kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

herkeze günaydın beni şubatın 5 ine eklerseniz sevinirim kızlar bu gün diyetisyene gidicem bebiş olmuyo bari zayıflim hem dikkatli beslenmekte işe yarar belki ben çok ağır yiyorum hep yağlı kızartma hamur işleri falan onlarda hep vicudumda yağa dönüşüyo biraz dikkat edim kendime bu ay klomende kullancam herşeyin hayırlısı artık.hem kafamı başka şeye verince bebişi düşünmeyebilirim böylece her ay streste yapmamış olurum

evet canım burdayım bende adetim 3 gün geçince yapmıştım hatta hastanedede yaptırdım idrarda çıkmadı 6 gün sonra akşam üzeri yaptıgımda silik çizgi çıktı gecede hastanede yaptırdım pozitif çıktı ama bence biraz daha bekle geç döllenme oluyorsa dahada geç çıkıyor idrarda bana ebe 10 gün bekle demişti daha önce sordugumda inşallah bebişin seninledir

teşekkür ederim canım peki seninde böyle oluyormuydu kasıklarında batma falan ay inşallah gebeyimdir çok heveslenmiyim diyorum ama elimde değil:CüvCüv:

günaydın canlarııımm..herkese hayırlı günleeerr..bende daha adet olmadım idayrecim..ben umudumu kestim hayırlısıyla adet olsaydım inanın dört gözle bekliyorum kızlar..kan testide yaptırmaya gerek duymadım çünkü hiç belirti yok canlarım..idayrecim bu ay senden müjdeyi alırız inşallah..hadi hayırlısı..kaymaklım canım hoşgeldin nerelerdeydin?canım rabbim yardımcın olsun..inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelir bebişin..amiiinnn..bu arada kızlar dün pek giremedim bizim nette problem vardı..idayre,gülücük,diorisimo (yanlış yazdımsa kusura bakma canım;) geçmiş olsun canlarım..rabbim evlatlarınıza acil şifalar versin,sizlere bağışlasın..amiiiinnn..hepinizi öptüm canlarıımm...

kızlar günaydın herkese..
benim kırmızılar dün geldi:( zaten bahsetmiştim ya, kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassaiyet vardı bir kaç gündür.. Ama her kasık ağrısı regl işareti de değil..Bu şekilde gebe kalan da biliyorum ben..Zaten gebeliğin ilk ay belirtilerinden birisi de adet görecekmiş gibi hissetmek kendinii
kısmet değilmiş kızlar bu ayda naapalım. Allahım hayırlısıyla nasip eder İnşallah tezelden hepimize de yeniden bebişlerimizi...
çok öptüm hepinizii..güzel bir gün diliyorum herkese..

ZEYNEPCİM BENİ 7 ŞUBAT OLARAK GELECEK AYA EKLEYEBİLİRSİN CANIM..SAĞOL ŞİMDİDEN.

evet canım dedğin şey doğru benim oğlumda da her an regli olcakmışım gini karnım belim ağrıyordu, göüslerde hassasitet desen oda çok vardı ama günümde geciyordu.... aradan bir hafta getmişti artık test yapalım demiştik ama test elimde ben bir yandana sanki adet olacakmışım gibi sancı cekiyordum ama o sancılar kırmızılara ait değilmiş oğluşum seliam veriyormuş :teytey:a.s.

canım ben hep adet olucam zannediyordum kasık batmalarım halen var canım özellikle sag tarafta bazen aniden batıyor nefes almak bir yana kımıldayamıyorum kızımda sadece migde dulantısı çekerdim bu hamileligimdede bir çok belirti yaşıyorum başta memişlerde dolgunlık ve kasıklardada şişlik ve dolgunluk oluyor sık idrara çıkıyorum halsizlik ve iştahsızlık gerçi dün iştahım yerindeydi ama olsun hepsine razı oluyor insan inanki yeterki saglıklı olsun bebişllerde biz razıyız degilmi

günaydın canlarııımm..herkese hayırlı günleeerr..bende daha adet olmadım idayrecim..ben umudumu kestim hayırlısıyla adet olsaydım inanın dört gözle bekliyorum kızlar..kan testide yaptırmaya gerek duymadım çünkü hiç belirti yok canlarım..idayrecim bu ay senden müjdeyi alırız inşallah..hadi hayırlısı..kaymaklım canım hoşgeldin nerelerdeydin?canım rabbim yardımcın olsun..inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelir bebişin..amiiinnn..bu arada kızlar dün pek giremedim bizim nette problem vardı..idayre,gülücük,diorisimo (yanlış yazdımsa kusura bakma canım;) geçmiş olsun canlarım..rabbim evlatlarınıza acil şifalar versin,sizlere bağışlasın..amiiiinnn..hepinizi öptüm canlarıımm...

niye umudunu kesiyorsun bence umut çok güzel inşallah beraber hamileyizdirde hamileler yerindede konuşuruz

canım ben hep adet olucam zannediyordum kasık batmalarım halen var canım özellikle sag tarafta bazen aniden batıyor nefes almak bir yana kımıldayamıyorum kızımda sadece migde dulantısı çekerdim bu hamileligimdede bir çok belirti yaşıyorum başta memişlerde dolgunlık ve kasıklardada şişlik ve dolgunluk oluyor sık idrara çıkıyorum halsizlik ve iştahsızlık gerçi dün iştahım yerindeydi ama olsun hepsine razı oluyor insan inanki yeterki saglıklı olsun bebişllerde biz razıyız degilmi

dediğin gibi aynıları bendede var ama piskolojik olmasın bide sabah ateş ölçtüm 37 idi evet artık beklemek istemiyorum eşimin askerliğine denk gelecek yoksa

aaaa canım eşin askeremi gidecek ozaman inşallah hamilesindirde babası gelene kadarda sende hamişlikle ve bebekle oyalanırsın

günaydın kızlar ancak kalkabildim ay resmen yatağa yapıştım isayrecim canım inşallah hamilesindir idrar testlerine pek güvenme onların azizliğine uğrayan pek çok arkadaşımız oldu....

aaaa canım eşin askeremi gidecek ozaman inşallah hamilesindirde babası gelene kadarda sende hamişlikle ve bebekle oyalanırsın

evet canım seneye kasım gibi gözüküyor şimdi hamile olsam eylülde olur en azından doğumdayanımda olur zelişçiğim idrar tahlilinde benim oğlum çok geç çıkmıştı acaba diyorum budamı öyle öğrendiğimde eşimden önce size söyleyeceğim

pınarcım memişlerde dolgunluk vardı uçları dokununca acıyordu ama bu benim adet öncesi olan bir durum degildi malunm bir çocuk emzirdim ister istemez yumuşak oluyor süt bezlerinden ama benimde hoşuma gitmedi degil hani silikonlu gibi top top duruyorlar

selam kızlar..ögleden sonra oğluşumu en sevdiği arkadaşına götürecegim..sabah kalkar kalmaz hemen soruyor birde annecim gidcegiz değil mi diye..şimdi okulda birazdan almaya gidecegim..herşey oğlum için onu çok ama çok seviyorum bitanem o benim..yeterki mutlu olsun..işimi yeöegimi erkenden yaptım yeterki oğlum mutlu olsun diye..
idayrecim inşallah bebişin seninledir canım herşeyin hayırlısı dualrımız seninle canım benim..

selam kızlar..ögleden sonra oğluşumu en sevdiği arkadaşına götürecegim..sabah kalkar kalmaz hemen soruyor birde annecim gidcegiz değil mi diye..şimdi okulda birazdan almaya gidecegim..herşey oğlum için onu çok ama çok seviyorum bitanem o benim..yeterki mutlu olsun..işimi yeöegimi erkenden yaptım yeterki oğlum mutlu olsun diye..
idayrecim inşallah bebişin seninledir canım herşeyin hayırlısı dualrımız seninle canım benim..

canım haklısın onlar biizm kıymetlilerimiz.rabbim onları bizden ayırmasın.gezdir bakim oğluşinia.sa.s.

canım benim kızımında öyle bi sorunu vardı her gören gözünde kayma var diyordu kaç kere doktora götürdüm hiçbirşey çıkmadı doktor bana yalancı göz kayması vardır küçük çocuklarda ara ara olabılır demişti o yüzden kafana takma ama için rahat etmiyorsa birdaha doktora götür öyle birşey olsa bile o göze bakılan ışıkla bile belliolabılıyor .

güleser teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir çünkü burdaki hastanelerden bişi çıkmadı bi de istanbula göz hastanesine götüreyim diyorum orda baya ayrıntılı tetkikler yapıyorlarmış inşallah önemli bişey değildir ama insanlar benim minişime sürekli aynı şeyi söyleyip canımı sıkıyorlar :çok üzgünüm: öpüyorum cnm kolay gelsin

kızlaaaarr formdaki konularda maya tüp bebek merkezi diye konu açılmış orda dr.Osman Özgün soruları cevaplıyomuş..ben yazdım..sizinde aklınıza takılanlar varsa konusuna göre yazın..canlarıımm..öptüm hepinizi...

fsh değerim 9.7 olmuş. temmuz ayında 8.5 di.senağlamasenağlama ya doğrudan tüp bebek düşünücem yada bu sevdaya toptan veda edicem. herhalde ikinci şık olucak. adet olunca hiç üzülmedim ama değerimi öğrenince çok üzüldüm. akşam saatlerce ağladım. bugün de bütün gün balon gibi gözlerle dolaştım.senağlamasenağlama

oğluma bir kardeş veremiycek olmak beni kahrediyor. kendimi çok eksik hissediyorum. Rabbimin gücüne gitmesin ama bazen ikinci kez anne olmayı hak etmiycek birşey yapmış olmalıyım diyorum.senağlama:çok üzgünüm:

raebzeh.....................................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Back
X