o mu bileme

NE İCTİN SEN NEYİN KAFASİ BUNLAR insanlık nereye gidiyor bilemedim .Sizinle uğraşacak vaktim yok iyi günler

İnsanlık ilerliyor, marsa falan gideceğiz yakında. İnsanların tek derdi artık nasıl kendimi birine saklarım ve hayat boyu boşanmamayı umarım değil.

Siz nasıl erkekler duyuyor görüyorsunuz bilmiyorum ama kimsenin birlikte olduğu sevgilisi kaçıp gitmiyor. Normal sebeplerden ya evleniyoruz ya evlenemiyoruz. Evlenmeyince de "kullandı attı" demiyoruz. Birlikte yaptık o işi çünkü hür irademizle. Sorumluluğunu illa ki almışızdır siz merak etmeyin. Neyse banlamayalım.

Bize ne senin cinsel hayatından da kınayalım ama biraz da bilgili olun lütfen bu gibi şeyleri yaşarken bari de sonra böyle korkmayın. Yumurtlama günleri harici hamile kalamazsınız. Reglinin yakın olduğu günler uygun değildir bunun için. İyice korunduğunuzdan emin olun hamile kalmak istemiyorsanız.

Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN

Peki eşinizin sizden ayrılmayacağının garantisi var mı? o zaman ne olacak sizde dul olacaksınız bak gördünüz mü? herkesin doğrusu kendine günahsa da kendine Allah hidayet versin diye kınamak ne demek yaaa. Allahtan af dile demek ne demek? sevmiş hoşlanmış iştemiş olmuş ama size göre çok günahkar valla insanlar küçücük çocuklara tecavüz ediyor, kadına şiddet uyguluyor, hraram mal yiyor bize göre onlar daha günah. Kimse kimseye akıl verme yetkilisi değil. Sonra üzülürse de onun sorunu. Nikahı bile son gün yaptırmışsınız alla alla bir imza mı karar veriyor bunlara.

Şöyle diyim bu güven nereden geliyor Allah hidayet nasip etsin .Annenin babanın yüzüne nasil bakıyorsun cidden .O sevgilim dediğin adam iki üç gün sonra telefonlarını acmadiginda anlarsın ama geç olur.Belkide kızım olur bende yeni evliyim nikâhımi bile son gün yaptırdım .Belkide adamın çok bilmediğin şeyleri çıkar .Valla şunu diyim yarın çok üzülürsün .Gecmis olsun .Aradan zaman geçsin pişman ol .O zaman ne yapacağını soyleyim AF DİLE ALLAH'TAN
Kız yeni üye.. Sana mı kaldı bu allahın kulunun tövbesi :):KK51:

Kız yeni üye.. Sana mı kaldı bu allahın kulunun tövbesi :):KK51:

:D ay çok güldüm çok yaşayın valla herkes bi günah sevap almış gidiyor kendileri melek sanki töbe ya rabbim .

Konu Sahibi size gelincede hamile olmanız imkansız gibi bişey adet olmussunuz ki yumurtlama günunuz bile değilmiş artı korunmussunuz bebek olursada cidden çok azimli bi spermcikmış der susarim.

Strestendir o gecikme. Hamile değilsin,net. Kınanacak bişey gibi görme bunu. Sen böyle gördüğün için kınarlar. Kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez.

Kalmazsınız da kınamaktan ziyade biraz bilinçli olarak cinsellik yaşarsanız kafanız daha rahat eder. Regl olduysanız hamile kalmanız imkansıza yakın.

Siz çok meleksiniz günahsızsınız ya size kaldı kimin Allah'tan af dileyeceği bu ne özgüvendir? Kendiniz af dileyin önce size mi düşmüş milletin "namusu" ayıp be. Konunuzu kapattırın bence de konu sahibi böyle kendini sorgu meleği ilan edenler yüzünden canınız sıkılmasın.

Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.

Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?
Yok boşuna endişelenme zaten adet olmuşsun
Ama gene de çok dikkatli ol nolcagi belli olmaz

Back
X