kınayacaklar gelmesin

Var kalabilirsin. Ben normal adet gördüm fakat hamileymişim. Üstüne görmüşüm. Yani korunduğuna göre değilsindir, muhtemelen alıp bi test yapsan tek çizgiyi gördükten hemen sonra adet görürsün. Stresten gecikmiştir.

Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.

Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?

yok

Adet olma her zaman hamile olunmadığı anlamına gelmiyor buna güvenip aylarca hamile kaldığını anlamayıp kilo aldım sananlar var.en temizi gidip bir test almak ve yapmaktır.hatta o testlerin bile ilk ayda yanlış negatif verdiği zamanlar olabiliyormuş o yüzden ben olsam iki tane alırdım :)
Bunun cahillikle falan alakası olduğunu da sanmıyorum aksine kesin korur ya da adet gördüysen nasıl hamile kalacaksın ya da adet biter bitmez olan birleşmede çocuk olmaz demek(yakın bir arkadaşım aynen böyle hamile kaldı) bana cahillik olarak geliyor bedensel olayların bir matematiği olduğu su götürmez bir gerçek ama hala tam olarak anlayamadığımız ya da varsayımlarımızın tersine çalışan durumlar az da olsa olabiliyor bunu da göz önünde bulundurmakta yarar var.

Korunmak için kullanılan hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor.Benim gibi şu an bir çocuğa hiç hazır olmayan istemeyen biri için gecikme, bu endişe için yeterlidir.Tedbirli olmanın zararı yok ;)

Gunaydin,kizlar boyle bi soru sorucagim hic aklima gelmezdi.Birazda utaniyorum ama sormak zorundayim.

Şimdi yaklaşık 1 ay önce sevgilimle birlikte olduk sevgilim gittikten sonra hemen ertesi gün adet oldum.
Adetim şu anda biraz gecikti acaba hamile miyim diye beyninde kurtlar dolasiyor.Bu arada prezervatifle korunduk yani ama yine de adetin gecikince içimde korku oluştu.
Cinsellik yaşadıktan hemen bir gün sonra adet olmama rağmen hamile kalma riskim var midir?

Sen cinsellik olduktan hemen ertesi gün adet olduysan, daha hamile misin değil misin belli olmaz zaten. Bu ay geciktiyse test yap yinede

Bu ay biraz gecikince korktum canim prezervatifle korunuyoruz canim öyle geri çekilme gibi falan bilinçsiz şekilde korunmuyoruz.

Bak ben bilinçsiz şekilde korunuyorum ama hiç diyor muyum kınayan gelmesin diye :)kınayan kınasın, 3 bebem var ve ben bu şekilde korunuyorum:)

şimdi kınayacaklar gelmesin iyi güzel de kardeşim sen her bir şeyi biliyormuşsun zaten hani prezervatifleri falan
eczaneden 5 liraya bir test alıp yapmayı bilmiyor musun ?
burada kınayanı var kınamayanı var
ne gerek var milletle uğraşmaya
cahil değilsin belli ilişki yaşamışsın ama tedbirini almayı akıl etmişsin demekki bilgin var
hayırlı uğurlu olsun
İyi de küçük bir yerde yasiyorum ve ögrenciyim burda herkes birbirini tanir ben test alirken tanidik bi densize rastlama ihtimaline karşı daha almadim.Sadece 2-3 gün gecikti strestendir diyorum daha çok gecikirse tabiki test alicam.

Saygili bir şekilde fikirlerini sunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bazi hadsizlere de cevap vermicem hayat benim hayatim yaptigimi hata olarak görmüyorum.Hamile kalirsam da tek sorumlu benim.Ben Seviştim acaba sevap midir günah midir diye sormadim.Gebelik ihtimalini sormustum.Konum farklı yerlere çekilmesin.
Kimse de birbirini kirmasin boşuna ben emin olmak için bi test alip yaparim.
Konumun kapatilmasini istiyorum Sevgili Mune Mune

Back
X