kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlar gülücük canım geçmiş olsun bende adet olmadım ama feci kasık ağrımvar duramıyorum adet olsam rahatlıyacam ama olmuyor çok ağrıyor kızlar

günaydın kızlar gülücük canım geçmiş olsun bende adet olmadım ama feci kasık ağrımvar duramıyorum adet olsam rahatlıyacam ama olmuyor çok ağrıyor kızlar

canım benim çok geçmiş olsun.bilmem mi o agrıyı..bir türlü iyileşemedim gitti..çok özledim agrısız günlerimi..:1no2:

aynen güzelim hiç böyle sancılanmazdım ben şimdi duramıyorum adet oldum sanıyorum bakıyorum oda yok ne yapacağımı şaşırdım artık bi sonuç alsaydım da ona göre hareket ederdim

günaydın canlarııımm..herkese hayırlı bol dualı bereketli cumalar..gülücük canım benim geçmiş olsun..benim dr da aynı seninki gibi benim çok korktuğum şeylerde umursamıyo gıcık..canım benim biraz sıcak su torbalarıyla ısıt kasıklarını..araya havlu koy..belki sancıyı biraz olsun keser..hap falan verdiyse dr onları yada ağrı kesici içmen mümkünse iç rahatlatır belki canım benim..

tekrar geçmiş olsun canım..

idayrecim sen adet olmadın mı daha kan testi yaptır istersen ben de daha adet olmadım..yalnız dün kahverengi bi damla akıntı geldi hala adet yok..anlamdım gitti..dün sol göğsümün sızısından duramadım..hayırlısıyla adet olsaydım,zaten bebekten ümidi kestim...kan testide eşim kızar diye yaptıralım diyemedim..inşallah hamilesindir canım benim..

öptüm canlarııımm...

günaydın canlarııımm..herkese hayırlı bol dualı bereketli cumalar..gülücük canım benim geçmiş olsun..benim dr da aynı seninki gibi benim çok korktuğum şeylerde umursamıyo gıcık..canım benim biraz sıcak su torbalarıyla ısıt kasıklarını..araya havlu koy..belki sancıyı biraz olsun keser..hap falan verdiyse dr onları yada ağrı kesici içmen mümkünse iç rahatlatır belki canım benim..

idayrecim sen adet olmadın mı daha kan testi yaptır istersen ben de daha adet olmadım..yalnız dün kahverengi bi damla akıntı geldi hala adet yok..anlamdım gitti..dün sol göğsümün sızısından duramadım..hayırlısıyla adet olsaydım,zaten bebekten ümidi kestim...kan testide eşim kızar diye yaptıralım diyemedim..inşallah hamilesindir canım benim..

öptüm canlarııımm...

canım benim benim eşimde kızıyor kan testine aynı durumdayız yani ama olacak gibi oluyorum sabahta idrarda tekrar baktım yine negatif bende umudu kestim heralde buğün olurum gibi geliyor

cuma_islamcokguzelicknet.jpg

öptüm canlarııımm...

saol canım benim..geceye göre çok çok iyiyim ama ayaga kalktığım zaman yada egilip kalktığım zaman rahmim dışarı çıkacakmış gibi acayip şekilde agrıyor..içecegim valla agrı kesici zaten bişey yoktur sanmam adette yeni oldum daha yeni bitti..bende seni öptüm cicişşşa.s.

saol canım benim..geceye göre çok çok iyiyim ama ayaga kalktığım zaman yada egilip kalktığım zaman rahmim dışarı çıkacakmış gibi acayip şekilde agrıyor..içecegim valla agrı kesici zaten bişey yoktur sanmam adette yeni oldum daha yeni bitti..bende seni öptüm cicişşşa.s.

canım benim bu kasık ağrısını sende ay içerisinde ara ara çekiyormusun dün eşim bana bay kızdı 10 aydır kasığım ağrıyor diyosun dahada çocuk diyorsun git derdine bak önce diye çok moralimi bozdu sende böyle oluyormusun

idayrecim benim Allah 'a şükür kasık agrılarım azaldı..sadece geçen ayki klomen beni bu hale getirdi..kasığım felan agrımıyor nasıl anlatsam rahim bölgem yani göbek deliğinin alt kısmı tamamen o kızım agrıyor benim:(

evet bi ara bende klomen kullandım beni mahfetmişti üstüne bide kist yapmış hala o kistim duruyor ağrılarım ondan dedi doktor sende bi ultrasona gir bence tekrar geçmiş olsun

idayrecim canım ztaen 2 aydır agrılarım benimde kistten dolayı..çok erken adet oldum sanırım eridi 29unda hocadan randevu aldım o zman görür sanırım..bilmiyorum ya erideiyse peki neden sancım oluyor ki..saol canım sanada geçmiş olsun..

güzelim kist var iken klomen kullanılmazki o kisti dahada büyütüyor diye biliyorum benim doktorum hemen kesmişti klomeni hakkına hayırlısı görün bakalım doktora

kızlar ben adet olmadım hala,dün kahverengi akıntı geldi oda tuvalete gidince geldi..bugün yine hafif pembe ama çok açık renk akıntı geldi yine wc ye gidince..korkuyorum kist falan mı var acaba diye..sizce ne olabilir kızlar..bu arada herkes nerde...öptümcanlarım...

kızlar herkese geçde olsa hayırlı cumalar bu aralar bizim internet sorunlu o yüzden giremedim ebru canım benim bence doktora gitmelisin belki kisttir bende ilk başta kahverengi sonra pembe lekeyle düşük yaptım ve idrar teslerinde çıkmıyodu....

zelişcim iyide tam hafta sonuna denk geldi..hafta sonu sağlık ocağı açık oluyo mu bilmiyom amabi kan tahlili yaptırsam iyi olacak hiç olmazsa içim rahat etsin..sağol canım benim ..

kızlar herkese geçde olsa hayırlı cumalar bu aralar bizim internet sorunlu o yüzden giremedim ebru canım benim bence doktora gitmelisin belki kisttir bende ilk başta kahverengi sonra pembe lekeyle düşük yaptım ve idrar teslerinde çıkmıyodu....
sanada hayırlı cumalar zelişcim sana bişey sorsam trabzonun neresinde oturuyosun benim eşimin teyzeside trabzonda oturuyo da

zelişcim iyide tam hafta sonuna denk geldi..hafta sonu sağlık ocağı açık oluyo mu bilmiyom amabi kan tahlili yaptırsam iyi olacak hiç olmazsa içim rahat etsin..sağol canım benim ..
canım inş. hamilesindir kendine dikkat et en kısa zamanda tahlil yapıp tetbiri alsan iyi edersin hakkında hayırlısı olsun inş. iyi akşamlar

kızlar hamile kalmadan önce folik asit kullanan arkadaşlar varmı benim bazı arkadaşlarım folik asite başla falan diyorlarda bi sorayım dedim size.

Back
X